Hej från gymmet! -träningstips? Ja eller nej?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hej från gymmet! 

Sedan flytt och pausen ifrån mitt PT jobb, så har jag knappt tränat… promenerar och kört lite basövningar då och då. Halvhjärtat😝.

Som med all träning så är det en färskvara.

Konditionen, formen, vätska, balansen i sin helhet. Just nu har jag kört en mil i uppförsbacke på bandet. Det var TUNGT, benen skakade, svetten sprutade och jag flåsade som en elefant 🙈

-MEN, kroppen svarar, på ett sätt den inte gjort på länge! 🙏🏻

att komma igång med träning efter uppehåll är ALLTID tungt, första veckorna är tuffa, men ge dig själv den tiden, så känns det snart lättare 💪🏻👊🏻

För min del så sitter Kläderna sitter tightare jag är LÅNGT ifrån min tidigare form 😝 Jag känner mig plufsig och har gått upp en hel del i vikt. Men man ska inte bara stirra sig blind på vågen!✋🏻

För den frågan jag själv ställer mig själv, är:

-När mår jag som bäst? Är det när jag sitter i soffan efter att jag frossat som den socker-torsk som jag är? Nej… då kommer ångesten. Ångesten är aldrig bra. Jag försöker alltid att hitta en balans som passar mig. Jag behövde ett break ifrån sats och ”landa” i flytten och nya rutiner.

Men nu J*KLAR ska jag komma igång igen. För att det får mig att MÅ BRA❤️👊🏻

Jag bokar inga PT klienter än, måste ta kontrollen över min nya vardag med pendling och allt vad det innebär… Invönta schema, svar och annat som rör både skola och mitt jobb som hänger ihop med utbildningen.

Många av er vill ha träningstips och råd. Vissa av er avskyr när jag skriver om träning….  svårt att vara alla till lags 🙈😂

så vad tycker du? Ska jag få kontinuitet på träningsinlägg varierat med mina ”vardags inlägg”? Det kommer krävas mycket tid av mig, seriösa bilder, tips och råd är ingenting jag hasplar ur mig…. så om DU vill ha mer träning, motivation och pepp här inne, då vill jag att du kommenterar nedan🙋

Men ett tips från mig till dig, som inte kommit igång med träningen efter semester osv, ställ dig frågan när du mår som bäst? Sätt upp delmål, ta ett steg i taget.

Börja med att gå GÅ till gymmet….(eller ut i naturen om du saknar gym kort)  ”kom igång” och ge dig cred för det du gör, istället för att lägga negativ energi på det du INTE gör!

-heja dig! 🌟👊🏻

{Den träningen som räknas är den träningen som blir av 😉}

Kram 🌸

/ My Martens

93 Komentarer

 1. Ja hade gärna läst motivationsinlägg och träningsinspiration då ja mår som bäst när man rör på sig men är väldigt dålig på att få det som en del i vardagen..:) du är en superwomen som ja beundrar stor!
  Kämpa på du är stark?✨

 2. Träningen har jag kommit igång med under sommaren och även maten men skulle ändå tycka det vore intressant att få ta del av vad du rekommenderar att man bör äta i samband med motionen för att nå en så bra viktnedgång som möjligt.

  • Det är väldigt individuellt….. att ge generella tips och råd kan jag absolut höra. Men ett individuellt kostachwma anpassat för just dig kräver en kostregistrerting och hel del arbete ☺️ Hur din kost ut idag?

   • Jag har minskat de snabba kolhydraterna i min kost. Jag äter inget sött. Jag fokuserar på långsamma kolhydrater, protein och lite mer fett. Har gått ner 4.5 kg på det under 4 veckor. Tränar 2 gånger i veckan på gym samt promenerar. Är noga med frukost, lunch, middag och att inte äta på kvällen.
    Hur ser det ut för dig?

    • Hur min kost ser ut har ingenting med din kost/ämnesomsättning att göra ☺️ Vi är alla olika och kroppen är väldigt individuell… men då du svarar ”bra” på den förändring som du gjort hittills så är du på spåret… om jag ska ge dig tips/råd så behöver jag en kostregistreering, där du skriver ner ALLT som Du äter tex i fyra svar.. verkligen allt… ☺️ Annars är det svårt att göra en bedömning för mig….

