I samarbete med Bobby Oduncu

475A9147

Nu min vän ska vi köra en härlig kampanj på Super Hair!

Det finns inget annat liknande preparat på marknaden som fungerar som dessa!

Du som följer mig här inne har sett mina före/efter bilder. Mitt egna hår har blivit starkt, friskt och växer så det knakar! 🌟  Nu har jag extensions i, och det är snart dags att flytta upp fästena. Då ska jag ta nya före/efter bilder så ska du få se få se en ny uppdatering! För dig som redan är Superhair användare eller för dig som inte testat.

Använd min kod…. Så får du ta tre men betala för två!

lägg 3 i varukorgen men du betalar bara för 2st, dvs 798:- istället för 1.197:- 😃

Koden är myblackwknd

In och beställ dom HÄR 

kram 💖💋

IMG_9595

Posted in: Samarbete
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.