// Inlägget innehåller adlinks // 

 

092DE688-BA3C-470C-AD04-B9B533661191

Godförmiddag!

Såhär har vi legat hela morgonen… i en hög. Sture har gottat sig, Stina som flydde bilden hat också kjelat. Ugglis är med. Och så Lilleman såklart. Myyyys ❤️ ”Ugglis” är ett gosedjur från skolan som får följa med varje elev hem en helg. Sture tycker också om ugglis ☺️ På måndag ska Ludvig få redovisa hur helgen med ugglis har varit. Vi gjorde samma sak på Kids 2 home, men då redovisade  vi b bilderna på en iPad och texten i ett block (som lilleman själv fick öva på att skriva)

Nu ska bilder skrivas ut ( ?!) och in i samma block som texten, så jag måste hitta ens skrivare någonstans innan imorgon! Men det löser sig nog 😉

fasen vad allt sånt var så mycket enklare när jag hade kontoret på My’s Blommor att lita på i alla lägen… 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Det är SÅ mycket snö på öland igen, Underbart!

Jag vet att det ställer till det på vägarna. Men allt känns så mycket ljusare och fräschare när snön ligger såhär krispigt vit och fin! Idag ska vi på äventyr. Plus att vi planerar för flytt.

Jag skulle behöva köra en bloppis igen. -Vill du det?

(Blandat träningskläder, skor, vanliga kläder osv) 

Håller på att rensa (igen) sorterar, slänga, ge bort, sälja, och försöka tänka praktiskt. I våran nya bostad är det extremt ont ed just förvaring. Så planen är jag ska bli någon dom av minimalist hehe! Jonas är tveksam till att jag lyckas..  Jag kommer byta ut en del av möblerna. Får ta lite då och då. En del av mig vill ha allt klart vid inflytt. Men mitt sunda förnuft säger att jag ska ta det lite lugnt och istället fokusera på att ta mig ur lägenheten i tid (den ska besiktas några dagar innan den sista) och sedan byta ut möbel för möbel istället. Som sagt, behöver möbler med bra förvaring och som passar in i den livsstilen som vi kommer få.. Fortsättning följer. Jag håller på att sprick inombords, jag vill berätta NU vart vi flyttar. Visa bilder osv.. Men ge mig några dagar till bara. Ludvig ska få se det först. Kontrakt och nycklar har jag redan… Så snart börjar äventyret! Jonas kämpar på med renoveringen. Jag tycker det är JÄTTE jobbigt att vara ifrån varandra såhär länge. Saknar honom massor! Nu om kvällarna så sitter jag och kollar inredning. Sittpuffar med förvaring, smarta hyllsystem osv.

Här ser du några av mina favoriter hos JOTEX 

 

 

Kuddar / Ananas / Ljusstake / Sittpuff / Soffbord / Fåtölj

Klicka på länkarna för att kika närmare på grejerna.

Jag tror att jag kommer slå till på en sittpuff, marmorbordet, och en fotölj, men i ljusrosa. Dock så var inte någon av dessa grejer särskilt bra förvarings grejer. hehe! ja, ja, vi får se…. Nu ska vi äta brunch här hemma innan vi fortsätter stuva om.

Hörs sen!

stor kram

/ My Martens