Biggest Loser VIP. Preämiär 4 sep, missa inte!

IMG_4171

Hej fina!

Solen sken över frihamnen Igårkväll. Tur var det…. för vi fick stå ute och vänta lääääänge 😎

Här med fina Rebecka👯

IMG_4195Som jag skrev, så var vi på finalinspelningen av Biggest Loser VIP igår 🏆🎥

IMG_4193

Fina Bobby ❤️

Vissa här inne och på Instagram gjorde sina egna tolkningar och drog på stor växlar och tyckte att jag skrivit att Anna var i finalen. Om du/ni läser igen, så ser ni att så inte är fallet. ☺️ (LÄS ☝🏻) 

IMG_4205 IMG_4210

Att JAG hejjar på Anna är ingen hemlighet… Men det har heller inte så mycket med själva tävlingsreaultatet att göra.

Anna är min vän, hon har och kämpar forfarande HÅRT👊🏻 Jag VET hur mycket detta betyder för henne, jag vet hur detta har påverkat henne. Både fysiskt men också mentalt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag säger bara,

-RESPEKT Anna, you go girl!❤️

Vem som ”vinner” eller står i final spelar egentligen ingen roll. Jag stöttar Anna i den livsstilsförändring som hon gjort 👊🏻💪🏻

Det är en ”vinst” i sig🏆

Jag tycker dock att ALLA deltagare är modiga och ”vinnare” som faktiskt kliver upp inför hela svenska folket, OCH även erkänner för sig själva vilken problematik det är och hur den även kan förvärras om man inte tar tag i det. På riktigt.

Nu syftar jag inte bara på det vi ser, fysiskt i spegeln. Jag syftar på alla farliga följdsjukdomar som övervikt drar med sig. Högt blodtryck, kondition, livskvalitet, diabetes, hjärt och kärlsjukdomar…. ångest. Hur mycket ångest drar det inte med sig?  Ja, du förstår nog vart jag vill komma….. 

När läkaren tar sig an deltagarna, och gör alla dessa mätningar inför programstart och informerar om hur det ligger till. DEN infon är svår att hantera oavsett om man är i ett program eller inte, oavsett om man är offentlig eller inte, att samtidigt sitta med ett kamerateam, motståndare/kollegor och göra denna resa…. att eventuellt bli dömd, uthängd och få deala med alla förutfattade meningar som ”kleti & peti” runt om i landet kanske har….. inför den resan krävs det både pannben, psyke och en massa j*vlar annamat! 👊🏻

Anna gästade min & Åzas poddcast,  Multimmamorna, precis när hon kommit ut från slottet och skulle börja träna hemma på egen hand. Hon berättar öppet och ärligt en hel del om det i senaste poddavsnitt som du kan lyssna på HÄR ✨👈🏻

Igår var ALLA deltagare på plats, så kul att se när alla äntligen fick träffas igen ✨ Man gick igenom ALLAS resultat både finalsietwrnoch deltagare. Läkare och coach på plats. 

Jag säger bara Holly shit!!!! Vilket j*vla gäng!

-Vilka kämpar!!!! 🙌🏻✨👊🏻💪🏻🌟👌🏻  

Detta är första säsongen för Biggest Loser VIP.  

Av det lilla som vi fick se från programmets inspelning, så är det skratt, skrik, svett och tårar.

Kanske lite drama 😂🙈 men vad förväntar man sig om man sätter ihop ett gäng mediala profiler som alla på olika sätt har en stark personlighet, och ett stort ego?  Tillsammans på ett slott med dramatiskt stor livstilsförändring, utan mobiler eller kontakt med omvärlden. Ständigt hungriga med en extrem träningsvärk och en utamaning utan dess like ☺️ Haha! Det är underhållning om något! 😉

Missa inte Premiären 4 sep på kanal 7!  Jag kommer sitta bänkad! ☺️

Fam Toledano-Book ❤️

IMG_4200

Nu ska jag ut på en Powerwalk i de skinande solen😎🎧

-Vi hörs senare!  

Stor kram🌺

/My Martens 

57 Komentarer

 1. Så jäkla tråkigt att jag inte kunde vara med men jag instämmer i VARJE ORD du skriver. Anna är värd all respekt man kan uppbringa BÅDE för den inre och yttre resan hon har gjort! Kram Åza
  Ps. ring mig när du har möjlighet. Sitter i tyst vagn (som du ju älskar….;-) mellan 16.30 och 20.00. P o K

 2. Tänk om de där programmen slopade tävlingstänket och istället lät alla vara med hela tiden.
  Gillar inte utslagningsprogram oavsett om det gäller fetma, bak mat eller vad det nu kan vara
  Men det är väl tur ( och lyckosamt) för alla som tar sig till final.
  En del kanske får en skjuts framåt och tänker till även om de åker ut.
  Så nåt gott kanske det för med sig ändå.
  (Men om man ska vara ärlig och det ska man ju, så var Anna Book vackrare innan, även om hon säkert MÅR bättre nu. Hon är givetvis ff vacker, så fatta mig inte fel nu)

  • Jamen alla är ju med lika länge på slottet…. sen får alla hemläxor att fortsätta träna på egen hand. Sen kommer alla till finalen ☺️ Alla har fått verktyg och coach att jobba med.. som man alltid kan bära med sig.. ☺️ Anna strålar! Hon är mycket vacker… både nu och innan ☺️

 3. Så jäkla tråkigt att jag inte kunde vara med men jag instämmer i VARJE ORD du skriver. Anna är värd all respekt man kan uppbringa BÅDE för den inre och yttre resan hon har gjort! Kram Åza
  Ps. ring mig när du har möjlighet. Sitter i tyst vagn (som du ju älskar….;-) mellan 16.30 och 20.00. P o K

 4. Tolka en text kan man göra på många olika sätt jag läste det du skrev som att det var finall och där var Anna Book med, inte märkligare än så och no big deal heller.

 5. Gjorde inte Anna Book en magsäcksoperation för många år sedan? Varför lyckades hon inte gå ner efter den?
  Så mycket som de tränar i det programmet, lyckas man ju inte med när man arbetar heltid. Ska bli spännande att följa henne i programmet men framför allt hur det gått efter några år. För då får man se om hon lyckats hålla sin viktnedgång.

  • Jo, det stämmer…. vilket då innebär att det är ÄNNU svårare för henne och den andra deltagaren som gjort samma operation. Då dom resan äter avsevärt mycket mindre än vad både du och jag gör… ☺️ Ska bli jätte kul att följa….

   • Hade hon jobbat och gjort sitt jobb efter operationen så hade hon lyckats redan då. Hoppas hon tar chansen nu och håller i och lyckas livet ut, för det är ju det som är det svåra. Att hålla vikten sedan. Vem betalar detta program?

 6. Tja känns ju som att hon har lite annat som hon borde bekymra sig om. Och stämmer det jag läst, vilket jag är rätt säker att det gör, så nja så mycket respekt förtjänar hon inte. Nu är det i och för sig saker som inte har med Biggest Loser att göra. Det hon uträttat där kan ju ingen ta ifrån henne.

  • Precis. Biggest loser är en sak. Det du syftar på är en annan. Sen ska du tänka på att det finna alltid två sidor av myntet. Glöm inte det….. sen är det ju så att var och en får ta ansvar för SINA handlingar.

   • Det var lågt svarat att det finns två sidor på myntet, det är svårt i Sverige att bli dömd för våldtäkt att sedan Antonio har blivit dömd för detta i två instanser och du svarar så! Jag skäms att du försvar något sådant, den unga flicka på 13 år som 2 ggr under en och samma kväll blev utsatt för våldtäkt av Antonio och hans kompis har år framför sig att åter försöka lita på folk och känna sig trygg, att i ett gäng av vad man trodde var en kompisar bli utsatt för detta, fy fan säger jag. Fortsätt att heja på Anna du men du förlorar därmed följare också!

