Stina & Sture söker nytt hem

IMG_4718

Hej fina!

IMG_9965 IMG_9998 IMG_0026 IMG_0474

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_2745 IMG_2757 IMG_2762 IMG_3540 IMG_3545 IMG_3931

Usch, ett sånt här vemodigt inlägg med en massa ångest bakom. 

STINA & STURE söker nytt hem 🙏🏻

Mina älskade ragdolls behöver omplaceras ❤️ Nu behöver jag din hjälp!🙏🏻

med blandade känslor, så har jag tagit ett beslut för katternas skull ❤️

Då min livssituation minst sagt förändrats, då jag flyttade ner till Öland varannan vecka för att Lilleman skulle börja skolan där. Sista året har varit kaos, och ingenting av detta fanns med på planerna när Sture & Stina flyttade hem till oss i Sigtuna. Jag har nu pendlat i några veckors tid mellan stockholm / Öland och inser att det inte är rätt mot mina fantatsika kissar💔

Dom förtjänar SÅ mycket bättre ❤️

Jag söker nu en familj som från hjärtat kan ta sig an Stina och Sture.

Ett hem med kärlek, tis och omtanke 🙏🏻

Hjälp mig att DELA detta inlägget på fb, TACK 🙏🏻

vid intresse maila mig på: mymartens@gmail.com 📩👈🏻  

Kram / My Martens

PS: katterna finns med mig i Täby denna veckan.ä för upphämtning…