Gym, psykolog, naglar, möte och grillfest…

IMG_2935

Godmorgon!

Hoppas du sovit gott! En svettig, osminkad och ofräsch selfie får starta denna dag 😝

 Jösses vad svårt det var att kliva upp när klockan ringde 🙈 (06:15 pust!) jag är inte van… det ska bli skönt när Lilleman börjar skolan och vi får lite rutiner, det BEHÖVS verkligen! 

Mitt träningsupplägget idag:

 jag kört 45min crosstrainer, inställning 10/10 (tempo ca 135-145 )

3×20 m utfallsteg, (OBS Spänn bålen!)

3 x 25 squats (djupa)

3×12 bulgarian split squats

3×15 omvända smala pusch-Up

Avslutningsvis vanlig planka och Sido planka x 3.

Jag kör helt UTAN vikter då jag sakta men säkert kickar igång min kropp igen ☺️

Man ska inte underskatta sin egna kroppsvikt. Med det sagt så innebär inte det att man inte ska utmana sig själv med tyngder och fler rep…. men alltid bäst att mjukstarta… 

Nu ska jag duscha, göra mig iordning och åka till psykologen. Det är nog den bästa investeringen jag gjort för mig själv 🙏🏻 Efter det ska jag fix naglarna, båda händer & fötter, LYX🙏🏻🌟 Fick det i present ☺️

Sen vidare på möte innan jag ska hem och svira om för att gå på grillfest ☺️

-Grymt torsdagsupplägg! 🌟

Stor kram🌸

/My Martens

10 Komentarer

 1. Hej. De här ingår nog inte i detta inlägg. Men jag och min Kille är på Öland för första gången. Och jag undrar vad får vi inte missa? Din härliga pojkes pappa ska väl ha någon god restaurang här på Öland?
  Förstår om du inte hinner svara. Men skulle ju vara roligt ?.
  Vill också tillägga att du är en riktig super kvinna som orkar stå i med allt du gör. Är grymt imponerad.
  Många kramar till dig från mig

  • Hej ☺️ Mina personliga favoriter är Gårdby café & lanthandeln. Ett mysigt café på östra sidan… ??? Ölands chovklad & resturang seasalt i hamnen i Färjestaden, god mar, underbar miljö, uterservering☺️ Vackra bilder med bron i bakgrunden… Strandne i Köpingsvik, finns en mysig afterbeach där☺️ Hotel Skansen i Färjestaden, resturang, Hotel, mat, spa, live musik☺️ Hoppas ni får en mysig semester ? Kram

 2. Hej. De här ingår nog inte i detta inlägg. Men jag och min Kille är på Öland för första gången. Och jag undrar vad får vi inte missa? Din härliga pojkes pappa ska väl ha någon god restaurang här på Öland?
  Förstår om du inte hinner svara. Men skulle ju vara roligt 😁.
  Vill också tillägga att du är en riktig super kvinna som orkar stå i med allt du gör. Är grymt imponerad.
  Många kramar till dig från mig

  • Hej ☺️ Mina personliga favoriter är Gårdby café & lanthandeln. Ett mysigt café på östra sidan… 🌟👌🏻 Ölands chovklad & resturang seasalt i hamnen i Färjestaden, god mar, underbar miljö, uterservering☺️ Vackra bilder med bron i bakgrunden… Strandne i Köpingsvik, finns en mysig afterbeach där☺️ Hotel Skansen i Färjestaden, resturang, Hotel, mat, spa, live musik☺️ Hoppas ni får en mysig semester 💖 Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...