Julkalender lucka nr 23 – Häng med på min januari utamning!

I samarbete med Skip Nutrition

Julkalender lucka nr 23

23DEC_SKIP_JULKALENDER

VIKTMINSKNINGSPAKET 30 DAGAR NU

349:- istället för ord pris 699:-

Skip Nutrition har satt ihop ett komplett paket för att hjälpa dig med viktreduceringen.

PERFEKT när man kanske vill kickstarta det nya året med ett nyårslöfte efter lite för mycket av det goda iform av julbord och ledighet 😉

Kanske vill du hänga på mig i en kom-igång och kom ifrom i början på det nya året =) En utmaning för ALLA. Även för dig som INTE tränar idag….

Vi uppmanar speciellt latmasken till att kliva upp ur soffan och komma igång! Nu sk jag inte bli långrandig idag, men jag kommer presentera en rad hälsoeffekter som borde få vem som helst att börja röra på sig mer 😉 

475A0285

Jag kommer köra igång med detta efter årskiftet. En enkel utmaning, med daglig pepp och motivation under 30 dagar!

-HOPPAS att du hänger på!

Denna kombination ger din egna ämnesomsättning en extra skjuts och framförallt det som jag själv uppskattar är att jag minskar sötsuget och inte känna mig alls lika hungrig och småsugen som jag annars gör.

Följ detta i 30 dagar, ( MED MITT PEPP IFRÅN BLOGGEN under del av januari )  i kombination med att du försöker öka din egen träning eller vardagsmotion.

Tänk på VAD du äter. Svält dig inte !!! Men äta REGELBUNDET, undvik socker och föröka att äta cleant! Vi tar en uppdate om detta när jag själv kör igång! Häng på min januari utmaning som jag kommer att göra igång i samarbete med Skip =)

Paketet innehåller:

  • 1 burk KROM innehållande 100 tabletter. Krom hjälper dig att bibehålla normala blodsockernivåer. Krom bidrar också till en normal omsättning av makronäringsämnen. Här kan du läsa mer om vår Krom
  • 2 burkar L-KARNITIN som vardera innehåller 60 tabletter. L-Karnitin är en aminosyra som har till uppgift att transportera fett till mitokondrierna där förbränning sker. Innehåller även Åkerfräken, Kisel och B6. Här kan du läsa mer om vår L-Karnitin.
  • 1 burk CLA innehållande 120 kapslar. CLA är ett kosttillskott utvunnet från naturliga råvaror. Används med fördel tillsammans med lågkaloridiet.Här kan du läsa mer om vår CLA.

Intas enligt följande schema. Missar du något så ta det vid nästa måltid istället.
Morgon: 1 krom och 2 CLA
Lunch: 4 L-Karnitin

In och beställ HÄR 

kram /My Martens 

23december_Skipjulkalender2017

2 Komentarer

  1. Lyssna på läkare, det finns inga tabletter som kan ta ner vikten , låt dig inte luras, har själv gått på det flera gånger, men det enda som hjälper är att ändra sin livsstil. röra på sig mer. En del går ner av gastrobypas, men inte alla. Också den metoden har mycket biverkningar.

  2. Lyssna på läkare, det finns inga tabletter som kan ta ner vikten , låt dig inte luras, har själv gått på det flera gånger, men det enda som hjälper är att ändra sin livsstil. röra på sig mer. En del går ner av gastrobypas, men inte alla. Också den metoden har mycket biverkningar.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...