Söndagsmiddag i Skärplinge…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hej fina!

Vad tyckte du om brandövningsfilmen i gårdagen inlägg? ☺️ In och kika om du missade det!

Måndag morgon… ny vecka och vi är forfarande kvar i Sthlm. Jag ska till doktorn. Lilleman får följa med. Vi saxar närmaste veckan och han får vata ledig någon dag extra☺️

IMG_8603 IMG_8605

Igår var vi i Gävle. Eller rättare sagt utanför Gävle i ett mysigt samhälle som heter Skärplinge. Vi hälsade på Jonas föräldrar. Tanken bar att syskon och respektive skulle vata där. Men Jonas syster blev sjuk. Så halva sällskapet var inte med. Så typiskt! Det blev mysigt ändå! Första gången som Ludvig fick träffa Jonas familj ❤️

Jonas mamma har världens finaste trädgård. Men denna årstiden är den inte i sitt finaste jag☺️ Lilleman åt egenodlade grönsaker till middagen. Så vi vissse honom vilket växthus dom odlats fram i ☺️ (Guuuud vad jag saknar mina blommor!) 

IMG_8594 IMG_8595 IMG_8596 IMG_8597 IMG_8599

En mysig dag på alla sätt ☺️

IMG_8621

Vi höra senare!

Kram

/My Martens