Morgonworkout Done! Mys på balkongen..

IMG_2960

 

Godmorgon från balkongen!

En kopp ingefära/citron🍋 I handen. Solen skiner och jag njuter av lugnet. Ska strax äta frukost, och börja göra mig iordning. Men först ska jag bara sitta här, blinda en stund…. reflektera.

Jag har lunchmöte i stan. Sedan en kaffedejt med min granne Marie (sigtuna) och senare ikväll ska jag på middag☺️

Jag har precis kommit tillbaka från SATS. Det var nästan tyngre idag 😝 Jobbigt att kliva upp, tungt att träna. Körde 30 min crosstrainer, sedan några ben/rump övningar. Utan vinter. Ett steg i taget… ett myspass som ändå höll på att ta koll på mig……

jag vill passa på att önska dig en fin dag 🌸

Kram

/My Martens 

66 Komentarer

 1. Lördags feeling! ☺️✨??
  Fiiiiiii fanken vad bra det känns att vara igång med träningen igen efter ett längre uppehåll…. ✨
  Den bästa träningen är den som blir av!?? Glöm aldrig det!
  Vi lever ett samhälle där hälsotrenden växer sig allt starkare. Vi är generellt mer medvetna om vad som är bra och mindre bra. Hälsotrenden är dominant!?
  Samtidigt så figurerar det fortfarande dåliga löpsedlar tex, ”så minskar du 10kg på tre veckor”
  Som pt, mamma OCH människa så finna det få saker som irriterar mig så mycket! ?
  Vi är omringade av sociala medier, reklamkampanjer där man ser ”perfekta” kroppar och osunda ideal än idag. En vikthets jag kraftigt tar avstånd ifrån!
  Vi har kommit en bra bit påvägen mot sundare ideal! Vi uppskattar den kurviga mamma kroppen mer idag än bär size-zero trenden slog igenom. (TACK och LOV)
  Jämför dig inte med ”alla andra”. Fokusera på dig och dina mål….. Träna inte för någon annans skull! Träna för din skull, för att det får dig att må bra✨
  Ställ dig själv frågan, VAD får dig att må bra ?
  Jag själv har gått upp mycket i vikt sista året. Jag som PT och med tidigare erfarenheter VET hur man ska träna, äta osv för att både öka, minska eller hålla vikten. Min kropp slutade att svara på både kost och träning. SÅ frustrerande! Ju mer stressad jag blev av det… ju värre blev det! Nu har jag lyssnat på min läkare, på min kropp. Jag har haft ett träningsuppehåll. Ett ofrivilligt sådant!
  Nu har jag smugit igång igen. Jag börjar nu promenerar en timma VARJE dag. I ett raskt tempo. It’s me, myself & i!☺️ Det är min energikälla???
  I lurarna lyssnar jag på en salig blandning. Både ny och gammal musik. Jag lyssnat på låtar som ger mig energi och där jag får en skön känsla. Jag föröker att få till min PW på morgonen. Trivs bäst med det.
  Jag kommer nu att schemalägga in det i min vardag. Jag investerar i mig själv. Jag kommer nu även att köra utomhus träning med egen kroppsvikt med hjälpa av vad naturen erbjuder. En mur, en backe, en parkbänk….. ja, jag tror du fattar. Kommer köra dessa pass 2-3 gg/veckan. Funkar här i sigtuna, funkat inne i city, och kommer funka på Öland.
  Jag kommer inte börja köra tung styrketräning på några veckor. Jag ska hålla ett lugnt och försiktigt tempo i början. Jag undviker att ”stressa” kroppen. Jag vill gå ner i vikt, ja trivs inte i kroppen. För bövelen jag får inte på mig ett enda par jeans ?
  MEN för mig handlar det inte så mycket om just siffran på vågen. Men att byta ut hela min gerderob, det är UTESLUTET! Det har jag varken råd, lust att göra!
  Jag ska INTE banta, svälta mig eller några andra dumheter. Men jag ska nu börja träna igen, och lägga upp ett kosteschema för mig själv. Äta REGELBUNDET och sunt!
  Missförstå mig rätt nu, jag ska INTE banta ner mig till något benrangel. Jag älskar mina kurvor, byar, breda häfter och min rumpa!
  -Häng på om du vill?
  Vi kan väl peppa, heja på och motivera varandra? ?
  Vad säger du 1 PW på 60min /dagen. På löpbandet eller utomhus. Välj själv. Två-Tre träningspass i veckan där det enda du behöver är din egen kroppsvikt?
  -Hänger du på?
  Jag personligen kommer att köra 30 dagar HELT sockerfritt (fruktsocker är Okay) men inget godis, inga kakor, bullar osv. I matväg kommer jag att undvika socker så mycket som det bara går.
  Vill du hänga på, Kommentera isåfall nedan, berätta kort om varför du vill kickstarta så KÖÖÖÖR vi???? Jag peppar DIG!
  Ta en morgonvikt på vågen, och GÄRNA mått över midja, lår och rumpa. Ta gärna en ”förebild” också framför spegeln. Denna info är bara för dig, men små verktyg för du kan färja resultatet. När du kört din PW/träningspass gå in och kommentera på bloggen och låt MIG följa DIN resa.
  Stor kram /My Martens
  PS: om Du tycker detta låter som en rolig grej DELA gärna detta inlägget på Facebook?? . Tipsa dina vänner och skaffa dig tränings och PW kompisar där ni kan stötta varandra. Ju fler vi är, ju roligare blir det ?
  Hur gick det med detta fina inlägg där vi var många som hängde med dig ?