 3. Allmänna kostråd och bra magövningar skulle jag uppskatta att få. Jag tränar regelbundet med Bodypump, Bodycombat och konditionsträning men magen vill aldrig tajta till sig. ?
  Du är en riktig surviver så du fixar säkert pendling, skola och jobb galant. Lycka till. ?

 4. Jag säger nej då det i sådana fall ska vara kontinuerligt tycker jag och inte bara då och då träning måste underhållas hela tiden.

  • Från mitt inlägg: så vad tycker du? Ska jag få kontinuitet på träningsinlägg varierat med mina ”vardags inlägg”? Det kommer krävas mycket tid av mig, seriösa bilder, tips och råd är ingenting jag hasplar ur mig…. så om DU vill ha mer träning, motivation och pepp här inne, då vill jag att du ” ☺️??

  • Nej då jag inte tror att det kommer att bli så då du har för mycket annat runt omkring så bättre du skriver om det. Träningsbloggar finns det gott om att välja bland.

 5. Ja hade gärna läst motivationsinlägg och träningsinspiration då ja mår som bäst när man rör på sig men är väldigt dålig på att få det som en del i vardagen..:) du är en superwomen som ja beundrar stor!
  Kämpa på du är stark💪✨

 6. Träningen har jag kommit igång med under sommaren och även maten men skulle ändå tycka det vore intressant att få ta del av vad du rekommenderar att man bör äta i samband med motionen för att nå en så bra viktnedgång som möjligt.

  • Det är väldigt individuellt….. att ge generella tips och råd kan jag absolut höra. Men ett individuellt kostachwma anpassat för just dig kräver en kostregistrerting och hel del arbete ☺️ Hur din kost ut idag?

   • Jag har minskat de snabba kolhydraterna i min kost. Jag äter inget sött. Jag fokuserar på långsamma kolhydrater, protein och lite mer fett. Har gått ner 4.5 kg på det under 4 veckor. Tränar 2 gånger i veckan på gym samt promenerar. Är noga med frukost, lunch, middag och att inte äta på kvällen.
    Hur ser det ut för dig?

    • Hur min kost ser ut har ingenting med din kost/ämnesomsättning att göra ☺️ Vi är alla olika och kroppen är väldigt individuell… men då du svarar ”bra” på den förändring som du gjort hittills så är du på spåret… om jag ska ge dig tips/råd så behöver jag en kostregistreering, där du skriver ner ALLT som Du äter tex i fyra svar.. verkligen allt… ☺️ Annars är det svårt att göra en bedömning för mig….

 7. Allmänna kostråd och bra magövningar skulle jag uppskatta att få. Jag tränar regelbundet med Bodypump, Bodycombat och konditionsträning men magen vill aldrig tajta till sig. 🙁

  Du är en riktig surviver så du fixar säkert pendling, skola och jobb galant. Lycka till. 🙂

 8. Finaste My.
  Vill gärna se sådana inlägg. Känner mycket igen mig i dina inlägg och får inspiration och pepp i läsningen. Har också historik med ångest/panikångest och har börjat våga vara mer öppen med det. Har barn med npf bla ADHD ,ingen kontakt med mina föräldrar,cancer och dödsfall i familjen nyligen…suck. Andas och ta nya tag? Där är du en förebild,att
  Visa att det går trots motgångar ❤ När orken tryter får det lov att vara så,men när jag fixar att träna så är det underbart… Kroppen behöver det så för att läka.
  Stor kram?

 9. Jag säger nej då det i sådana fall ska vara kontinuerligt tycker jag och inte bara då och då träning måste underhållas hela tiden.

  • Från mitt inlägg: så vad tycker du? Ska jag få kontinuitet på träningsinlägg varierat med mina ”vardags inlägg”? Det kommer krävas mycket tid av mig, seriösa bilder, tips och råd är ingenting jag hasplar ur mig…. så om DU vill ha mer träning, motivation och pepp här inne, då vill jag att du ” ☺️??

  • Nej då jag inte tror att det kommer att bli så då du har för mycket annat runt omkring så bättre du skriver om det. Träningsbloggar finns det gott om att välja bland.

