bild-4035-2

I min famn, Två lurviga ❤️:an.

Just nu… i min säng… Stina, Sture OCH Lilleman. Trångt? Jobbigt? Nääää, tvärt om!❤️

Lilleman sover sedan länge. Jag har legat brevid  och läst.. Fastighetsvärdering, vi har fått ny kurslitteratur.

jag ska försök lägga mig tidigt Ikväll. Behöver verkligen sova. Är heeeeelt slut. Det pulserar i huvudet, värker i ögongloben av allt gråt…. Vill bara spola tiden framåt nu….. ta bort toppen av smärtan…..

jag bara måste få en natts sömn! 🙏🏻

Vi hörs imorgon! Gonatt, sov så gott…

-Tack för att du är du ❤️

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (17)
 • Lotta Lennartsson

  Hoppas att du får sova kram??❤??????

 • j

  Godnatt, sov så gott, vakna piggare i morgon!

 • M

  Du får verkligen ursäkta mig men för din sons skull tycker jag du ska sluta skriva att han sover i din säng. Det är väl inget konstigt tycker du (och andra) men skulle tro att många av hans kompisars föräldrar läser din blogg och då når det snart deras ungars öron och att sova i mammas säng det kan han bli retad för. Även om ni båda ser det som helt naturligt så ska du förstå att de börjar bli ”stora” i den åldern och då är det inget du behöver skriva ut.
  Jag menar bara väl, för gossens skull och då får dina ”försvarare” tycka vad de vill.
  Sen beklagar jag verkligen sorgen efter hunden.
  Har en hund själv och han är tio år och jag fasar när den dagen kommer (ändå har man gått igenom det med sex hundar innan)
  Kram

  • Charlotte

   Man får ju verkligen förutsätta att de föräldrar som läser My’s blogg då inte berättar för sina barn att deras kompis Ludvig sover i sin mammas säng o förlöjliga honom då. Har svårt att tänka mig detta.

 • Lotta Lennartsson

  Hoppas att du får sova kram🤗😴❤💖💗💕💓💟💞

 • j

  Godnatt, sov så gott, vakna piggare i morgon!

 • M

  Du får verkligen ursäkta mig men för din sons skull tycker jag du ska sluta skriva att han sover i din säng. Det är väl inget konstigt tycker du (och andra) men skulle tro att många av hans kompisars föräldrar läser din blogg och då når det snart deras ungars öron och att sova i mammas säng det kan han bli retad för. Även om ni båda ser det som helt naturligt så ska du förstå att de börjar bli ”stora” i den åldern och då är det inget du behöver skriva ut.
  Jag menar bara väl, för gossens skull och då får dina ”försvarare” tycka vad de vill.
  Sen beklagar jag verkligen sorgen efter hunden.
  Har en hund själv och han är tio år och jag fasar när den dagen kommer (ändå har man gått igenom det med sex hundar innan)
  Kram

  • Charlotte

   Man får ju verkligen förutsätta att de föräldrar som läser My’s blogg då inte berättar för sina barn att deras kompis Ludvig sover i sin mammas säng o förlöjliga honom då. Har svårt att tänka mig detta.

 • Karin

  Tur du har katterna hos dig ❤

 • Karin

  Tur du har katterna hos dig ❤

 • Carro

  Samsov så länge ni vill! Man skulle kunna tänka sig att ni båda behöver tanka upp er när L är hos dig, i o m att ni har delad vårdnad.
  Att han skulle bli retad för det verkar långsökt. ? Sluta uppfostra mobbare, säger jag bara!

 • Carro

  Samsov så länge ni vill! Man skulle kunna tänka sig att ni båda behöver tanka upp er när L är hos dig, i o m att ni har delad vårdnad.
  Att han skulle bli retad för det verkar långsökt. 👆 Sluta uppfostra mobbare, säger jag bara!

 • Anna-Lena

  Mitt barnbarn sov hos sina föräldrar tills hon var 9år själv minns jag att jag var ännu äldre. Ingen av oss har tagit skada av det. Tvärtom. Ha det bra My

 • Anna-Lena

  Mitt barnbarn sov hos sina föräldrar tills hon var 9år själv minns jag att jag var ännu äldre. Ingen av oss har tagit skada av det. Tvärtom. Ha det bra My

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.