Ensamlunch =)

6E0F13C0-A5D1-4106-970E-758B14A18872

Hej fina!

Hoppas att veckan börjat bra! Måndag.. ny dag nya möjligheter!

Nu hoppas jag även att många nya taggade läsare hoppar på utmaningen idag 😉

Det är många som förra veckan sa ”ska köra igång nästa vecka” Mer om det i ett senare inlägg… 

Idag har jag varit på mysig lunch…. med mig själv! Jag har reflekterat över nya starten på det nya året…. och det kunde inte börjat bättre!

2018 ska bli att BRA år! NU har jag precis njutit av en GOD lunch på Riche. Min absoluta favvo, KÖTTBULLAR! En ensamlunch, me myself and i!

-Så mysigt! varför tar jag inte luncgdejt själv oftare? Det är inte så läskigt att luncha ensam! 

Det som är mysigt med Riche är att det känns lite som i Paris, när man sitter vid fönstrens och bockar ut över gatan. Statspuls, människor som promenerar hand i han, människor som rusar förbi ( stressade stockholmare med mobilen i högsta hugg.. hehe!) Cyklister, bilar… varvat med blåljus och allt som hör vardagen till! Ibland behöver jag verkligen statsplusen. Men jag uppskattar lugnet lika mycket, om inte mer!

 Kombinationen att bo en bit utanför innerstan och på en kvart kunna köra in till stan är perfekt!

 Min lunch Köttbullar! Det bästa jag vet!!! 

7363A41C-F802-41D6-8E7C-A5C912C7384F D282996E-57E4-42A5-B524-BD05143EEA74 5714E9EB-9330-42CF-B683-EF161C885106 F3F083E3-DAC3-43F0-83D8-CE8320C2023F FD577F1A-0BE1-4269-BA41-41D8B44B327C

Kram

/ My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (27)
 • Marita

  Skulle inte du till Öland i dag?

  • My

   Nej, inte idag =) Vad har du fått det ifrån… jag har aldrig sagt att jag skulle åka på måndag? Med vänlig hälsning,

   • annette

    Kanske Maritas inte fråga var så konstig som du får den att låta i ditt svar… du skrev att du skulle åka ”nästa vecka” och eftersom du också nämnt att det är Ölandsvecka, så vore det ju inte så märkligt om du hade åkt idag. Svaret kändes lite onödigt ”snäsigt” bara…

    • My

     Nej Annette! vad är det som är ”snäsigt” med mitt svar? Det är glada smileys och en vänlig hälsning? I in värld så har bara veckan börjat ännu. ”nästa vecka” är alltså heja denna vecka =)Är det kan ske så att du övertolkar mitt svar på en lite onödigt negativt sett? Jag har SÅ många gånger skrivit det tidigare…. Ja har ett oregelbundet schema där vi pusslar med två familjer för att få ihop det så bra som mycket. jag kommer att åka ner på onsdag ca 08:15 och beräknas då vara framme ca 14:15 om trafiken och väglaget flyter på bra. OBS reservationer för fördämning i reseplanen då livet kan ske kommer emellan. Men om ursprungsplanen håller i sig så är det så det ser ut. Avfärd från Öland mot Stockholm beräknas avgå vecka efter på tordagen. dvs va 8 dagar senare… Om det blir med bil eller flyg är änsålänge oklart. Yttre faktorer och veckan efter spelar nämligen in =)

     • annette

      JAG undrade inte över när du skulle åka…det bryr jag mig inte om. Det jag kommenterade var ditt svar till Marita, som ställde frågan. Inget annat.
      Jag reagerade på ”vad har du fått det ifrån” och ”jag har aldrig sagt att…”. Och den lite uppstyltade slutklämmen ”med vänlig hälsning”. Lite annorlunda mot ”kram” som de flesta svaren brukar avslutas med.
      Thats it.

 • Marita

  Skulle inte du till Öland i dag?

