Madeleine Santiago ART. Bara hos inreda.com =)

/ R E K L A M / 

IMG_4680

Hej fina!

Idag lämnade jag Ludvig på skolan. Han åkte inte skolbuss på morgonen, då jag skulle ha möte med fröken. Han sprang glatt ut på skolgården till sina kompisar och lekte direkt. Jag åkte från skolan vidare på ett möte. En kaffedejt på Ölandschoklad.

Jag kände mig fortfarande nyvaken. Gud vad jag tappat rutinerna. Morgontrött har jag blivit efter ett lååååångt sommarlov!

IMG_4685 IMG_4687

Jobbade hemifrån på eftermiddagen. Lilleman har nämligen inget fritids. ( ???!!)

Så han är hemma redan vid 11:45 igen. Svårt att hinna med och jobba då.

Men skolan ska avhjälpa till med det så att han får en fritidsplats. jag tror dessutom att han tycker att det är mycket roligare. Dom flesta andra barnen stannar ju kvar på fritids fram tills kl 16-17:30 =)  

Sture är dock nöjd med att vi båda kommer hem tidigt. Även om han är en riktig dagssovare! 😌

IMG_4694

Jag fick ett ryck och rensade byrolådorna på guld. Gamla kärleksåvor, tonårssmycken, mina första örhängen, arvegods osv….

Mycket skräps också. Sjukt vad mycket man samlar på sig. Min förlovningsring var inte gratis. men andrahandsvärdet är sjukt dåligt! Man får ingenting för designen, utan bara för vikten. Noll kronor för 0.5k diamant. -SKUMT!

Så vissa saker behöll jag och ska ta med mig till Stockholm, för värdering istället. Hoppas på något mer genom annan försäljning. Men allt annat som jag ändå fick ihop gav en bra slant i kassan, för gamla grejer som ändå bara samlat damm i byrålådan!

(Ja, Sara jag veeeeet vad du sagt i 3 år… hehe!) IMG_4710

Från det ena till det andra. Här sen ni en bild som är tagen o våras. Tillsammans med Annelie & Madeleine Santiago💖

IMG_8191

Min bästa vän Annlie ( inreda.com) Hade igår en vernissage ute på Lidingö tillsammans med konstnären Madeleine Santiago 🌟👌🏻

SOM jag önskar att jag kunnat vara där! Live och få se alla målningar…. Det är en helt annan känsla i verkligheten. 

Madeleine är en FANTASTISK konstnärinna !!!!

Hennes tavlor är underbara. Du som följt mig ett tag vet att jag har ett av henens mästerverk hemma hos mig. 

Min tavla heter ”Breaking free”  och står för allting som jag står för just nu…. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Breaking Free 💖

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nytt just nu är att du kan köpa hennes kuddfodral samt henne tok-snygga glas underlägg, (sorry för suddiga bilder) direkt hos inreda.com. Samt att dom tavlor som var med på vernissagen och som inte såldes nu ligger uppe online.

Så till alla er som inte kunde närvara vid vernissagen, Man kan alltså få dom hemskickade till sig.

Observera att det såklart bara finns en målning av varje, så det är först till kvarn som gäller! 

Du hittar allting under kategorin Madeleine Santiago ART  🌟👈🏻

IMG_2919

IMG_4714 IMG_4718

Nu ska jag gosa ner mig med kissarna och ta en teledeje med Jonas innan jag Somnar❤️

Kram på dig!

/ My Martens 

9 Komentarer

  1. Hej My lämna in dom på Tex, kaplans , supersnabba och trevliga vad du än gör skicka inte med ett sånt ”guldbrev” som man kan skicka iväg på posten…där finns inga pengar..
    Kram ?

  2. Hej My lämna in dom på Tex, kaplans , supersnabba och trevliga vad du än gör skicka inte med ett sånt ”guldbrev” som man kan skicka iväg på posten…där finns inga pengar..
    Kram 😉

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...