  • Jag har saknat den där peppen i alla fall så jag tror det är bättre du skriver om annat i din blogg istället. Bloggar där man skriver om träning även under semestern finns det många andra som har.

   • Precis…. men nu är jag i ett läge i livet där jag helt prioriterar mig själv. Jag flyttade 60 mil, magasinerade möblerna och tog in på hotell och bodde hos vänner. Så min ”vardag” försvann… så jag personligen kan tycka att om jag då inte skrev om träning på 2veckor & 4 dagar…. så behöver inte det utesluta att jag Skriver om träning och hälsa resten av året ? jag har sedan start 2013 alltid haft det som ett stående inslag i min blogg. Inte som fitness profil, utan som hälsoinspiratör ? Det är mitt yrke, inte bara min hobby…. så för er som inte vill läsa om träning.. skrolla förbi! För dig som vill läsa, enyoj ☺️ För dig som vill läsa mer än vad jag skriver… ja, detta är en lifestyle blogg, som handlar om MIG. Träning, vardag, barn, mode, skratt, gråt osv ☺️ Kram ?

    • Men My du har frågat vad vi tycker ellwr hur då måste man väl få svara JA eller NEJ ? Sen kom ju förslaget om peppandet från dig du tog initiativet inte vi då kanske det hade varit bättre att vänta tiss dess livet lugnat ner sig menar jag så hade det säkert blivit bra.

     • Många kom igång, hängde på och fick en kickstart ☺️ Det tycker inte jag är fel…. jag valde att inte fortsätta skriva om det under flytt perioden utan ”öppnade dörren rakt in i vardagsrummet” och lät er följa mig genom denna resan…. Herregud!? Förstår verkligen inte varför det skulle spela någon roll i sin helhet? Om Du blir förkyld… låt säga, 10-12 dagar. Får order av din läkare eller kanske PT att avvakta ytterligare några dagar med att träna. För att sedan säga, att du ska mjukstarta din träning…. ska du då strunta i det hela året,? för att en kort period inte tillät dig till din vardagliga träning? Hade jag fått frågan, som jag nu ställer till dig… så hade jag sagt nej ??☺️ Men alla har rätt till sin åsikt, så även du, såklart☺️ Men mitt absolut bästa tips från mig till dig just nu…. Sug åt dig av dom tips du får av mig, ställ frågor om du vill, ta med er övningar jag lagt upp, återanvänd dom….. så om jag blir sjuk, reser bort eller har häcken full av annat så kan man använda det som jag har förmedlar i brist på egna idéer☺️ Jag kommer fortsätta blogga precis som jag gör…. med inslag av träning, hälsa, vardag, och allt som mitt liv återspeglar. ☺️ Kram på dig ?

    • Så synd att du alltid ska ta illa vid dig så fort någon ifrågasätter dig och det du skriver / gör. Du har frågat om träningsinlägg och säger man nej till dem så blir du lite arg känns det som sen har det helt ärligt varit si och så med det här du drog igång och då måste man väl få säga det ifall man nu var en av dem som ville vara med och inte tyckte att man fick peppen man sett fram emot. Jag var inte en av dem jag tränar på egen hand så mig bekommer det inte. Fortsätt med bloggen som du vill det har du all rätt till men då tycker jag inte att du ska fråga hur vi läsare vill att den ska utformas heller.