 10. Hej!
  Alltid så roligt att läsa din blogg och jag gillar när det är blandning av olika inlägg där du berättar om din vardag och eftersom träning är en del av dig så tycker jag absolut det bör ingå!
  Jag tar gärna emot tips för jag älskar att träna, det är min ventil för att minska stress och vara välmående. Alla människor bör ju hitta sin form av träning om det så är promenader eller Cross fit ? Kroppen mår bra av rörelse och det kan ingen säga emot!
  Gillar man inte träningsinlägg så scrollar man till nästa inlägg liksom ? Du bestämmer över din blogg och kan omöjligt tillfredsställa alla dina läsare!
  Keep up the good work! ? Härligt att du verkar landa och må lite bättre! Kram ?

 11. JA! Till tränings, kost o pepp inlägg, det är ju en stor del av ditt liv och härligt med inspo från nån som vågar visa annat än bara det perfekta tycker jag. Fortsatt härlig tisdag o fira lite extra katternas dag idag, Kramis Anna

 12. Finaste My.

  Vill gärna se sådana inlägg. Känner mycket igen mig i dina inlägg och får inspiration och pepp i läsningen. Har också historik med ångest/panikångest och har börjat våga vara mer öppen med det. Har barn med npf bla ADHD ,ingen kontakt med mina föräldrar,cancer och dödsfall i familjen nyligen…suck. Andas och ta nya tag😊 Där är du en förebild,att
  Visa att det går trots motgångar ❤ När orken tryter får det lov att vara så,men när jag fixar att träna så är det underbart… Kroppen behöver det så för att läka.

  Stor kram💕

 13. Hej!
  Alltid så roligt att läsa din blogg och jag gillar när det är blandning av olika inlägg där du berättar om din vardag och eftersom träning är en del av dig så tycker jag absolut det bör ingå!
  Jag tar gärna emot tips för jag älskar att träna, det är min ventil för att minska stress och vara välmående. Alla människor bör ju hitta sin form av träning om det så är promenader eller Cross fit 😊 Kroppen mår bra av rörelse och det kan ingen säga emot!
  Gillar man inte träningsinlägg så scrollar man till nästa inlägg liksom 😉 Du bestämmer över din blogg och kan omöjligt tillfredsställa alla dina läsare!
  Keep up the good work! 👌 Härligt att du verkar landa och må lite bättre! Kram 🌸

 14. Gärna hur man kan göra lätta saker och framför allt i hemmet. Jag hatar att gå på gym. Vill inte vara och stå och flåsa bland de andra oftast vältränade. ? här du några knep hur man som nybörjare ska orka med att tex börja promenera. Som hur långt, länge mm .tack ♥️

 15. JA! Till tränings, kost o pepp inlägg, det är ju en stor del av ditt liv och härligt med inspo från nån som vågar visa annat än bara det perfekta tycker jag. Fortsatt härlig tisdag o fira lite extra katternas dag idag, Kramis Anna

 16. Hej My – trogen läsare här men inte så ofta jag kommenterar! ? Jag personligen skulle uppskatta kostråd – tycker det saknas någon blogg från en balanserad kunnig person som kan ge ’vanliga’ kostråd med typ normal mat men ändå hälsosam. Inte juicer eller proteinpulver etc hela tiden som är så svårt att hålla kontinuitet i när man har familj som jag utan mera typ – hur väljer man sund mat när man äter ute, hur slutar man småäta osv. Lite svamligt inlägg kanske men det är utifrån vad jag behöver hjälpr med! Tack för superbra och ärlig blogg!!!

 17. Eftersom du frågar så nej !
  Skriv gärna som du gjort hittills
  Du tappar ju glöden och motivationen själv ibland så låt det stanna som det är.
  Blandat
  Inte mer träning och mattips osv
  Finns så många andra sidor om det där folk kan finns tips mm.
  Motivation hittar man inte hos nån annan den måste man hitta hos sig själv

  Blanda på. Skriv som hittills

 18. Gärna hur man kan göra lätta saker och framför allt i hemmet. Jag hatar att gå på gym. Vill inte vara och stå och flåsa bland de andra oftast vältränade. 😁 här du några knep hur man som nybörjare ska orka med att tex börja promenera. Som hur långt, länge mm .tack ♥️

 19. Tycker du är duktig på att inspirera till bra och vettig träning! Så gärna lite tips o råd här på bloggen ?
  Men varva det gärna med vardsgliga ting som du gör nu! För tror det blir bäst för sem flesta. För vill man följa en träningsblogg gör man nog det på andra ställen redan!
  Kram

 20. Hej My – trogen läsare här men inte så ofta jag kommenterar! 🙂 Jag personligen skulle uppskatta kostråd – tycker det saknas någon blogg från en balanserad kunnig person som kan ge ’vanliga’ kostråd med typ normal mat men ändå hälsosam. Inte juicer eller proteinpulver etc hela tiden som är så svårt att hålla kontinuitet i när man har familj som jag utan mera typ – hur väljer man sund mat när man äter ute, hur slutar man småäta osv. Lite svamligt inlägg kanske men det är utifrån vad jag behöver hjälpr med! Tack för superbra och ärlig blogg!!!

