Zetterberg Couture, VÄLKOMMEN till Stockholm. Bröllopsplaner och galaklänningar!

klacc88nning

Bloggbevakningen ”Cam Cam” är i farten med sina påståenden igen!?!

Som vanligt utan grunder och förundersökningar kring ämnet! Cam Cam,  Bildcred ovan jag själv, fotomontage Cam Cam som tagit och puzzlet ihop MINA bilder på sin blogg….. Hmm!

Jag la upp ett blogginlägg där jag frågade er… kära cybervänner om ett smakråd.

Ni kommenterar för fullt, TACK för det! =)

Alltid kul att få lite hjälp och råd här inne! Då började Cam Cam att skriva om detta, och jämförde mig med Annica Englund och Keela. 

Jag älskar långklänningar ibland. Speciellt vid sådana tillställningar.

Här är kvittot från mitt senaste tillskott av underbar design klänning!🙏🏻

Så kom nu för fasiken inte dragande med ”dold marknadsföring” eller påståenden om lån eller felaktiga reklamsamarbeten! 🙈😝 0F49A376-DD7E-4818-BEB7-A85AA90BC9BB

Googlade upp gamla bilder från just denna galan… Flera Zetterberg här, någon Valerie och även Ida Sjöstedt genom åren. Jag är en succer för tre saker. Handväskor,  jackor och klänningar.

Jag har alldeles för många, även om jag sålt av en hel del av min samling.

 Men jag är också väldigt rädd om mina saker. Saker som jag tycker mycket om är jag rädd om. vårdar med kärlek, försiktighet och kemtvätt. jag hänger in i min ”försiktighets” garderob med tillhörande plastskydd som jag fått ev kemtvätten… Mina vänner brukade reta mig för detta. Jonas har inte upptäckt det än… hehe! Självklart kan jag dansa loss i min klänning…. Men jag skulle aldrig ha mina ”fin” klänningar om jag tex ska köra en helkväll på Stureplan me Rose och Hells som avslutning tex… 

Ett exempel på hur rädd jag är om mina saker, jag har faktiskt kvar min första gucciväska som jag köpte när jag var 15 år och jobbade i London som Nanny. Gud, jag minns känslan. Jag suktade, sparade, och kände mig som ett barn på julafton när jag tillslut kunde köpa den. WOW!

-Jag kämpade hårt för den! hehe!

Sedan har jag fortsatt så genom åren. Generellt så är jag en klänningstjej. Både vinter och sommartid, Till vardag och till fest.

Jag har alltid känna mig bekväm med just det. Jag vet precis hur min mäklar-garderob kommer att se ut!!!

Jag har nog två hela garderober med just klänningar. Mer än hälften kommer jag dessvärre inte i just nu. Dom är för små! blääääää!

Dom flesta är dessutom nere på Öland….

 Några bilder jag hittade när jag googlade:image-96

12081247_130175627340947_1431588360_n

my-martens-650x1315

291015-MyMartens-HermanCaroan-120310 291015-MyMartens-HermanCaroan-121419-2

Herrejösses?!!!

Vad hade jag för läppstift på denna bilden?! OCH varför hade Bobby mustasch? haha! Kul!

Usch…. jag var trött på denna bilden. Jag ser det i mina ögon, jag ler men jag ler bara för att jag lärt mig hur man gör. Jag hade precis kommit ut från sjukhuset efter förra årets in och ut och akutoperationer. 

15875823_900498730086152_1547097411007021056_n

Här hittade jag också en rolig pressbild från ett av årens kampanjer Samma året som jag spelade in en reklamfilm fr cancerfonden, med Apoteket. …

Från Vänster en väldigt blond variant av mig själv. WOW, borde kanske bli ljusare igen???

Ska kanske passa på  ( ??? ) innan BOBBY kommer hem från mexiko och säger ”STOP, det sliter på ditt egna hår!” hehe!

-Vad tycker du? 😃 Ska jag bli mer blond igen?

 Lotta Grey ( Vimmelmamman) David ”D-flex”, Monas Universum och Sveriges äldsta bloggare Supercoola Dagny. 

jkassel_rosabandetskiss1

Nåväl…. ville mest undvika en tråkiga anmälningar om felaktiga reklam samarbeten igen. Därför jag la upp kvittot!

22637026_121460265200265_7494439243977064448_n

MEN det är ju banne mig livsfarligt att Zetterberg Couture Öppnat i Stockholm. Tidigare låg dom nämligen på behörigt avstånd i Göteborg!

Nu har dom flyttat in på hörnan mot Grevturegatan i Sturegalerian. Jag kommer att bli ruinerad!!!!

Samtidigt så är jag SÅ glad för detta! För Zetterberg är en av mina favoriter…. och nu när jag själv så småningom ska börja planera mitt bröllop. Så passar det perfekt 😉  Åhhh! Tänk vilken dröm att gifta mig med min Indian i en Zetterberg och låta mina tärnor matcha i samma tema! Wow! 