 2. Härlig start på dagen My??
  Jag har nog missat inlägget vilka som vann Bronzage tävlingen?
  Skulle du kunna tipsa om inlägget så jag hittar det?
  Ha en fin dag??

 3. Hej My
  Jag har en fråga tycker du har så fina örhängen på dig undrar varifrån dom kommer dom ser så små och nätta ut jättefina
  Kram ha en bra dag

 4. Lördags feeling! ☺️✨🙌🏻

  Fiiiiiii fanken vad bra det känns att vara igång med träningen igen efter ett längre uppehåll…. ✨

  Den bästa träningen är den som blir av!👊🏻 Glöm aldrig det!

  Vi lever ett samhälle där hälsotrenden växer sig allt starkare. Vi är generellt mer medvetna om vad som är bra och mindre bra. Hälsotrenden är dominant!💚

  Samtidigt så figurerar det fortfarande dåliga löpsedlar tex, ”så minskar du 10kg på tre veckor”

  Som pt, mamma OCH människa så finna det få saker som irriterar mig så mycket! 😤

  Vi är omringade av sociala medier, reklamkampanjer där man ser ”perfekta” kroppar och osunda ideal än idag. En vikthets jag kraftigt tar avstånd ifrån!

  Vi har kommit en bra bit påvägen mot sundare ideal! Vi uppskattar den kurviga mamma kroppen mer idag än bär size-zero trenden slog igenom. (TACK och LOV)

  Jämför dig inte med ”alla andra”. Fokusera på dig och dina mål….. Träna inte för någon annans skull! Träna för din skull, för att det får dig att må bra✨

  Ställ dig själv frågan, VAD får dig att må bra ?

  Jag själv har gått upp mycket i vikt sista året. Jag som PT och med tidigare erfarenheter VET hur man ska träna, äta osv för att både öka, minska eller hålla vikten. Min kropp slutade att svara på både kost och träning. SÅ frustrerande! Ju mer stressad jag blev av det… ju värre blev det! Nu har jag lyssnat på min läkare, på min kropp. Jag har haft ett träningsuppehåll. Ett ofrivilligt sådant!

  Nu har jag smugit igång igen. Jag börjar nu promenerar en timma VARJE dag. I ett raskt tempo. It’s me, myself & i!☺️ Det är min energikälla🌟👌🏻

  I lurarna lyssnar jag på en salig blandning. Både ny och gammal musik. Jag lyssnat på låtar som ger mig energi och där jag får en skön känsla. Jag föröker att få till min PW på morgonen. Trivs bäst med det.

  Jag kommer nu att schemalägga in det i min vardag. Jag investerar i mig själv. Jag kommer nu även att köra utomhus träning med egen kroppsvikt med hjälpa av vad naturen erbjuder. En mur, en backe, en parkbänk….. ja, jag tror du fattar. Kommer köra dessa pass 2-3 gg/veckan. Funkar här i sigtuna, funkat inne i city, och kommer funka på Öland.

  Jag kommer inte börja köra tung styrketräning på några veckor. Jag ska hålla ett lugnt och försiktigt tempo i början. Jag undviker att ”stressa” kroppen. Jag vill gå ner i vikt, ja trivs inte i kroppen. För bövelen jag får inte på mig ett enda par jeans 😝

  MEN för mig handlar det inte så mycket om just siffran på vågen. Men att byta ut hela min gerderob, det är UTESLUTET! Det har jag varken råd, lust att göra!

  Jag ska INTE banta, svälta mig eller några andra dumheter. Men jag ska nu börja träna igen, och lägga upp ett kosteschema för mig själv. Äta REGELBUNDET och sunt!

  Missförstå mig rätt nu, jag ska INTE banta ner mig till något benrangel. Jag älskar mina kurvor, byar, breda häfter och min rumpa!

  -Häng på om du vill?

  Vi kan väl peppa, heja på och motivera varandra? 😊

  Vad säger du 1 PW på 60min /dagen. På löpbandet eller utomhus. Välj själv. Två-Tre träningspass i veckan där det enda du behöver är din egen kroppsvikt?

  -Hänger du på?

  Jag personligen kommer att köra 30 dagar HELT sockerfritt (fruktsocker är Okay) men inget godis, inga kakor, bullar osv. I matväg kommer jag att undvika socker så mycket som det bara går.

  Vill du hänga på, Kommentera isåfall nedan, berätta kort om varför du vill kickstarta så KÖÖÖÖR vi👊🏻💪🏻 Jag peppar DIG!

