Psykisk ohälsa, PW, Biggest Loser VIP.

IMG_4164

 

Hej fina!

Imorse var det tight schema. jag kunde inte få in min morgonträning som jag helst hade velat. Så jag fick tänka om Packa träningskläderna och ge mig iväg till först mötet. Efter några intensiva men roliga och framförallt givande timmar så fick jag en lucka. Jag åkte ut från stan, hem, åt mellis och gav mig ut på en lååååååååååång PW.  Jag hade tänkt köra på gymmet , men ville få frisk luft och njuta av det härliga vädret.

En PW, eftertanke, vacker natur och bra musik i lurarna 🎼🎧 En perfekt kombo och paus mellan möten och planering!  

Det gjorde hela min dag. Nu när det verkligen är full fart på ALLA plan. Det är är mycket som händer, jag har vind i seglen….. Men det kräver också mycket. Det  kräver båd fokus och disciplin .

Jag om nån vet hur lätt det är att bara ”go with the flow” när det går bra. Men jag vet också hur viktigt det är med helhets balansen. Psykisk ohälsa är någonting många fortfarande tycker är något ”fult” och lite läskigt att prata om. Jag har senaste året fått uppleva den värsta panikångest som jag någonsin varit med om. jag har legat sömnlös och dealat med ångest i olika former. Jag har varit psykiskt och fysiskt ur balans.

Nu känner jag mig MYCKET starkare, jag går varje vecka i KBT, jag har en FANTASTISK läkare som stöttar och guidar mig åt rätt håll.

Men jag vet också att jag är skör. Så för att inte ”tappa balansen” eller forcera fram för fort så är denna typ av break mitt på dagen PERFEKT för mitt välmående. Under min PW så reflekterar jag, sätter mobilen på flightmood och kopplar bort sociala medier. Jag stannar upp, njuter av utsikten (i mitt nya område där jag försöker lära mig att hitta)  Jag andas, och fyller på både kropp och själ med bra energi  SÅÅÅÅÅ Viktigt för mig!

Nu däremot så är det dags för mig att duscha, byta om och åka in till stan och heja och stötta Anna Book.

 Det är final inspelning av Biggest Loser VIP där Anna är med och tävlar i årets storsatsning Biggest Loser VIP 👊🏻👏🏻💋  

Jag och några vänner ska såklart vara där och stötta och heja fram Anna <3

OAVSETT hur det går i själva tävlingen och avsett vilka som har gått till final eller inte så är hon en vinnare i mina ögon!✨👌🏻 

Och alla andra som också är med och tävlar,  Vilka kämpar!!! 👏🏻👏🏻👏🏻 Ska bli riktigt kul att se! Jag är sååååå nyfiken!

Programmet har premiär den 4 sep, på kanal 7 ☺️

Vi hörs senare fina du!

-Tack för att du finns!😘

/ My Martens 

 

IMG_4150 IMG_4151 IMG_4152

37 Komentarer

 1. Helt rätt tänk My. Gäller att hitta de små andningshålen i tillvaron. ? ta hand om dig och gör det som du mår bra av. Kram Sara

 2. Helt rätt tänk My. Gäller att hitta de små andningshålen i tillvaron. 😄 ta hand om dig och gör det som du mår bra av. Kram Sara

 3. En av tränarna för Biggest looser gick ut i tidningarna i veckan och berättade att man inte ska tro på allt . Vägningarna sker aldridg som det ses på Tv. Hen menade att man inte ska gå ner så fort och det är inte bra att tröna så mkt som det verkar i Tv.

  • Jasså Lena, och vem av tränarna var det? Jag undrar om klockan ringer när man också säger att man inte ska tro på allt som man läser? ? Hehe! Mediabranschen är skum, men med en sund inställning till livet och lite realistiskt tänk så kommer man en bra bit Påvägen……

    • Jag vet vad Expressen säger att Olga påstår. Det är någonting annat ? Sen kan det ju alltid vara så att man också blor besviken när programledare Rollen går vidare till någon annan…… vilket Expressen också gör sin tolkning av…. jag tycker Olga gjorde ett bra jobb i Biggest loser. Jag tycker Anna brolin gör ett toppen jobb nu… ja, tv är tv. Ska du tycka att det är bra underhållning så behövs till viss del manus och riktlinjer även för reality program. Man behöver vrida och vinkla på saker för att det ska bli underhållning. Så fungerar mediabranschen. Siffrorna däremot, dom kontrolleras från alla håll. Så dom går inte att fuska. Kameror, vittnen, deltagare, läkare, OCH vi som även får de resultatet… ☺️

 4. En av tränarna för Biggest looser gick ut i tidningarna i veckan och berättade att man inte ska tro på allt . Vägningarna sker aldridg som det ses på Tv. Hen menade att man inte ska gå ner så fort och det är inte bra att tröna så mkt som det verkar i Tv.

  • Jasså Lena, och vem av tränarna var det? Jag undrar om klockan ringer när man också säger att man inte ska tro på allt som man läser? 😉 Hehe! Mediabranschen är skum, men med en sund inställning till livet och lite realistiskt tänk så kommer man en bra bit Påvägen……

    • Jag vet vad Expressen säger att Olga påstår. Det är någonting annat 😉 Sen kan det ju alltid vara så att man också blor besviken när programledare Rollen går vidare till någon annan…… vilket Expressen också gör sin tolkning av…. jag tycker Olga gjorde ett bra jobb i Biggest loser. Jag tycker Anna brolin gör ett toppen jobb nu… ja, tv är tv. Ska du tycka att det är bra underhållning så behövs till viss del manus och riktlinjer även för reality program. Man behöver vrida och vinkla på saker för att det ska bli underhållning. Så fungerar mediabranschen. Siffrorna däremot, dom kontrolleras från alla håll. Så dom går inte att fuska. Kameror, vittnen, deltagare, läkare, OCH vi som även får de resultatet… ☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...