Vinnaren i tävlingen i smarbete med Skip Nutrition är =) GRATTIS!

 

R E K L A M

475A0245

 

Godmorgon!

 Måndag, ny vecka… Nya möjligheter!

 Jonas är hemma igen. SKÖNT! Jag mår relativt okay. Är dock VÄLDIGT trött, och medtagen! Smärtan efter operationen är helt okay. Det är sju dagar sedan jag opererade mig. Svullnad, och smärtan ligger precis ”rätt” i fas med rehabilitering. Jag däremot har kraftig abstinens både efter att få träna…. Som jag saknar mina dagliga Powerwalk. För att inte tala om gymmet! MEN, det lär dröja nån månad till för gymmet.

Jag tog min första promenad utanför lägenheten nyss. Mycket långsamt, lätt framåtböjd likt quasimodo. (Du vet, Ringaren ifrån Nottre Dam) Men jag behövde bara få komma ut och få lite frisk luft. Jag tog en stund i solen, blundade, andades och njöt. Det är kyligt i luften, men solen skiner. UNDERBART!

Nu min kära bloggläsare så vill jag be om ursäkt! FÖRLÅT!

Jag skrev i samarbete med Skip Nutrition att vinnaren i aktuell tävling skulle presenteras i söndags kl 21:00. Jag glömde HELT bort detta! Förlåt! Det var samma dag som poddavsnittut med Me Too kampanjen kom ut. Mycket känslor, många mail, kommentarer och journalister. Så jag glömde HELT av det.

MEN, det som väntar på något gott..  

VINNAREN ÄR: Malin Wikström

Jag som många andra mammor har kilon kvar från graviditeter. Min resa från 94 kg och ner till 70 kg har tagit lång tid, varit påfrestande men väldigt nödvändig för mitt välmående. Mitt viktmål är 65 kg och jag ska nå dit! Viktresan har pausat lite då familjen och jobbet tagit mycket tid. Mitt jobb är så betydelsefullt för mig, jag jobbar inom förskola! Att få utmana alla barn till att bli deras bästa jag och se all utveckling, det kan inte finnas ett bättre jobb! Men nu har jag all stöttning från min fina familj att ta dessa kilon, de ska bort! Det vore väldigt roligt med en kickstart!”

-Stort GRATTIS Malin, Heja dig !

Skicka ditt Namn, din adress, ditt mob nr till info@skip.se

Tävlingoktober_My_2

Paketet innehåller ett noggrant urval av produkter som kan vara bra för dig som önskar en extra skjuts vid viktnedgång.

Det minskar sötsuget, och ger energi och förbränning en extra skjuts. SJÄLVKLART är rekommendationen att samtidigt som man börjar med detta att man ökar motionen/träningen, OCH tänker på kosten. Men som sagt, sötsuget minskar radikalt….  Fört att kompensera upp mitt snurriga jag så kommer vi under dagen att lägga upp en skräddarsydd rabattkod på detta paket. Så att alla ni som har varit med och tävlat (Och alla andra) Har möjligheten att beställa det till reducerat pris.

-Vad tycker du om det? Inget ont som inte har något gott med sig!

För övrigt så är MÅ-BRA-I-HÖST  kampanjen fortfarande aktuell. För dig som är trött på förkylningar, trötthet och behöver ge ditt immunförsvars en boost nu under vinterhalvåret…. 

Höstpaket

Vitlökskapslar, D-Vitamin, Gurkmeja-ingefära, C-1000

Du kan beställa det NU för 399:- ord pris 536:-  Det gör TOPPEN för immunförsvaret och din energi! Jag äter dessa dagligen, nu under vinterhalvåret. Just nu inför/under och efter operation så har jag upphåll. Men snart boostar jag, som vanligt igen!

 Du beställer det HÄR 

Vi hörs om en stund!

Stor kram sålänge!

/ My Martens

12 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...