immunförsvarspaketet – Skip Nutritio

I samarbete med Skip Nutrition

18DEC_SKIP_JULKALENDER

Hej fina!

Idag ska du få en riktig DUNDERKAMANJ!

Nu kan du du beställa detta för 299:- In och beställ HÄR 

Mitt immunförsvar som d vet… har fått en regäl törn av stress, sorg, och mitt senaste 1.5 år. Det är sviter som jag sotar för just precis just nu…. Därför ligger detta paketet mig väldigt varmt om hjärtat! Jag boostar med detta just nu =)

I Skips immunförsvarspaket hittar du en av varje av våra immunförsvarsfavoriter. Produkterna som hjälper immunförsvaret på traven och håller dig ”fit for fight” . Klicka på produkterna nedan om du vill har mer info om respektive produkt.

Gurkmeja+Ingefära 

Gurkmeja och ingefära är kryddor som använts sedan urminnestider såväl i matlagning som hälsofrämjande. Gurkmejan är en av de mest spännande örter som finns. Gurkmeja innehåller curcumin som det finns över 7000 publicerade vetenskapliga artiklar om.

Gurkmeja härstammar från Sydostasien, har använts länge och är mycket uppskattad inom traditionell Ayurvedisk medicin.

Ingefära bidrar till normal matsmältning och mag-tarmfunktion.

Mycket forskning bedrivs där man undersöker kopplingen mellan mage/tarm och immunförsvaret.

Gurkmeja+Ingefära passar dig som vill få magen på humör!

Vitlökskapslar

Vitlök innehåller allicin.Skips vitlökskapslar utvinns ur vitlök av högsta kvalitet för att de skall innehålla så hög andel allicin som möjligt.

Vitlök är en urgammal asiatisk kulturväxt som härstammar från sydvästra Asien. I Sverige odlades den redan under under Vikingatiden.

Sedan mitten av 1800-talet har man bedrivit forskning på vitlökens goda effekter.

Vitlök bidrar till att bibehålla immunförsvarets normala funktion. Vitlök bidrar även till att bibehålla  kroppens antioxidativa förmåga samt bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet.

Om kapslarna sväljs hela tillsammans med vatten så undviks lukt perfekt för dig som vill åt vitlökens fördelar men vill undvika lukten. Om du vill går det att tugga sönder kapslarna eller dela dem och äta upp innehållet men då är de inte längre säkert att de är luktfria.

Vitlökens fördelar, men utan lukt!

C-Vitamin

Skips C vitamin innehåller C-vitamin samt nyponpulver. Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion, skyddar cellerna mot oxidativstress samt minskar trötthet och utmattning. Nypon bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder.Nyponpulver innehåller även rikligt med C-vitamin för en extra C vitaminboost.

D-Vitamin

D-Vitamin bidrar till ett normalt fungerande immunsystem, muskelfunktion, normalt skelett och tänder, fungerande celldelning samt att bibehålla normal benstomme. D-vitamin bidrar också till ett normalt upptag av kalcium och fosfor.

Produkten är tillverkad i Sverige och D-vitaminet utvinns ur fett från fårull. Kapseln är utvunnet från cellulosa från växter.

18december_Skipjulkalender2017

 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...