Min klippa!

IMG_5070

Godmorgon!

TACK, TACK som f*n för din omtanke gällande sista inlägget 🙏🏻

-Det betyder JÄTTE mycket! ❤️

Nu har jag precis kört morgonträning. Cardio plus styrka! 💪🏻👊🏻 Skönt! 

Sedan är planen att strax börja  jobba ifrån Jonas kontor. (Våldgästar en hörna med min dator 😝 💻Snyltar kaffe och passar på att sno en puss då och då 🤗😏😇)

ja, jag veeeet att man är lite fånig när man är nykär… Men Jonas är lixom Jonas ❤️

Du anar inte vad han har fått stå ut med mig sista dagarna🙄  Först och främst mitt vanlig PMS och sockeravvänjning på det….  Sen käftsmällen av ”livet”. Cancern som tog fina Johan…. katterna, logistiken, allt näthat. Vissa saker såklart viktigare än andra.

Men själva kombinationen har gjort att jag har varit sur som ättika, arg, lättretlig,  frustrerad ledsen om vartannat….. gråtit som Lilleskutt okontrollerat med svullna ögon och en allmänt bitter uppsyn som påföljd….

  Trött, grinig, som ett vandrande känslo-monster🤷‍♀️ TROTS det så står han vid min sida.

Trygg, stabil och full av omtanke ❤️

IMG_4959

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Min klippa 🌟

Nu dags för jobb!

 Stor kram🌸

/My Martens