IMG_9831

Hej fina!

Jag har precis kommit hem ifrån affären OCH tandläkaren! Tandläkaren blir en senare historia……

Bye Bye alla julklappar till mig själv, Det kommer kosta skjortan!!!! 

Just nu är jag lite småstressad. Jag har försökt att göra fint i Jonas ungkarls-lya! Allt mitt och hans julpynt ligger nerpackat i flyttkartonger och förråd. Så  jag improviserar och förökar att piffa köket iallafall =)

Jag ska inte ha Ludvig på jul, han ska vara hos sin pappa. Så vi ska fira nästa helg…. Men jag vill ändå ha en gran. En liten iallafall, jag har sprungit runt bland butiker idag och letat efter den ”perfekta” plast granen..

MEN jag gillar ju inte plast! Det vänder sig i mitt forna floristhjärta av allt plastväxxter!

Så hittade jag denna lilla söta kungsgran! På ica när jag handlade. Sjukt otippat! 

Ful-söt på något sätt…. Men perfekt!!!!! Den doftar underbart! Eller…. den doftar gran =) 

Jag har laddat upp med julduk, pepparkaksdeg och hus.adventsljusstake, Lite skumtomtar och julmust. Plus att han ska få klä mini-granen när han kommer! jag köpte en glittrande ren (älskar bling bling), en fin tygtomte och en adventsljusstake. Vill inte lägga en massa pengar på grejer som jag egentligen har. Men renen kommer att passa fin fint in ibland resten av mina julsaker! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TREVLIG HELG!

Stor kram

/ My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (4)
 • Heidieh

  Hallå , jag måste fråga dig , du som kan detta med växter, är det en myt eller sanning att om man har en riktig gran inne, så kan de ta död på andra växter hemma? Älskar doften av riktig gran , men har inte vågat att ha en , god jul och grattis till förlovningen fina du?

 • Heidieh

  Hallå , jag måste fråga dig , du som kan detta med växter, är det en myt eller sanning att om man har en riktig gran inne, så kan de ta död på andra växter hemma? Älskar doften av riktig gran , men har inte vågat att ha en , god jul och grattis till förlovningen fina du💥

 • Lotta Lennartsson

  ÖnsKar er alla en riktigt trevlig helg bara njut kramisar ?❤????

 • Lotta Lennartsson

  ÖnsKar er alla en riktigt trevlig helg bara njut kramisar 🤗❤💖💕💗💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.