INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Slip Nutrition Julkalender – Lucka nr 11

I samarbete med Skip Nutrition. 

11DEC_SKIP_JULKALENDER

Startpaket konditionsidrott

Ett komplett paket för konditionsidrottare såsom skidåkare, cyklister, löpare mm. Innehåller produkter du kan använda under träning eller tävling. Funkar lika bra för dig som är ny som idrottare men även för dig som konditionsidrotta länge och vill köpa produkter till ett bra pris. Flera av produkterna finns i olika smaker samt med eller utan koffein och du kan själv välja vilka du vill skall ingå i paketet.

Startpaket konditionsidrott består av består av:

6 st energigels. 40g per gel ger 29 g Kolhydrat per gel. Är mild och god i smak och konsistens. Går bra att svälja utan dryck. Vi har även tillsatt elektrolyter för att minimera risken för kramp. Cola smaken innehåller förutom elektrolyter även koffein. Koffeinet ger extra energi och kraft när det som mest behövs. Används som energitillskott under tränings/tävlingspasset.Mer info om gelsen.

6 Proteinbars. Finns i smakerna choklad eller kokos. Bra energitillskott under passet eller direkt efter träningen/tävlingen.Läs mer om bars.

1 st sportdryck 510 g. Flera kolhydratkällor gör att man tar upp mer energi än om man använder en sportdryck med bara en kolhydrat. Innehåller elektrolyt för att minimera risken för kramp. Innehåller inga artificiella sötningsmedel. Finns i smakerna Hallon eller citrus. Båda milda i smaken för att undvika magproblem och att den skall smaka gott även om man tävlar under lång tid. Under 2 dagar innan tävlingsstart laddar du med vår sportdryck (blanda 50 g i ca. 500 ml vatten) 2 flaskor per dag och en extra gel eller bar. Detta ger ca 150 g energi så att depåerna är fulla. Använd sedan även som energi under tävling/träning. Mer info om Skips Sportdryck

 1 Skip sportdrycksflaska eller 1 st Skip Shaker

 

 

Startpaket Gym innehåller produkter du använder under före,under och efter gymträning. Funkar även bra för crossfit eller liknande.

Ett komplett paket för gymträning  eller liknande. Flera av produkterna finns i olika smaker samt med eller utan koffein och du kan själv välja vilka du vill skall ingå i paketet. Bra paket om du är på gång att börja träna och vill ha ett komplett produktpaket. Funkar lika bra för dig som redan är igång med träningen och som vill köpa produkter till ett bra pris.

Gympaketet består av:

1 burk Svenskt Whey.

Ett fantastiskt gott proteinpulver med härliga aromer som gör det till en fröjd att få i sig sitt viktiga protein.100 % Ultrafiltrerat vassleprotein som kommer från Svenska Gårdar. Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.Smaksatt och godkänt av våran ambassadör Roddy Benjaminsson. Läs mer om Svenskt Whey

1 burk PWO. Svensk pre workout som ger en kraftig kick! Du orkar prestera mer i gymmet, löparspåret, på cykeln eller under dina tuffa pass.Testa och använd din kraft fullt ut. Används flitigt av elitidrottare inom bla löpning, cykling, skidåkning, ishockey, orientering, fotboll samt olika styrkeidrotter. Finns i två varianter, PWO eller träningsaktivator. Läs mer om PWO.

1 burk BCAA. BCAA består av grenade aminosyror (L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin), vilka är de mest potenta aminosyrorna för muskeluppbyggnad och ökning av proteinsyntesen vilket är viktigt för att förhindra onödig nedbrytning av muskelfibrer. Innehåller även citrullinmalat som är en icke essentiel aminosyra som ökar mängden kväveoxid. Innehåller B6 som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
En perfekt blandning för att ta före, under eller efter träning när man vill få ut max. God smak av mango, päron, citrus eller cola.  Lättlöst i vatten och ger inget skum.Läs mer om BCAA

1 Skip Shaker eller 1 Skip Vattenflaska

Schema för intag

Före träning: BCAA eller PWO. PWO intas med fördel innan pass då du vill ha lite extra energi. Det går givetvis även bra att ta både PWO och BCAA innan träningen

Under träningen: Fyll på med BCCA under träningen

Efter träningen: Inom en halvtimma efter passet bör du få i dig något att äta. Många har svårt för att äta en hel måltid direkt efter passet och då funkar det bra med en proteinshake. Fyll gärna på med mer BCAA.

In och shoppa HÄR 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

ett × 5 =

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...

Richmond & Finch, mobilskal och tillbehör

  I samarbete med richmond & Finch     Mobilskal och tillbehör. Richmond & Finch  Heeeej! Ni vet att jag...