Renovering på G=) 20% hos inreda.com

/ i samarbete med inreda.com /

Godmorgon!

EFD9BBDC-BB3D-4BA9-8C8A-2714A1DF02C9

Eller snart lunch… =) Jag sov ut imorse, SKÖNT! Behövde verkligen det…. Kom hem från en PW och lite utomhus träning för nån timme sen. Börjar känna mig piggare i kroppen nu. Hur går det för dig? Ska  vi bygga vidare med fler roliga övningar ni kan variera emellan? =)

 Jag tror banne mig att min ingefära, chili, citron-kur har lyckats knäcka förkylningen! Ni frågad mig om hur jag gör mina shots, jag ska lägga upp ett inlägg om hur jag gör dom =)

Men det hinner jag inte nu. Nu är det rörigt hemma hos Jonas,  i ska nämligen renovera hela lägenheten. Vi var hemma hos Annelie häromkvällen. Kikade på hur deras renovering tagit form, dom bor på Lidingö. Annelie är ju mer ”känd”som fröken inreda.com  . Hon har varit ett smakråd och en rådgivare i våran lilla projekt =)  Vi har tagit hem takfärg, väggfärg, spackel och färgprover=) Så får vi se vad vi gör…. 

 

77EB1F9C-E881-498A-B126-52077382E52B

Sture är nyfiken på vad som är på gång… 

 

E647F8EA-B9B3-4F26-9511-10414E266701 5BDF0F3D-93FB-4740-9021-0AB3F9FAF059 3A163122-F120-4CA0-BF60-171868BCF1C8

Passa på nu, fram tills midnatt inatt så har inreda.com 20% på alla lagervaror =)

Alltså även färgen! Wiiii så bra!Hon har ju även kalkfärg, så det måste vi få till i något av rummen tror…

  In och shoppa inredning, färg och annat skoj <—

BAEB518A-50A8-4E78-A2EB-E0B2C3A3CD97

Nu ska jag strax köra mot Solna och hämta Anna. Sen ska vi möta upp hela änget inne på Hard Rock får vi ska fira Marie som fyller 50 år =) Hipp hip HURRA för Marie idag! OCH Julia, som också fyller år, hon blir nämligen  tonåring idag =)

Så vi får höras senare min kära cybervän.

Många kramar / My Martens 

5 Komentarer

  1. Skulle va kul att få se lite mer ”hembilder” sen när renoveringen är klar! Även hur ni tänker kring Ludvigs rum! Om han har nåt? Alt hur man ska tänka om man bor trångt för att få till det bra! Vår minsta av tre, får bo på hallen än.. vi vet inte riktigt vart vi ska göra av han.. ?

  2. Skulle va kul att få se lite mer ”hembilder” sen när renoveringen är klar! Även hur ni tänker kring Ludvigs rum! Om han har nåt? Alt hur man ska tänka om man bor trångt för att få till det bra! Vår minsta av tre, får bo på hallen än.. vi vet inte riktigt vart vi ska göra av han.. 😂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...