Nyfixade tassar, egentid, Ed sheeran …

IMG_3016

Dags att fixa tassarna đŸ’…đŸ»

Pedikyr, manikyr, fotmassage  och vips sĂ„ somnade jag 🙈 Fotmassage och jag sommmar ALLTID.

SĂ„ piiiinsamt nĂ€r man vaknar till att dom skrattar Ă„t/med en 😌 

IMG_3017

Ed sheeran i lurarna, mobilen i flight-mood. Jag gick offline i ca 1.5h. Det Ă€r SKÖNT. Inga mail, inga sms, samtal eller kommentarer. Bara för en stund. Egentid. StĂ€ngde av hjĂ€rnan och bara va.

SÄÄÄÄ skönt att fÄ fötterna fixade!

Jag tycker egentligen inte om fötter, knappt mina egna heller. Beundrar verkligen dessa mĂ€nniskor som jobbar med fotvĂ„rd tex. TĂ€nk va mĂ„nga fötter dom ska ta hand om, fixa, fila och ”göra iordning” det finns fötter och sĂ„ finna det fötter 😬 DĂ„ gĂ€ller det att man inte har fotfobi!

Men nu Ă€r mina tassar fina igen â˜ș Jag valde samma fĂ€rg till hĂ€nder som fötter. Brun/guldiga med massor glitter ✹

”NĂ„gon” sa nyligen till mig,

”nĂ€r ska du vĂ€xa ifrĂ„n glittret My?”  

Haha!  😂 Jag tittade förskrĂ€ckt pĂ„ min vĂ€n, och svarade utan eftertanke -ALDRIG!

Lite bling bling, piffar upp vardagen tycker jag 😉

IMG_3015

VĂ„gar knappt skriva det… men vi gĂ„r ju mot hösten (sensommaren… jag VET) sĂ„ det bruna tycker jag kĂ€nns rĂ€tt! HelrĂ€tt faktiskt 🌟

För övrigt sĂ„ Ă€r hösten en av mina absoluta favorit Ă„rstider. Alla Ă„rstider har sin charm tycker jag. Men hösten, nĂ€r man fortfarande kan sitta pĂ„ uteservering med en lite varmare jacka/filt och man kan klĂ€ sig i kappor, boots och stövlar. đŸŒŸđŸ‘ŒđŸ» För att inte tala om alla filmkvĂ€llar med mys och kjĂšl i soffanâ€ïžđŸ™đŸ»

SÄ hÀr blev det idag!

Kram pĂ„ dig  💖

/My Martens 

IMG_3039 IMG_3042 IMG_3043 IMG_3044 IMG_3048

19 Komentarer

  1. Jag hÄller med, hösten Àr sÄÄÄ mysig! Fast denna sommar har varit totalt vÀrdelös. Iallafall i Helsingborg. Brukar inte bry mig sÄ mkt om vÀdret men denna sommar Àr jag sur helt enkelt.
    Det var förresten jag dom köpte den leopard-mönstrade blusen frÄn FEMME av dig. Supernöjd!!/Hanna

  2. Jag hÄller med, hösten Àr sÄÄÄ mysig! Fast denna sommar har varit totalt vÀrdelös. Iallafall i Helsingborg. Brukar inte bry mig sÄ mkt om vÀdret men denna sommar Àr jag sur helt enkelt.
    Det var förresten jag dom köpte den leopard-mönstrade blusen frÄn FEMME av dig. Supernöjd!!/Hanna

  3. Ja hösten Àr fin med alla fÀrger som brinner i naturen och alla ljus man kan tÀnda pÄ kvÀllarna men den Àr lite kort tycker jag, precis som vÄren.. men men det Àr ju inget vi kan rÄ pÄ.
    Ang. fötter, jag har fotfobi fyfasen vad jag tycker fötter Ă€r Ă€ckliga och jag vet inte varför riktigt men jag gör det, det vĂ€rsta Ă€r lĂ„nga tĂ„naglar det Ă€r som om fötter liksom speglar en mĂ€nniska som om att nĂ„gon kan komma undan med fötterna för de förpackas i strumpor och bryr man sig inte om att hĂ„lla sina fötter frĂ€scha sĂ„ tror jag man har dĂ„lig hygien… jag vet att jag Ă€r skitlöjlig, mina kompisar brukar reta mig och ha skitkul Ă„t min fotfobi ?

  4. Ja hösten Àr fin med alla fÀrger som brinner i naturen och alla ljus man kan tÀnda pÄ kvÀllarna men den Àr lite kort tycker jag, precis som vÄren.. men men det Àr ju inget vi kan rÄ pÄ.
    Ang. fötter, jag har fotfobi fyfasen vad jag tycker fötter Ă€r Ă€ckliga och jag vet inte varför riktigt men jag gör det, det vĂ€rsta Ă€r lĂ„nga tĂ„naglar det Ă€r som om fötter liksom speglar en mĂ€nniska som om att nĂ„gon kan komma undan med fötterna för de förpackas i strumpor och bryr man sig inte om att hĂ„lla sina fötter frĂ€scha sĂ„ tror jag man har dĂ„lig hygien… jag vet att jag Ă€r skitlöjlig, mina kompisar brukar reta mig och ha skitkul Ă„t min fotfobi 😀

Svara

LĂ€mna din kommentar!
Ditt namn hÀr

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vĂ€n❀ NĂ€r du lĂ€ser detta sĂ„ sitter jag i bilen pĂ„vĂ€g ner...

Outfit-tips!

InlÀgget innehÄller reklamlÀnkar Godmorgon! Solen skiner över TÀby idag! Jag har varit ute pÄ en...

vÀrldens snyggaste underklÀder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

InnlÀgget innehÄller reklam för vÀrldens bÀsta bad och underklÀder! Samt Bobbys super-piller som hjÀlper...