Träningspepp och underbart väder!

// Inlägget innehåller träningstips och reklamlänk till snygga träningskläder // 

bild-4463

Foto: Linda Brolin 

Utmaningen KOM IFORM MED MIG, fortsätter  =)

Godkväll!

Idag har vädret verkligen levererat. Solen har skinit och gett mig en massa energi nästan hela dagen!

-UNDERBART!

Finns det någon bättre kombo än skinande sol, några minusgrader som gör att det är rent och fräsch och snön är krispig och samarbetsvillig.

Jag lovade att dela med mig av mina övningar. Idag har jag kört PW i terräng. Ute på ojämn mark. Nere vid vattnet så körde jag sedan ett högintensivt pass,

 3×12 air squats (dvs med hopp)

Utfallssteg ca 3×20 meter 

3×15 Burpees

(jag har en hat/kärlek till denna brutala övning, sjukt jobbig Men SÅ effektiv för både styrka och flås!) 

3×15 dips med raka ben på bänk. 

3×12 armhävning på bänk 

En övning i taget, uppifrån och ner,  utan vila. Sedan vila och väteskpaus. Sen samma runda igen.. och igen.

bild-4482

MINA Snygga träningskläder kommer ifrån Stronger, du hittar dom HÄR

-Kör hårt!

Kram Kram

/ My Martens 

12 Komentarer

  • Ja det gör jag ? jag har anpassad sula efter min fot, både för löpning och träningsskor ☺️ (Gammal knä skada från handboll) för att inte frys har jag en lite tjockare kompressions strumpa… då håller jag värmen även när det är kallt ? vi har dock haft -3 inte -10 ☺️ Oavsett vad… använd skor (och strumpor) som håller dig varm och som ger bra stöd för foten ?

 1. Hej My!
  Jag fick mitt första barn för en månad sedan. Förlossningen slutade med akut kejsarsnitt och min läkare säger att jag kan börja träna magmusklerna om två veckor. Har du några tips på bra övningar att göra hemma eller i samband med promenad? Tips på styrkeövningar för överarmarna och axlarna skulle också vara toppen!
  Ha det gott!

 2. Hej my! Bobbys superhair, gör det också att håret växer snabbare? Jag har tjockt hår som jag klippte av 30 cm i somras och jag ångrar mig sååå… kan dessa tabletter funka för längden ? Kram.

  • Oj, 30cm ?Gus vilken jobbig känsla att ångra sig? jag är super med med super Hair ? jag upplever att det växer snabbare ? plus att set som växer ut är starkt och friskt ?☺️ -lycka till! Kram

  • Ja det gör jag 😄 jag har anpassad sula efter min fot, både för löpning och träningsskor ☺️ (Gammal knä skada från handboll) för att inte frys har jag en lite tjockare kompressions strumpa… då håller jag värmen även när det är kallt 🙂 vi har dock haft -3 inte -10 ☺️ Oavsett vad… använd skor (och strumpor) som håller dig varm och som ger bra stöd för foten 😊

 3. Hej My!
  Jag fick mitt första barn för en månad sedan. Förlossningen slutade med akut kejsarsnitt och min läkare säger att jag kan börja träna magmusklerna om två veckor. Har du några tips på bra övningar att göra hemma eller i samband med promenad? Tips på styrkeövningar för överarmarna och axlarna skulle också vara toppen!

  Ha det gott!

 4. Hej my! Bobbys superhair, gör det också att håret växer snabbare? Jag har tjockt hår som jag klippte av 30 cm i somras och jag ångrar mig sååå… kan dessa tabletter funka för längden ? Kram.

  • Oj, 30cm 🙈Gus vilken jobbig känsla att ångra sig🙈 jag är super med med super Hair 🙈 jag upplever att det växer snabbare 🙂 plus att set som växer ut är starkt och friskt 😊☺️ -lycka till! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...