PW, Carl edmond, mot Köpenhamn!

REKLAM

bild-3780

Godmorgon! 

Hoppa du sovit gott! JÖSSES vad stressad jag var igår! Över typ allt… Idag känns det bättre.

Jag gick och la mig i relativt bra tid. Jag ställde klockan tiiidigt. Smög ur sängen för att inte väcka Jonas. Gav mig ut på en lång PW, frisk luft, kylig vind! SÅ skönt!  Sedan hem igen… En snabbdusch och en timme studier. Repetioner. Superviktigt att repetera om och om igen..

Förberedde frukost, kröp ner i sängen och gosade en stund innan jag gjord mig iordning för att åka och hämta upp Anna och köra mot Arlanda för att flyga vidare till Köpenhamn… Som sagt, bättre att ligga i fas!

Nu vill jag i samarbete med Carl Edmond tipsa om deras ursnygga klockor! Snygga, stilrena med hög kvalitet! 

bild-3790

Carl Edmond har ingen mindre än Joel Kinnaman som ambassadör

IMG_5129

IMG_5122

Jag använder min klocka till både vardag och fest… Som du ser ovan, kan jag ha den om jag är ute på PW. Men den är mist lika snygg till leo-kappan eller party-stassen 

bild-3575 bild-3579

In och kika på hela deras sortiment HÄR  Vi hörs sen!

Stor kram

/ My Martens 

7 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...