bild-4013

Foto: Linda brolin

Trubbel i paradiset!

Alltså dra mig baklänges…. stackar min omtänksamma kattvakt!

Hon erbjöd sig att hjälpa mig med Stina & Sture. En omtänksam tjej, med katter och barn själv. Bor bara en bit ifrån oss på Öland. Mammaledig och all tid i världen för dessa små lurviga hårbollar. Allt har fungerat bra fram tills nu. Nu började Stina löpa. (Sture är kastrerad så några bebisar mellan dom ska det inte bli) MEN, lilla Stina ska enligt grundplan bära en kull kattungar till uppfödaren.. Hmm.

Sen att hon är väldigt liten, och ”tuttar” på Stor varje dag har gjort att jag funderat på om verkligen är så bra mamma-material trots allt. Jag har tänkt att detta löser sig säkert med tiden och att hon växer säkert ikapp.

Hon är social, men på hennes villkor. Gömmer sig ibland, och det kan ta lite tid innan du vinner hennes förtroende. Helt tvärt emot Sture, ÖVER-social, kelig, gosig… som helst sover på mitt bröst om han får. Eller i famnen på Ludvig. Han lägger sig i vägen, medvetet så att du måste stanna upp och klappa på honom. Han är som en hund! hehe!

-SÅ kärleksful!

Men nu till trubbel i Paradiset. Faaaaaaaan! Stina löper och hålle min kära kattakt vaken dygnet runt!?

 Inte nog med att hon har en bebis att ta hand om, nu ska hon behöva dras med en skrikande hon-katt som dessutom får all uppmärksamhet av Sture och hennes katter…..  med lite olika påföljd! SUCK!

Min anddra granne gav mig p-piller som vi nu gett henne. (TACK)

 I förhoppning om att hon ska lugna ner sig direkt! Stackars, stackars, kattvakt!

Finns det något jobbigare än löpande katter? 

 

bild-4016 bild-4006

Titta så söt och oskyldig hon ser ut med sina söta små blå ögon. Men skenet kan bedra, iallfall när löpningen slog till!

/My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (16)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.