Godmorgon!

Hoppas att du sovit gott! Vi somnade vid strax innan midnatt….

-Lilleman var SÅ glad!!!

23B05825-2530-498C-B579-E23CA4CA4969

Idag ska det städas… OCH lekas med alla födelsedagspresenter =)

Vi ska till vårdcentralen, apoteket och ica för att hämta ut paket. Paketet har skickats till Sigtuna (??) Hmm.. struligt med min post fortfarande. Folkbokföringadressen är ändrad, efterkänning betalar jag fordrande för. Både privat och företag. ÄNDÅ blir det fel?!

 Det positiva med det är att jag kan ta en kaffe med mina sigtuna grannar och baronen kan få leka en liten stund.

 Jag ska fakturera sammanställa och gå igenom månaden… (kan göra det hemifrån )  Tänkte föröka flirta till mig lite egentid iform av en PW och lite utomhus träning .

I eftermiddag landar min kalmar-fru i Stockholm, vi ska föröka ses en stund =) Kanske kommer hon hem till oss =)  Så detta blir nog en mysig dag….

Igårkväll firade vi Lilleman på en resturang, Pizzaslize och marängsviss . SÅ mysigt! Perfekt att vi genom Jonas kompis kunde vara där, sitta helt avskiljt och kunna ha det mysigt och lugnt…  Bildbomb kommer senare!

Nu ska jag göra gröt! Nu, idag börjar jag smyga igång med bättre kost efter helgerna. 

Mina nyårslöften tar vi också vid ett senare inlägg….. Men en kraftig socker minskning får det bli. Dock vet jag att på Lillemans födelsedag så brukar det vara både pannkakstårta, marängsviss och alldeles för mycket gott! Så jag väntar alltid tills den 5:e med sockerstopp!

Men nu finns det inga ursäkter. Min pappa fyller idag, min mamma och jonas om två veckor. Men det firar inte på samma sätt =) hehe!

-Vi hörs senare!

Stor kram

/ My Martens 

00851CDB-4DBE-4C22-8566-4ECC275449C7

Todays me: Byxor och topp ifrån Bubbelroom, skor ifrån Italienska  LdiR.

Posted in: Mode & Outfit
Kommentarer (9)
 • jezz

  Kämpar oxå med ett sockerstopp just nu, fy fasen så himla svårt det är ? man blir ju knäpp haha.
  Haha såg Sture på din insta story häromdan, är han nyklippt, så jäkla söt ??
  Ha det gott! (När är ni på ön nästa gång?)
  Kram

 • jezz

  Kämpar oxå med ett sockerstopp just nu, fy fasen så himla svårt det är 😣 man blir ju knäpp haha.
  Haha såg Sture på din insta story häromdan, är han nyklippt, så jäkla söt 😍😄
  Ha det gott! (När är ni på ön nästa gång?)
  Kram

 • Robert

  Postnord har verkligen strulat denna vecka när jag gick in för att spåra ett paket så hade det hamnat på ica kvantum i Sollentuna när det skulle till Märsta men dom rättade till felet själva som tur var . PS tur att du är här uppe & inte ner på öland & få reda på att du hade ett paket i Sigtuna att hämta.

 • A

  Skulle verkligen vilja ha ett par LdiR men har lite svårt för att beställa på nätet för jag vill så gärna prova först. Hur är de i storleken, stora/små?

 • Robert

  Postnord har verkligen strulat denna vecka när jag gick in för att spåra ett paket så hade det hamnat på ica kvantum i Sollentuna när det skulle till Märsta men dom rättade till felet själva som tur var . PS tur att du är här uppe & inte ner på öland & få reda på att du hade ett paket i Sigtuna att hämta.

 • A

  Skulle verkligen vilja ha ett par LdiR men har lite svårt för att beställa på nätet för jag vill så gärna prova först. Hur är de i storleken, stora/små?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.