Imorgon är det fredag….

 

IMG_9794

 

Godkväll!

Idag har jag varit på lunchmöte med min vän Sabina. Vi har mycket spännand och roligt på G. Stay tuned.

Bla,så är det våran tränngeweekend nere på öland, som du hittar om du skrollar några inlägg bak.

VI möttes upp på Mall of Scandinavia där jag både lyckades slarva bort bilen ( SUCK!) OCH glömma plånboken hemma… så jag fick swisha mig igenom dagen med Sabina… haha! Så typiskt mig, när jag är stressad! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Imorgon är det fredag.

Ska möta upp Åza, på poddinspelning. Sen vidare för att göra en rotfyllning. Sedan mot Arlanda för att hämta Ludvig! Älskade unge vad jag längtar!!! Nu ska jag tidigt i säng! jag ska vara på MTG redan 07:45. Så jag måste åka ca 07:00, då jag är lite osäker på om rusningstrafiken hunnit slå till än… J*vla morgontrafik! Bättre att åka lite tidigare, så att man slipper stressen OM man fastnar!

Jag tänkte att jag skulle kört min PW innan, men jag är så mörkrädd att jag ärligt talat inte vågar det! Trist men sant!  Nu ska jag ta en dusch, krypa ner i sängen och krama kudden…

Vi hörs imorgon!

Stor kram

/ My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (21)
 • Lottie

  Stackars barn att återigen behöva pendla till Stockholm ? så var det med den flytten till Öland ?

 • Lottie

  Stackars barn som återigen har fått börja pendla…….. vart tog tryggheten på Öland vägen????

  • My

   Stackars Lottie som återigen inte kan tänka längre än vad näsan räcker… !
   Ludvig har sina bästa vänner här. Sina favvo ställen, OCH jonas här. så trött på bittra kritiserande kvinnor som dig! Vi är en splittrad familj som gör ALLT och lite till för att kommunicera, hjälpas åt och sätta Ludvig i första hand! Vi gör det BÄSTA vi kan av dom förutsättningar som finns. Det kommer alltid att finnas människor som du, som dömmer utan att egentligen veta. Men vet du vad, jag har fått nog av sådana som du!
   En flight på 45 min skadar inte honom. Ta dina förutfattade meningar och behåll dom för dig själv!
   Varför ska du med jämna mellanrum kritiserar mig som mamma eller tycker synd om mitt barn? Skäms på dig Lottie! SKÄMS / My

 • Lottie

  Stackars barn att återigen behöva pendla till Stockholm 🙄 så var det med den flytten till Öland 🤪

 • Susanna

  Tur swish finns annars hade du fått göra en Ove Sundberg.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Lottie

  Stackars barn som återigen har fått börja pendla…….. vart tog tryggheten på Öland vägen????

  • My

   Stackars Lottie som återigen inte kan tänka längre än vad näsan räcker… !

   Ludvig har sina bästa vänner här. Sina favvo ställen, OCH jonas här. så trött på bittra kritiserande kvinnor som dig! Vi är en splittrad familj som gör ALLT och lite till för att kommunicera, hjälpas åt och sätta Ludvig i första hand! Vi gör det BÄSTA vi kan av dom förutsättningar som finns. Det kommer alltid att finnas människor som du, som dömmer utan att egentligen veta. Men vet du vad, jag har fått nog av sådana som du!

   En flight på 45 min skadar inte honom. Ta dina förutfattade meningar och behåll dom för dig själv!

   Varför ska du med jämna mellanrum kritiserar mig som mamma eller tycker synd om mitt barn? Skäms på dig Lottie! SKÄMS / My

 • Susanna

  Tur swish finns annars hade du fått göra en Ove Sundberg.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • jezz

  Hoppas ni får en mysig helg tillsammans ❤️ Å lyssna inte på korkade kommentarer. Kul om det funkar med nya upplägget??? kram

 • Karin

  Jag tror att för Ludvigs del att resa är det nog inte lika jobbigt som för en vuxen ändå. Så länge han är nöjd och glad är det ju ingen fara. Blir nog svårare när han blir äldre kan jag tänka mig. Trevlig helg ??

 • jezz

  Hoppas ni får en mysig helg tillsammans ❤️ Å lyssna inte på korkade kommentarer. Kul om det funkar med nya upplägget👌🏻🌸 kram

 • Karin

  Jag tror att för Ludvigs del att resa är det nog inte lika jobbigt som för en vuxen ändå. Så länge han är nöjd och glad är det ju ingen fara. Blir nog svårare när han blir äldre kan jag tänka mig. Trevlig helg 😊💕

 • AnneM

  Försök att strunta i elaka kommentarer,är dessutom dubbletter så finns det ingen anledning att svara. Det göder bara.
  Kram/ AnneM

 • AnneM

  Försök att strunta i elaka kommentarer,är dessutom dubbletter så finns det ingen anledning att svara. Det göder bara.
  Kram/ AnneM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.