I samarbete med SKIP NUTRITION 

 

IMG_9026

Trött på att vara trött? -Höst deppig? 🍁🍂🍁

Känns allt lite tyngre, lite jobbigare? Känner du dig trött, matt och orkeslös???? .
.
-Har du kollat ditt D-Vitamin värde?

Det enda sättet att verkligen få svar på sitta värde är genom ett enkelt blodprov. 
Det är SÅ vanligt att vi svenskar litet av D-vitamin brist! 🙈

Solen lyser med sin frånvaro, och var och varannan personer blandat ihop “höst depression” med D-vitaminbrist…

Jag själv hade också D-vitamin brist🙋

D-vitamin behövs under det mörka vinterhalvår….. Du känner skillnad redan efter ca en vecka… jag har haft uppehåll nu några veckor inför och efter operation, jag är nere på låga värden igen. Denna årstiden är det oundvikligt! 9 av 10 av  mina PT kunder hade D-vitamin brist. Alla märkte en markant skillnad på ork och energi när dom sedan fult på med D-vitamin igen… Mitt bästa tips för att få bort tröttheten och orka mer… Beställ D-VITAMIN, HÄR

 Kram

/ My Martens 
.

Kommentarer (5)
 • Kamilla

  Jag har börjat gå på Ljusbehandling för att vi svenskar känner sig negativt påverkade av våra mörka dagar.

  Forskning har visat att ljuset påverkar kroppens dygnsrytm och när det blir mörkt får kroppen signaler om att vi ska varva ner. med rätt sorts ljus och ljusstyrka kan man påverka vår centrala klocka som styr de tidsinställda funktionerna i kroppen.

  För att aktivera det viktiga vitaminet D som finns i kroppen behöver vi även minst 20 minuters dagsljus dvs. solljus som ska bestråla huden.

  Jag känner mig piggare vilket är skönt.
  /Kamilla

 • Annica

  En fråga? Varför göra uppehåll från det kroppen så väl behöver inför och efter en operation? I mina ögon borde det väl vara rimligare att fortsätta ta sina naturliga tillskottsvitaminer!?

 • Karin

  Jag har av läkare konstaterad D-vitaminbrist. Får vitaminerna på recept till en bråkdel av priset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *