IMG_9807

Tidig morgon på MTG!

Försov mig, vaknade kl 07:10, skulle vara hör vid 07:45… Men jag kom preciiiis i tid 😅

Vi ska strax spela in podd med Multimammorna. Träffade dessa sköningar i entrén 🌟

Ikväll smäller det, IDOL FINAL 2017

-Lycka till Chris & Hanna!

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (2)
  • Linda

    Hej My! ? Du är en fantastisk mamma! Du är super snygg i håret! Det är fredag och helgen närmar sig. Nu får du passa på och mysa med dina fantastiska killar! ? Ha en fin dag och en trevlig helg!!!!!! Kram ?

  • Linda

    Hej My! 😀 Du är en fantastisk mamma! Du är super snygg i håret! Det är fredag och helgen närmar sig. Nu får du passa på och mysa med dina fantastiska killar! 😀 Ha en fin dag och en trevlig helg!!!!!! Kram 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.