Minigolf…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MINIGOLF! 

En bildbomb från ett av helgens äventyr… En betydligt gladare dag än idag… Vi spelade minigolf i Täby centrum. Lilleman var betydligt ”säkrare” än vad jag trodde. Jag briljerade genom at sätta den på 2 om och om igen. Tills jag f*ckade ur på ett hål och satte en sexa. Då fick självförtroendet sig en törn och jag klantade till nästa igen och fick en 4:a. Men OM, jag inte hade gjord det utan hållt 2:orna, då hade jag haft veckans rekord… MEN istället hamnade jag OCH jonas på SAMMA poäng! Hmm… Men viktigast är ju att man har kul! -Visst? 

IMG_7378 IMG_7379 IMG_7380

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kram och TACk för att du finns…

Kram

/ My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.