Tack du underbara människa!!!! <3 TACK

475A0349

Godmorgon!

Hoppas att du sovit gott! Jag somnade med ett leende på läpparna.

Jag är så glad över hur många fina, omtänksamma, geniuna människor det finns där ute. Glad och tacksam över hur utsatta kvinnor en, efter en vågar kliva fram och berätta SIN historia. Glad att känslan av att vara ENSAM i sin situation byts ut mot gemenskap och förståelse!

Jag önskar att jag kund omfamna och ta alla utsatta barn och ungdommar under mina vingar.

Detta river upp många minnen och sår… Jag mår bra idag. Vägen hit har varit lång. Visst kan jag ha stunder som jag blir låg, eller får en svacka. Min ångest kommer och går. Den är någonting jag lever med. Jag önskar baraatt man kunde få upp ögonen och granska alla former av myndighetsinstutioner och eventuella stöd/fosterfamiljer.

För efter allt jag fick läsa igår ifrån andra utsatta kvinnor… Så insåg jag att jag var LÅNGT ifrån ensam om min situation under myndigheters beskydd. 

Min mail ordagrant bombarderades av maila ifrån utsatta kvinnor…. Kvinnor som jag inte känner hör av sig till mig och berättar sin historia…. jag grät när jag började läsa. Fick pausa, och läsa igen. En sak ska ni alla som mailar mig vet… jag läser varande mail, jag förökar att svara så många som jag bara kan. Men mail som dessa vill man inte bra ”svara lite snabbt” så jag låter det ta den tid det tar…. Så länge… STOR kram till alla utsatt kvinnor! och till er alla andra, 

-TACK, TACK fina du för ditt stöd!

Nu väntar en dag i skolan. Externredovisning.

Sedan hem och packa. För ikväll ska jag och en väninna flyga ner till Malmö.  Imorgon ska jag operera mig hos DR Tuve. 

/My Martens 

13 Komentarer

  1. Tack själv för att du vågar vara så öppen 💖 jag tipsade om Wonsa i förra inlägget vill även tipsa om Rise Sverige en ideell org i Stockholm å på några andra platser i landet för kvinnor å män som blivit sexuellt utnyttjade som barn 💖💜💛 alldeles för få som ens känner till att de finns.Det är även några därifrån som startat Wonsa för de själva känt att vården varit för dålig. Vi är inte ensamma 💖💜💛 många kramar till dig My och till alla andra maskrosbarn där ute ❤💙💚

  2. Så starkt av dig att berätta din hemska historia. Jag får bara tårar i ögonen när jag läser om alla utsatta kvinnor som vågar träda fram. Så viktigt att sanningen kommer fram för att alla ska förstå hur kvinnor behandlas.

    Du är en stor förebild för många med mig.
    Kram från mig

  3. Jag beklagar att du fick utstå detta grymma. Jag vill ge en stor kram till barnet inom dig.
    Du behöver inte bära skuld för att du inte har agerat innan. Du gör det nu, och kanske det har en mening. Genomslagskraften är större. Detta var stort gjort av dig.
    Kramis

  4. Ditt förra inlägg…jag fann inga ord då och gör det inte nu heller egentligen. Tretton år, bara två år äldre än min egen dotter. Jag mår illa och blir så ledsen över vad du och många med dig har tvingats gå igenom. Vuxna som förgriper sig på barn och ett samhälle som sviker. Fy fan! Varm kram från mig.

  5. Hej. Är du och Anna Book inlagda på avdelningen nu? Redo för lite sömn före op i morgon?
    Ha det gott och hoppas allt går bra och utan alltför mycket smärtor,
    kram till dig!

  6. TACK <3 Din historia var så mycket starkare att lyssna på än att läsa om, du gav den en röst. Jag blir så berörd och har en egen #metoo historia så jag förstår att det öppnar upp en massa känslor och att sedan få ta emot andras historier är stort. Jag förstår att du känner dig hedrad som får det och vi som hör din känner eller i alla fall bör känna precis samma sak. Tack igen så starkt och fint av dig.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...