  Ta en morgonvikt på vågen, och GÄRNA mått över midja, lår och rumpa. Ta gärna en ”förebild” också framför spegeln. Denna info är bara för dig, men små verktyg för du kan färja resultatet. När du kört din PW/träningspass gå in och kommentera på bloggen och låt MIG följa DIN resa.

  Stor kram /My Martens

  PS: om Du tycker detta låter som en rolig grej DELA gärna detta inlägget på Facebook🙏🏻 . Tipsa dina vänner och skaffa dig tränings och PW kompisar där ni kan stötta varandra. Ju fler vi är, ju roligare blir det 😄

  Hur gick det med detta fina inlägg där vi var många som hängde med dig 🙂

  • Jag har saknat den där peppen i alla fall så jag tror det är bättre du skriver om annat i din blogg istället. Bloggar där man skriver om träning även under semestern finns det många andra som har.

   • Precis…. men nu är jag i ett läge i livet där jag helt prioriterar mig själv. Jag flyttade 60 mil, magasinerade möblerna och tog in på hotell och bodde hos vänner. Så min ”vardag” försvann… så jag personligen kan tycka att om jag då inte skrev om träning på 2veckor & 4 dagar…. så behöver inte det utesluta att jag Skriver om träning och hälsa resten av året 😂 jag har sedan start 2013 alltid haft det som ett stående inslag i min blogg. Inte som fitness profil, utan som hälsoinspiratör 😄 Det är mitt yrke, inte bara min hobby…. så för er som inte vill läsa om träning.. skrolla förbi! För dig som vill läsa, enyoj ☺️ För dig som vill läsa mer än vad jag skriver… ja, detta är en lifestyle blogg, som handlar om MIG. Träning, vardag, barn, mode, skratt, gråt osv ☺️ Kram 🌸

    • Men My du har frågat vad vi tycker ellwr hur då måste man väl få svara JA eller NEJ ? Sen kom ju förslaget om peppandet från dig du tog initiativet inte vi då kanske det hade varit bättre att vänta tiss dess livet lugnat ner sig menar jag så hade det säkert blivit bra.

     • Många kom igång, hängde på och fick en kickstart ☺️ Det tycker inte jag är fel…. jag valde att inte fortsätta skriva om det under flytt perioden utan ”öppnade dörren rakt in i vardagsrummet” och lät er följa mig genom denna resan…. Herregud!😂 Förstår verkligen inte varför det skulle spela någon roll i sin helhet? Om Du blir förkyld… låt säga, 10-12 dagar. Får order av din läkare eller kanske PT att avvakta ytterligare några dagar med att träna. För att sedan säga, att du ska mjukstarta din träning…. ska du då strunta i det hela året,? för att en kort period inte tillät dig till din vardagliga träning? Hade jag fått frågan, som jag nu ställer till dig… så hade jag sagt nej 😂🙈☺️ Men alla har rätt till sin åsikt, så även du, såklart☺️ Men mitt absolut bästa tips från mig till dig just nu…. Sug åt dig av dom tips du får av mig, ställ frågor om du vill, ta med er övningar jag lagt upp, återanvänd dom….. så om jag blir sjuk, reser bort eller har häcken full av annat så kan man använda det som jag har förmedlar i brist på egna idéer☺️ Jag kommer fortsätta blogga precis som jag gör…. med inslag av träning, hälsa, vardag, och allt som mitt liv återspeglar. ☺️ Kram på dig 🌸

    • Så synd att du alltid ska ta illa vid dig så fort någon ifrågasätter dig och det du skriver / gör. Du har frågat om träningsinlägg och säger man nej till dem så blir du lite arg känns det som sen har det helt ärligt varit si och så med det här du drog igång och då måste man väl få säga det ifall man nu var en av dem som ville vara med och inte tyckte att man fick peppen man sett fram emot. Jag var inte en av dem jag tränar på egen hand så mig bekommer det inte. Fortsätt med bloggen som du vill det har du all rätt till men då tycker jag inte att du ska fråga hur vi läsare vill att den ska utformas heller.

 5. Härlig start på dagen My🌞🌸
  Jag har nog missat inlägget vilka som vann Bronzage tävlingen?
  Skulle du kunna tipsa om inlägget så jag hittar det?
  Ha en fin dag🌞🥂

 6. Hej My
  Jag har en fråga tycker du har så fina örhängen på dig undrar varifrån dom kommer dom ser så små och nätta ut jättefina
  Kram ha en bra dag

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...