Kreativt lunchmöte…

IMG_2976

Lunchdejt & kreativt möte ☺️

Idag har jag haft en lunchdejt med Pamela ”Pam” Andersson.

Jag har EXTREM träningsvärk, men gjorde mitt bästa för att inte skrika rakt ut, när jag satte mig ner på stolen🙈😂  Som jag skrev igår, Första veckorna är tuffa efter ett träningsuppehåll, 

Pam…. Denna kvinnan utstrålar verkligen styrka, På alla plan ✨💪🏻 En kvinna som lixom är ”på riktigt”. Det är inte helt vanligt i socialamedie/media branschen som jag själv jobbar i, kan jag lova.

Men Pam, hon inspirerar verkligen ✨

 Många av er känner säkert igen henne från Topphälsa, eller har kanske läst om hennes kamp emot cancern👊🏻

( Du hittar hennes blogg HÄR )  

Vi möttes upp i Vasastan vid hennes kontor och promenerade bort till en mysig liten suschi resturang 🍣

-Nytta med nöje är alltid en bra kombo ☺️ Vi får väl se vad vi kan hitta på för spännande 😉 

God mat, trevligt sällskap på en uteservering med 23 grader och sol ☀️ Det kan ju bara inte bli fel…

Vi reflekterade över att Stockholm innerstad är lugn. Väldigt lugn. Man märker att många fortfarande inte har börjat jobba än. Det finns tomma perkeringsfickor. Det är inga köer, det är lugnt på gatorna generellt.

-SÅ skönt 🙏🏻

Hörs senare!

Kram🌸

/My Martens 

IMG_2967 IMG_2968 IMG_2969

11 Komentarer

  1. Hej My! Jo jag har en fråga ang träning. Du skriver att du har sån träningsvärk nu. Jag såg ett program för nåt år sen med en dr Mosley tror jag han heter. Han tar upp olika livsämnen o belyser dem. Hur som helst så påstår han efter uttalanden från andra som har inblick i människokroppen att det där med att stretcha efter att ha gymnastiserat med kroppen inte alls behövs för muskelns skull. Jag tyckte de lät konstigt och jag har alltid varit noga med att stretcha. Nu förstår jag att du har träningsvärk pga uppehåll, men annars när du tränar, stretchar du då? Sen undrar jag om det bara är hos mig din text hamnar i högerfältet o det går inte att läsa:( Hej!

  2. Hej fina! Härligt att du verkar må bättre. Har en nyfiken fråga.. vart bor du när du är i Stockholm varannan vecka? ? kram

  3. Hej My! Jo jag har en fråga ang träning. Du skriver att du har sån träningsvärk nu. Jag såg ett program för nåt år sen med en dr Mosley tror jag han heter. Han tar upp olika livsämnen o belyser dem. Hur som helst så påstår han efter uttalanden från andra som har inblick i människokroppen att det där med att stretcha efter att ha gymnastiserat med kroppen inte alls behövs för muskelns skull. Jag tyckte de lät konstigt och jag har alltid varit noga med att stretcha. Nu förstår jag att du har träningsvärk pga uppehåll, men annars när du tränar, stretchar du då? Sen undrar jag om det bara är hos mig din text hamnar i högerfältet o det går inte att läsa:( Hej!

  4. Hej fina! Härligt att du verkar må bättre. Har en nyfiken fråga.. vart bor du när du är i Stockholm varannan vecka? 🙂 kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...