    • Ge dig nu Ann! Jah dinustrrar inte saken vidare, Anna står för sina handlingar! Hon kan omöjlighet ansvara för någon annan handlingar! Ni vet INGENTING! Från och med ni raderas ALLA kommentarer kring detta! Punkt!!!! Respekt mot ALLA inblandade, ALLA!

     • Tack och hej då My.
      Tycker du alltid varit sund men detta svar angående AB tycker jag inte om.
      Har själv sett vad AB skrev på sitt Instagram (som AB sen raderat) angående det omtalade ämnet.
      Big no no.

     • Hej då Maggan ?????? Återigen. Man tar snavar för Aina egna handlingar. Inblandade parter får stå för sitt. Anna är mor, försök att stta dig in i den situationen! Föräldrar. Tänk efter. Det önskar jag inte min värsta fiende! Kag, vad har jag med detta att göra? Anna är min vän? Ska du klandra mig för någonting som tredje- fjärde part påstås ha gjort?
      Nej du, det säger mer om dig än om mig. Tack och hej! Önskar dig allt gott! Mvh My Martens

     • Du vet att man kan få tag på det mesta på nätet va? Så tror nog att vi läsare vet mer än du tror. Och no offense, men du är knappast opartisk. Självklart är du på din väns sida. Frågan är hur du hade sett det om du hade sett det utifrån, från våran synvinkel. Och du pratar om respekt mot alla. Tycker inte att du själv visade respekt till alla i ditt svar till mig.

 7. Tänk om de där programmen slopade tävlingstänket och istället lät alla vara med hela tiden.
  Gillar inte utslagningsprogram oavsett om det gäller fetma, bak mat eller vad det nu kan vara
  Men det är väl tur ( och lyckosamt) för alla som tar sig till final.
  En del kanske får en skjuts framåt och tänker till även om de åker ut.
  Så nåt gott kanske det för med sig ändå.
  (Men om man ska vara ärlig och det ska man ju, så var Anna Book vackrare innan, även om hon säkert MÅR bättre nu. Hon är givetvis ff vacker, så fatta mig inte fel nu)

  • Jamen alla är ju med lika länge på slottet…. sen får alla hemläxor att fortsätta träna på egen hand. Sen kommer alla till finalen ☺️ Alla har fått verktyg och coach att jobba med.. som man alltid kan bära med sig.. ☺️ Anna strålar! Hon är mycket vacker… både nu och innan ☺️

 8. Tolka en text kan man göra på många olika sätt jag läste det du skrev som att det var finall och där var Anna Book med, inte märkligare än så och no big deal heller.

 9. Gjorde inte Anna Book en magsäcksoperation för många år sedan? Varför lyckades hon inte gå ner efter den?
  Så mycket som de tränar i det programmet, lyckas man ju inte med när man arbetar heltid. Ska bli spännande att följa henne i programmet men framför allt hur det gått efter några år. För då får man se om hon lyckats hålla sin viktnedgång.

  • Jo, det stämmer…. vilket då innebär att det är ÄNNU svårare för henne och den andra deltagaren som gjort samma operation. Då dom resan äter avsevärt mycket mindre än vad både du och jag gör… ☺️ Ska bli jätte kul att följa….

   • Hade hon jobbat och gjort sitt jobb efter operationen så hade hon lyckats redan då. Hoppas hon tar chansen nu och håller i och lyckas livet ut, för det är ju det som är det svåra. Att hålla vikten sedan. Vem betalar detta program?

 10. Tja känns ju som att hon har lite annat som hon borde bekymra sig om. Och stämmer det jag läst, vilket jag är rätt säker att det gör, så nja så mycket respekt förtjänar hon inte. Nu är det i och för sig saker som inte har med Biggest Loser att göra. Det hon uträttat där kan ju ingen ta ifrån henne.

