Gårdagens outfit…

C11FF924-E1FC-449E-9154-CEDB1D6FD381

Gårdagens outfit 💋

A black dress is always a black dress 🌟👌🏻

Denna gamla goding är något år gammal och kommer ifrån Busnel. Skorna Italienska ASH. Passar till vardag och till fest, till mötet och till festen 💃🏼

Vi var på middag igår, biff-tacos med massa gott till 🌮 Kladdkaka till efteråt.

IMG_2991 IMG_2995 IMG_3005

Tog en liiiiten bit,fastän jag stramat åt kosten ☺️ Nu min vän ska jag byta om och göra mig iordning för kvällens grillning ✨

Kram så länge!

/My Martens 

27 Komentarer

  1. Snygg outfit! Gårdagens outfit skriver du men bilden är väl tagen för ca ett år sedan?? Vi har sett den förr, reklam förstår jag ?
    Har du träffat pojkvän i Sthlm? ( jag som trodde du träffat kärlek på öland ? ) Att du bor i lägenhet 15 min från stan har vi förstått men alltså bor du hos kille pojkvän eller hos kompis eller lånar du en bostad tillfälligt eller hyr egen??

  2. Snygg outfit! Gårdagens outfit skriver du men bilden är väl tagen för ca ett år sedan?? Vi har sett den förr, reklam förstår jag 😉
    Har du träffat pojkvän i Sthlm? ( jag som trodde du träffat kärlek på öland 😉 ) Att du bor i lägenhet 15 min från stan har vi förstått men alltså bor du hos kille pojkvän eller hos kompis eller lånar du en bostad tillfälligt eller hyr egen??

  3. Tramsigt att lägga upp en bild från 2016 och låtsas att det är ootd. Why liksom? För att hon gått upp i vikt och känner sig fet eller? Vilken förebild. Not. Nä nu slutar jag läsa den här bloggen som bara består av reklam, bluff, felstavningar och ångest. Finns bättre och mer inspirerande bloggar av kvinnor som är starka på riktigt.

  4. Tramsigt att lägga upp en bild från 2016 och låtsas att det är ootd. Why liksom? För att hon gått upp i vikt och känner sig fet eller? Vilken förebild. Not. Nä nu slutar jag läsa den här bloggen som bara består av reklam, bluff, felstavningar och ångest. Finns bättre och mer inspirerande bloggar av kvinnor som är starka på riktigt.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...