Men lugn kära cybervän… du kommer få hänga med i dom här planerna också…. Med tanke på hur bra smakråd ni är =) 

-VARMT VÄLKOMMEN till Stockholm Zetterberg Couture! 

19623236_692000264328763_811009667957260288_n

31 Komentarer

 1. Om jag vore du skulle jag inte ens läsa hennes blogg. I de flesta fall handlar den om att trycka ner andra människor. Du behöver inte förklara något, om den är köpt eller lånad. De flesta med normalbegåvning och ett eget liv bryr sig inte. Nappa inte på hennes trista försök att få igång en dispyt! Människan lever ju på det och kan inte tänka mig annat än att det är ett väldigt trist liv. Tack för en trevlig blogg! PS. Tycker figursydda klänningen i spets är finast!

  • Jag läser Cam Cams inlägg som handlar om just mig…. det kommer nämligen upp en pingback inne på min blogg. jag håller med dig, oftast är det negativa inlägg…. lite synd kan jag tycka. Hon sitter på en enorm makt genom sina inlägg… skulle kunna användas till något bättre. Tack för tipset! Kram =)

 2. Du är jättesnygg i det blonda, ja du passar i alla nyanser. Gillar dock ej när du blev övertalad att bli mörk, förlåt❤️

 3. Du klär i vilken klänning som helst ta nu den som du själv känner att du vill ha.Jag ser fram med stor förväntan inför vad du väljer för brudklänning älskade vän saknar dig här på Öland kram??❤????

 4. Om jag vore du skulle jag inte ens läsa hennes blogg. I de flesta fall handlar den om att trycka ner andra människor. Du behöver inte förklara något, om den är köpt eller lånad. De flesta med normalbegåvning och ett eget liv bryr sig inte. Nappa inte på hennes trista försök att få igång en dispyt! Människan lever ju på det och kan inte tänka mig annat än att det är ett väldigt trist liv. Tack för en trevlig blogg! PS. Tycker figursydda klänningen i spets är finast!

  • Jag läser Cam Cams inlägg som handlar om just mig…. det kommer nämligen upp en pingback inne på min blogg. jag håller med dig, oftast är det negativa inlägg…. lite synd kan jag tycka. Hon sitter på en enorm makt genom sina inlägg… skulle kunna användas till något bättre. Tack för tipset! Kram =)

 5. Du är jättesnygg i det blonda, ja du passar i alla nyanser. Gillar dock ej när du blev övertalad att bli mörk, förlåt❤️

 6. Du klär i vilken klänning som helst ta nu den som du själv känner att du vill ha.Jag ser fram med stor förväntan inför vad du väljer för brudklänning älskade vän saknar dig här på Öland kram🤗😍❤💞💕💗💖

 7. Just dessa klänningar ser ju väldigt lika ut. Men den med tyll är bäst
  ÄR detta ett reklaminslag ?
  Skulle tro att nån kommer tro det.

  • Hej igen L ! Sorry, såg bara mailadressen innan jag såg att du var du =) (därför jag skrev dagnos) Nej, inte reklam.. svarte på inlägget som ko efter mitt tidigare inlägg. Alltså inte som jag skrev alldeles nyss när jag skrev nästa… =)

 8. Just dessa klänningar ser ju väldigt lika ut. Men den med tyll är bäst
  ÄR detta ett reklaminslag ?
  Skulle tro att nån kommer tro det.

  • Hej igen L ! Sorry, såg bara mailadressen innan jag såg att du var du =) (därför jag skrev dagnos) Nej, inte reklam.. svarte på inlägget som ko efter mitt tidigare inlägg. Alltså inte som jag skrev alldeles nyss när jag skrev nästa… =)

   • Hänger man ut folk med Mailadresser i bloggar verkligen !!
    Mail adressen visas inte å då behöver väl inte du skriva det heller !

     • I princip har du hängt ut ett alias på en mailadress som kanske av olika orsaker inte ska hängas ut. Det kan ju inte du veta !
      Men det är kanske ett bra sätt att få folk sluta kommentera eller ställa frågor, vad vet jag !?

 9. Av respekt för dina läsare borde du ta bort det inlägg där du lägger ut mitt mail alias, istället för att gå i svaromål, att du ”inte hängt ut”, för det har du…

 10. Av respekt för dina läsare borde du ta bort det inlägg där du lägger ut mitt mail alias, istället för att gå i svaromål, att du ”inte hängt ut”, för det har du…

 11. CamCam verkar vara en falsk människa.
  Skit i henne hon är vän med Johanna T
  och henne vågar hon aldrig skriva skit om.
  spola Cam Cam ingen vidare fin människa.
  Med vänlig hälsning jennifer

 12. CamCam verkar vara en falsk människa.
  Skit i henne hon är vän med Johanna T
  och henne vågar hon aldrig skriva skit om.
  spola Cam Cam ingen vidare fin människa.

  Med vänlig hälsning jennifer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...