Lunchdejt med Sabina – The Winery Hotel.

IMG_7261

Hej fina!

Idag har jag haft ett spännande, trevlig och mycket kreativt med med Sabina.

Vi var på Hotel The Winery Hotel. Ett ganska nyöppnat trevligt hotel med cool inredning i Solna. Det ligger ca 10 min hemifrån mig och Jonas. Jag ÄLSKAR när hotellen har en massa gamla vistockar och olivtäd! Mitt floristhjärta slår dubelvolter varje gång! 

 

IMG_7269 IMG_7274

Sabina känner många igen som tidigare tränare ifrån Biggest Looser.

Satan i gatan vilken driven, inspirerande, målmedveten GENUIN tjej! Sabina är sjukt kompetent inom träning och hälsa. Sabina lever som hon lär och är ett levande bevis på att 40+ är det nya 20+

Hon har ingen blogg jag kan länka upp till dessvärre …  (skratt… även om hon som har så mycket vettigt att säga VERKLIGEN borde ha det..)

Men om du vill följa henne så kan du som har instgram följa henne HÄR  

Ett konto fullt med träning, välmående, pepp och inspiration 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lilleman skulle landat strax efter lunch…. Men hans plan blev inställt =( Som tur var så fixade SAS så att han fick komma med eftermiddagsflyget istället.. Hämtade honom strax efter 17:00 så nu ikväll ska vi ha pizza bak, spelkväll och fredagsmys…. Hörs senare! KRAAAAM / My Martens 

18 Komentarer

  1. Har inte med inlägget att göra men har en fundering: Du har ju gjort väldigt mycket reklam för Bobbys tabletter för att göra håret tjockare, men då undrar jag varför tar han inte dom själv?
    Syns ju väldigt tydligt att han har tupé.

  2. Har inte med inlägget att göra men har en fundering: Du har ju gjort väldigt mycket reklam för Bobbys tabletter för att göra håret tjockare, men då undrar jag varför tar han inte dom själv?
    Syns ju väldigt tydligt att han har tupé.

  3. Din sista bild är på tok för stor för att läsa på iPhone så jag tror jag ser ett ljus o lite av en tallrik. Inte ens bildtexten går att läsa!! Ser: landat efter lunch… Men – inte mer!

  4. Din sista bild är på tok för stor för att läsa på iPhone så jag tror jag ser ett ljus o lite av en tallrik. Inte ens bildtexten går att läsa!! Ser: landat efter lunch… Men – inte mer!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...