IMG_0429

Godmorgon!

Hoppas att du sovit gott! Idag ska bli en BRA dag!

Fredag, sisa rycket innan både jag och Jonas ”checkat ut” och tar Jul. Imorgon ska vi äta frukost hos David och Julia i Sigtuna. (Grannarna) Dom känner mig mer än väl, och har på ganska kort tid ändå blivit vänner för livet❤️

Dom har inte träffat Jonas än. Vi har planerar flera tillfällen men inte lyckats få till det…. så nu håller vi tummarna! Efter att vi hälsar på hos dom, så ska vi köra vidare mot Skärplinge (typ Gävle) och åka hem till Jonas föräldrar. Så idag ska der sista som behöver göras,  göras. Sista klapparna inhandlas. Sedan packa för några dagar hemifrån…

ville bara kika och säga godmorgon och önska dig en skön Fredag!

OM du är ute i sista minuten med klappar och julstök, stressa INTE ihjäl dig☺️

Var rädd om dig!! Kram

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (7)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.