Extensions, Bobbys Superhair, tandläkarskräck!

 

I samarbete med Bobby Oduncu

Hej från frisörstolen!  👋🏻

IMG_9618

Idag ska jag ta ut mina extensions, mitt tejphår från Toupema Belgal.

jag ska färga utväxten och sätta i extensions igen. Om vi inte hinner, så sättet jag i dom imorgon.

Jag är nämligen lite småstressad då jag ska till tandläkaren idag. Förra vekans besök på akuten resulterade i antibiotika, och en remiss till tandläkaren…

Inte för att jag har tandvärk, för det har jag inte just nu. Utan för att läkaren misstänker en tandinfektion. Hmm, konstigt det där.

Men mina knölar bakom örat och under hakan är kvar. Feber till och från. Typ varanna dag. Generellt trött och matt. Lite varannan dag också…

För min del spelar det ingen roll vad det är. Bara jag får reda på det och kan göra någonting åt det…

MEN jag ska erkänna att jag har tandläkarskräck!

Jag vet dessutom att jag har två rotfyllningar, en visdomstand och lite annat fix som måste göra! Men nu ska jag ta tag i det. En gång för alla!  Det kommer bli dyrt, göra ont men jag behöver få det ordnat en gång för alla! Vi ska lägga upp en plan för några månader framåt…

IMG_9614

idag är jag i Danijelas trygga händer 🙂

Vi sitter just nu och tejpar om mina extensions.

-Så sjukt mycket mer skonsamt för håret!

Plus att man kan använda det om och om igen! Du ska få se mitt egna hår utan extensions. Så ska du få se hur Bobbys Super Hair hjälper! 

IMG_9615

475A9147

Vi kör just nu en december kampanj! 

Använd min kod…. Så får du ta tre men betala för två!

lägg 3 i varukorgen men du betalar bara för 2st, dvs 798:- istället för 1.197:- 😃

Koden är myblackwknd

Du beställer dom HÄR 

kram

/ My Martens 

16 Komentarer

 1. Godmorgon! Jag har också tandläkarskräck så jag vet precis vad du pratar om, huva! Jag har också haft en rotinflammation som man kallade ’tandinflammation’ – det är liksom som när man behöver en rotfylling men inflammationen var ännu högra upp liksom. Jag drog faktiskt ut tanden – dom föreslog det och det var mkt enklare och mindra smärta (bedövning, I love you! ha-ha). Lycka till med dina tänder. Jag tänkte också säga att jag tycker att du är så naturligt fräsch och såg något foto i din blogg från längensen när Lilleman var liten och du varken hade extensions eller tex lösnaglar – tycket du såg jättefräsch och snygg ut. Bara en idé om du en dag inte vill/orkar lägga tid/pengar på extensions, naglar mm. Det är jättesnyggt det med och många i din bransch har ju detta men ville bara ge lite skönhetspepp såhär på måndagen ?

  • Hej Pionen! Fråga Bobby =) Du kan skriva hos honom också.. =) Dessa kapslar öka produktionen av din egna hårväxt, med hjälp av ämnet biotin. Du producerar snabbare, får ett starkare och tjockare hår. Dock så ökar det INTE hårväxten på ”kala fläckar” alltså om du tex är delvis flint.. jag har skrivit betydligt längre och utförligare än vad so får plats här inne i en kommentar. Googla my martens och bobbys supeherhair för mer info. Eller maila Bobby alternativt Better you för ett mer proffesionellt utlåtande! Lycka till! Med vänlig hälsning, MY

 2. Godmorgon! Jag har också tandläkarskräck så jag vet precis vad du pratar om, huva! Jag har också haft en rotinflammation som man kallade ’tandinflammation’ – det är liksom som när man behöver en rotfylling men inflammationen var ännu högra upp liksom. Jag drog faktiskt ut tanden – dom föreslog det och det var mkt enklare och mindra smärta (bedövning, I love you! ha-ha). Lycka till med dina tänder. Jag tänkte också säga att jag tycker att du är så naturligt fräsch och såg något foto i din blogg från längensen när Lilleman var liten och du varken hade extensions eller tex lösnaglar – tycket du såg jättefräsch och snygg ut. Bara en idé om du en dag inte vill/orkar lägga tid/pengar på extensions, naglar mm. Det är jättesnyggt det med och många i din bransch har ju detta men ville bara ge lite skönhetspepp såhär på måndagen 🙂