  • My

   Nej, inte idag =) Vad har du fått det ifrån… jag har aldrig sagt att jag skulle åka på måndag? Med vänlig hälsning,

   • annette

    Kanske Maritas inte fråga var så konstig som du får den att låta i ditt svar… du skrev att du skulle åka ”nästa vecka” och eftersom du också nämnt att det är Ölandsvecka, så vore det ju inte så märkligt om du hade åkt idag. Svaret kändes lite onödigt ”snäsigt” bara…

    • My

     Nej Annette! vad är det som är ”snäsigt” med mitt svar? Det är glada smileys och en vänlig hälsning? I in värld så har bara veckan börjat ännu. ”nästa vecka” är alltså heja denna vecka =)Är det kan ske så att du övertolkar mitt svar på en lite onödigt negativt sett? Jag har SÅ många gånger skrivit det tidigare…. Ja har ett oregelbundet schema där vi pusslar med två familjer för att få ihop det så bra som mycket. jag kommer att åka ner på onsdag ca 08:15 och beräknas då vara framme ca 14:15 om trafiken och väglaget flyter på bra. OBS reservationer för fördämning i reseplanen då livet kan ske kommer emellan. Men om ursprungsplanen håller i sig så är det så det ser ut. Avfärd från Öland mot Stockholm beräknas avgå vecka efter på tordagen. dvs va 8 dagar senare… Om det blir med bil eller flyg är änsålänge oklart. Yttre faktorer och veckan efter spelar nämligen in =)

     • annette

      JAG undrade inte över när du skulle åka…det bryr jag mig inte om. Det jag kommenterade var ditt svar till Marita, som ställde frågan. Inget annat.
      Jag reagerade på ”vad har du fått det ifrån” och ”jag har aldrig sagt att…”. Och den lite uppstyltade slutklämmen ”med vänlig hälsning”. Lite annorlunda mot ”kram” som de flesta svaren brukar avslutas med.
      Thats it.

 • j

  Det var inte många köttbullar, hoppas du blev mätt..)
  Ha en fortsatt bra dag My!
  Hos mig är det grått och trist samt stormvindar så jag håller mig inne, burr!

 • j

  Det var inte många köttbullar, hoppas du blev mätt..)
  Ha en fortsatt bra dag My!
  Hos mig är det grått och trist samt stormvindar så jag håller mig inne, burr!

 • Marita

  Ja är van med snäsiga svar från My…..lagar du aldrig egen mat My?

  • My

   Hej fina Marita =) Härligt att höra att du är lika glad och trevlig som vanligt =) Vill du att jag slutar svara dig? Jag är ju iallfall den som avslutar med kram, Med vänlig hälsning, glada smileys osv. Du däremot, du ställer korta och lite konstiga frågor… Som nu ”lagar du aldrig egen mat”. Självklart gör jag det, hur skulle vi annars överleva. Var inte det en jätte konstig fråga? Jag läser upp den för min väninna… och vi skrattar lite. Inte ÅT dig… utan åt hur olika m an kan tolka det som skrivs =) jag är inte sur/bitter eller ”snäsig” när jag svarar dig… ändå tolkar DU det så? Jag tolkar dina frågor som ganska sura, lite otrevliga och även helt surrealistsika. Men jag kanske har helt fel.. Det är kanske bara är en tolkningsmisstag =) Med varma, glada härliga hälsningar My

 • Marita

  Ja är van med snäsiga svar från My…..lagar du aldrig egen mat My?

  • My

   Hej fina Marita =) Härligt att höra att du är lika glad och trevlig som vanligt =) Vill du att jag slutar svara dig? Jag är ju iallfall den som avslutar med kram, Med vänlig hälsning, glada smileys osv. Du däremot, du ställer korta och lite konstiga frågor… Som nu ”lagar du aldrig egen mat”. Självklart gör jag det, hur skulle vi annars överleva. Var inte det en jätte konstig fråga? Jag läser upp den för min väninna… och vi skrattar lite. Inte ÅT dig… utan åt hur olika m an kan tolka det som skrivs =) jag är inte sur/bitter eller ”snäsig” när jag svarar dig… ändå tolkar DU det så? Jag tolkar dina frågor som ganska sura, lite otrevliga och även helt surrealistsika. Men jag kanske har helt fel.. Det är kanske bara är en tolkningsmisstag =) Med varma, glada härliga hälsningar My

 • Martin

  Fin du e My ❤️?????

 • Martin

  Fin du e My ❤️💚💛💜💙😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.