  • Precis. Biggest loser är en sak. Det du syftar på är en annan. Sen ska du tänka på att det finna alltid två sidor av myntet. Glöm inte det….. sen är det ju så att var och en får ta ansvar för SINA handlingar.

   • Det var lågt svarat att det finns två sidor på myntet, det är svårt i Sverige att bli dömd för våldtäkt att sedan Antonio har blivit dömd för detta i två instanser och du svarar så! Jag skäms att du försvar något sådant, den unga flicka på 13 år som 2 ggr under en och samma kväll blev utsatt för våldtäkt av Antonio och hans kompis har år framför sig att åter försöka lita på folk och känna sig trygg, att i ett gäng av vad man trodde var en kompisar bli utsatt för detta, fy fan säger jag. Fortsätt att heja på Anna du men du förlorar därmed följare också!

    • Ge dig nu Ann! Jah dinustrrar inte saken vidare, Anna står för sina handlingar! Hon kan omöjlighet ansvara för någon annan handlingar! Ni vet INGENTING! Från och med ni raderas ALLA kommentarer kring detta! Punkt!!!! Respekt mot ALLA inblandade, ALLA!

     • Tack och hej då My.
      Tycker du alltid varit sund men detta svar angående AB tycker jag inte om.
      Har själv sett vad AB skrev på sitt Instagram (som AB sen raderat) angående det omtalade ämnet.
      Big no no.

     • Hej då Maggan 👋🏻👋🏻👋🏻 Återigen. Man tar snavar för Aina egna handlingar. Inblandade parter får stå för sitt. Anna är mor, försök att stta dig in i den situationen! Föräldrar. Tänk efter. Det önskar jag inte min värsta fiende! Kag, vad har jag med detta att göra? Anna är min vän? Ska du klandra mig för någonting som tredje- fjärde part påstås ha gjort?

      Nej du, det säger mer om dig än om mig. Tack och hej! Önskar dig allt gott! Mvh My Martens

     • Du vet att man kan få tag på det mesta på nätet va? Så tror nog att vi läsare vet mer än du tror. Och no offense, men du är knappast opartisk. Självklart är du på din väns sida. Frågan är hur du hade sett det om du hade sett det utifrån, från våran synvinkel. Och du pratar om respekt mot alla. Tycker inte att du själv visade respekt till alla i ditt svar till mig.

 11. På din fina beskrivning av programmet så borde det heta biggest winner istället för biggest looser. Tycker du inte att namnet är lite tråkigt och missvisande? Kram Sara

 12. På din fina beskrivning av programmet så borde det heta biggest winner istället för biggest looser. Tycker du inte att namnet är lite tråkigt och missvisande? Kram Sara

 13. Superbra kämpat av alla och viktigt att ta hand om sin hälsa ?
  En liten detalj bara, följdsjukdomar och där bara skriva Diabetes… Specificera gärna med diabetes typ 2. En sjukdom som mot typ 1 har en helt annan uppkomst samt förutsättningar.
  Diabetesmamman ?

 14. Superbra kämpat av alla och viktigt att ta hand om sin hälsa 🌸

  En liten detalj bara, följdsjukdomar och där bara skriva Diabetes… Specificera gärna med diabetes typ 2. En sjukdom som mot typ 1 har en helt annan uppkomst samt förutsättningar.

  Diabetesmamman 💙

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Multimammornas sista avsnitt =) God jul! I Like radio

JULAFTON 24/12 2017 Julglädje eller julångest? I söndagens avsnitt av MULTIMAMMORNA så pratar vi om...

Multimammorna – I like radio – Johan Andreas Larsson

  Hej fina! Detta avsnitt kom ut förra söndagen. För sig som inte lyssnat så...

Annika Ljungberg – Veckans gäst i MultiMammorna

Veckans gäst MULTI MAMMORNA: Annika Ljungberg    i dagens avsnitt så har vi Annika Ljungberg som...