  • Hej Pionen! Fråga Bobby =) Du kan skriva hos honom också.. =) Dessa kapslar öka produktionen av din egna hårväxt, med hjälp av ämnet biotin. Du producerar snabbare, får ett starkare och tjockare hår. Dock så ökar det INTE hårväxten på ”kala fläckar” alltså om du tex är delvis flint.. jag har skrivit betydligt längre och utförligare än vad so får plats här inne i en kommentar. Googla my martens och bobbys supeherhair för mer info. Eller maila Bobby alternativt Better you för ett mer proffesionellt utlåtande! Lycka till! Med vänlig hälsning, MY

 3. Det finns ett bättre sätt utan lim och klister……..
  ***** **** ***** ****
  Denna metod ger dig långvariga resultat men håller samtidigt möjligheten öppen för att lätt kunna ta bort dina hårförlängningar och återinsätta dem när du vill, enkelt, snabbt och smärtfritt. Inget lim eller värme krävs vid insättning. De fästs med en tång som pressar igen ringarna för att hindra dem från att glida ur. Varje slinga har två öglor,
  Detta kan fixas på **** ** ***** Odenplan.

 4. Det finns ett bättre sätt utan lim och klister……..
  ***** **** ***** ****
  Denna metod ger dig långvariga resultat men håller samtidigt möjligheten öppen för att lätt kunna ta bort dina hårförlängningar och återinsätta dem när du vill, enkelt, snabbt och smärtfritt. Inget lim eller värme krävs vid insättning. De fästs med en tång som pressar igen ringarna för att hindra dem från att glida ur. Varje slinga har två öglor,

  Detta kan fixas på **** ** ***** Odenplan.

 5. Hej My
  Grattis till förlovning hoppas verkligen ni blir en lycklig familj !!!
  Hur sk Ni göra med boenden framöver?
  Jag har gått hos annan känd frisör som säger att keratin sliter mindre på håret och med att det inte belastar lika mkt hår som tape?? Vad ska man tro….
  Har extremt tunt så vill Bobby få en äkta försökskanin kan han ju få bra reklam iaf! Kram

  • Hej Carrie! Tack så mycket =)
   Att keratin sliter mer än tejp.. ja, det är bevisat. Jag som egentligen föredrar just keratin har motvilligt gett med mig när jag blev överbevisad. Sen handlar allting om HUR man sätter, på vilket hår osv. Ibland behöver man använda mindre tejpfästen tex.. Men det VET en professionell frisör =) Vad du fått den infon ifrån… det får stå för den ”kända” frisören. Bobby har en rad med äkta ”försökskaniner”, äldre yngre, onda okända, män och kvinnor. Skicka din ansökan till Betteryou.se om du är seriöst intresserad.. =) -lycka till! Med vänlig hälsning, MY

 6. Hej My
  Grattis till förlovning hoppas verkligen ni blir en lycklig familj !!!
  Hur sk Ni göra med boenden framöver?
  Jag har gått hos annan känd frisör som säger att keratin sliter mindre på håret och med att det inte belastar lika mkt hår som tape?? Vad ska man tro….
  Har extremt tunt så vill Bobby få en äkta försökskanin kan han ju få bra reklam iaf! Kram

  • Hej Carrie! Tack så mycket =)

   Att keratin sliter mer än tejp.. ja, det är bevisat. Jag som egentligen föredrar just keratin har motvilligt gett med mig när jag blev överbevisad. Sen handlar allting om HUR man sätter, på vilket hår osv. Ibland behöver man använda mindre tejpfästen tex.. Men det VET en professionell frisör =) Vad du fått den infon ifrån… det får stå för den ”kända” frisören. Bobby har en rad med äkta ”försökskaniner”, äldre yngre, onda okända, män och kvinnor. Skicka din ansökan till Betteryou.se om du är seriöst intresserad.. =) -lycka till! Med vänlig hälsning, MY

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...