INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Jag ska bli fastighetsmäklare, på Erik Olsson!

IMG_5086

Hej fina!

Nu ska jag ÄNTLIGEN berätta vad jag velat berätta under en längre period! Anledningen att jag inte berättat ännu är för att det är flera parter inblandade, uppdragsgivare, min nya chef, myndighet, studie start ( man kan börja med ett par veckors mellanrum), blivande kollegor OCH studiekamrater☺️

Detta och andra yttre faktorer har spelat stor roll under denna process, inför när jag officiellt kan berätta vad jag sadlar om till. 

Du som följt mig ett tag vet om att jag varit entreprenör i hela mitt vuxna liv. Flera företag, butik, grossistverksamhet, VD, Chef, bloggare, influenser, Personlig tränare, konsult, och ständigt en massa projekt på G. Alltid målinriktad, hungrig på att lära mig och att utvecklas.

Vissa inspireras, andra kan inte förställa sig min typ av livstil och det tempo som jag håller. Men alla är vi olika. (Tur är väl det… )

Jag tex, skulle ALDRIG stå ut med ett 8-16 jobb, mån-fre. Inte för att jag tycker att det är något fel med det. Verkligen inte! Utan för att mitt psyke och mitt sätt att vara som människa, företagare, privat och jobb aldrig skulle vara tillfreds med det. Det skulle krypa i kroppen på mig av tristess.

Svårt att förklara. mer om det i ett senare inlägg ( en cliffhanger, hehe! 😉)  

Påtal om personlig tränare… jag har varit en sidekick inom wellnesbranchen, i ca 5 år.

Jag har varit med på träningsresor, träningsevent och liknande uppdrag. 

Min roll har varierat. Jag har varit med som skribent, arrangör, influenser, föreläsare, maskot, pepp och inspiratör.

Träningen har och betyder enormt mycket för mig. jag har själv gjort en viktresa ner från drygt 100 kg. jag vet hur viktig träningen är för både kopp och själ. Inte minst min psykiska hälsa. Allting hänger ihop.

jag brinner för att peppa och motivera andra. Det gör jag fortfarande, även om jag inte bloggar om det.

Anledningen till att jag förra året utbildade mig till Personlig tränare och instruktör ( samt grunder inom kost). Det var just för att bredda min kunskap, och för att vara ”mer” än bara maskot, pepp, inspiratör osv på träningsresor event och annat.

Jag kommer FORTSÄTTA inom träningsbranchen trots mitt karriärbyte. Precis som jag gjort tidigare, som sidekick. Men då kan jag själv vara instruktör & PT! Om jag vill. 

-Vilket jag Älskar!!!!

Så med andra ord, det var aldrig min plan från början att jobba heltid som PT. Min plan och mina målsättningar har uppnåtts. Nu börjar nästa kapitel i mitt liv.

Där träningen kommer att finnas med på regelbunden basis i min vardag👊🏻💪🏻

bild-1966

Men nu innan jag berättar,  så måste jag bara säga att alla jag verkligen skrattar här hemma för mig själv när jag läser vissa kommentarer. 😂🙈 Nyfikenheten är maximal och man avskyr att jag inte sagt någonting! Förlåt, men allting måste lixom hänga ihop… Precis som jag skrev, yttre faktorer spelar också in. 

-Jösses amalia!🙈

Gillar du inte mig, min blogg ,mitt utsende, mitt karriärsval, mitt sätt att skriva osv…

-LÄS INTE!

Vi ska inte hålla på att skapa dålig stämning och vara otrevliga. Det går BORT!

-Hur svårt ska det va? 🤷‍♀️

bild-1964

Nu till det som jag hållet för mig själv under x-antal månader ☺️

-Jag ska bli FASTIGHETSMÄKLARE!

Jag kan nu stolt berätta att jag nu är anställd av Mäklarbyrån Erik Olsson🙏🏻🌟 

Erik Olsson finns i Stockholm, Malmö & Göteborg.

Det är så sjukt kul!  Jag är stolt, glad, tacksam och sååååå hungrig på att ta mig igenom studierna och börja mäkla!☺️

Denna branschen har tilltalat mig under flera års tid. men först nu är det ”rätt” i tiden för mig. jag är 29 år gammal. Med en ryggsäck full av erfarenheter som jag ska bära med mig och föröka göra något bra utav…

Så nu j*klar ska jag kavla upp ärmarna😅💪🏻  Se till att ha fokus, struktur, och disciplin.

Det finns nämligen, INGET utrymme för att inte ligga annat än i fas! På något plan! 

Utbildningen är 19 månader. På högskolenivå. Vi läser just nu Extern marknadsföring, (bokföring) 📚🗃🖊vi kommer att köra två kurser åt gången. Fastighetsförmedling, fastighetsvärdering, juridik osv..

 Jag är så glad att jag nästan spricker! Detta är en dröm som slår in.. Eller nej. Inte en dröm som ”slår in”. Nu ska jag vara osvensk! och skryta lite…

Detta är en dröm som jag jobbat VÄLDIGT hårt för att få möjligheten att genomföra! Som jag skrivit tidigare… 

-Vänta inte på bättre tider… skapa dom själv!

 Du kommer genom bloggen att fortfarande att få följa min vardag, som mamma, mäklarstuderadne, bloggare, influenser, entreprenör,  och…. flickvän! hehe!

Måste fortsätta öva på att säga ordet pojk/flickvän. Jag har varit singel såååå länge att jag reagerar varje gång jag skriver eller säger det. Jonas är verkligen fin i detta. (Och allt annat) 

Han har stöttat mig sen dag 1 ❤️🙏🏻

IMG_5444

Erik Olssons slogan,  

🔸Bäst betalt i kvadrat 🔸

Så…. När du ska sälja eller värdera din bostad. Då vet du vart du kontaktar mig…. 😉

Kram

/ My Martens 

362 Komentarer

  1. Wow så kul! Spännande bransch o nog ett yrke som kommer passa dig klockrent! Har en gammal studiekompis som jobbar på byrån i Sthlm ? Jag funderar självklart massor på hur du ska kunna jobba på plats i Sthlm enbart varannan vecka när du väl är klar men jag antar att du har en plan för det! Stort lycka till med studierna!

  2. Men åhhhhhhh vad roligt!! Vilken grej. Blir typ avis ? På riktigt My, detta måste du vara som klippt och skuren för. Åter igen, shit vad roligt. Kramar och lycka till i massor till dig du sköna böna ???????????

  3. Hurra vad du är duktig det kommer att gå jättebra för dej. Har handlat blommor av dej sedan du startade förstod redan då att du kommer att gå långt,lycka till.