 21. Eftersom du frågar så nej !
  Skriv gärna som du gjort hittills
  Du tappar ju glöden och motivationen själv ibland så låt det stanna som det är.
  Blandat
  Inte mer träning och mattips osv
  Finns så många andra sidor om det där folk kan finns tips mm.
  Motivation hittar man inte hos nån annan den måste man hitta hos sig själv

  Blanda på. Skriv som hittills

 22. Tycker du är duktig på att inspirera till bra och vettig träning! Så gärna lite tips o råd här på bloggen 🙂
  Men varva det gärna med vardsgliga ting som du gör nu! För tror det blir bäst för sem flesta. För vill man följa en träningsblogg gör man nog det på andra ställen redan!
  Kram

 23. Håller med c s – vill se enkel träning i vardagen. Typ promenad ( längd, tempo ) o enkel träning med hantlar kanske. Kanske en stegräknare utmaning?!

 24. Lördags feeling! ☺️✨??
  Fiiiiiii fanken vad bra det känns att vara igång med träningen igen efter ett längre uppehåll…. ✨
  Den bästa träningen är den som blir av!?? Glöm aldrig det!
  Vi lever ett samhälle där hälsotrenden växer sig allt starkare. Vi är generellt mer medvetna om vad som är bra och mindre bra. Hälsotrenden är dominant!?
  Samtidigt så figurerar det fortfarande dåliga löpsedlar tex, ”så minskar du 10kg på tre veckor”
  Som pt, mamma OCH människa så finna det få saker som irriterar mig så mycket! ?
  Vi är omringade av sociala medier, reklamkampanjer där man ser ”perfekta” kroppar och osunda ideal än idag. En vikthets jag kraftigt tar avstånd ifrån!
  Vi har kommit en bra bit påvägen mot sundare ideal! Vi uppskattar den kurviga mamma kroppen mer idag än bär size-zero trenden slog igenom. (TACK och LOV)
  Jämför dig inte med ”alla andra”. Fokusera på dig och dina mål….. Träna inte för någon annans skull! Träna för din skull, för att det får dig att må bra✨
  Ställ dig själv frågan, VAD får dig att må bra ?
  Jag själv har gått upp mycket i vikt sista året. Jag som PT och med tidigare erfarenheter VET hur man ska träna, äta osv för att både öka, minska eller hålla vikten. Min kropp slutade att svara på både kost och träning. SÅ frustrerande! Ju mer stressad jag blev av det… ju värre blev det! Nu har jag lyssnat på min läkare, på min kropp. Jag har haft ett träningsuppehåll. Ett ofrivilligt sådant!
  Nu har jag smugit igång igen. Jag börjar nu promenerar en timma VARJE dag. I ett raskt tempo. It’s me, myself & i!☺️ Det är min energikälla???
  I lurarna lyssnar jag på en salig blandning. Både ny och gammal musik. Jag lyssnat på låtar som ger mig energi och där jag får en skön känsla. Jag föröker att få till min PW på morgonen. Trivs bäst med det.
  Jag kommer nu att schemalägga in det i min vardag. Jag investerar i mig själv. Jag kommer nu även att köra utomhus träning med egen kroppsvikt med hjälpa av vad naturen erbjuder. En mur, en backe, en parkbänk….. ja, jag tror du fattar. Kommer köra dessa pass 2-3 gg/veckan. Funkar här i sigtuna, funkat inne i city, och kommer funka på Öland.
  Jag kommer inte börja köra tung styrketräning på några veckor. Jag ska hålla ett lugnt och försiktigt tempo i början. Jag undviker att ”stressa” kroppen. Jag vill gå ner i vikt, ja trivs inte i kroppen. För bövelen jag får inte på mig ett enda par jeans ?
  MEN för mig handlar det inte så mycket om just siffran på vågen. Men att byta ut hela min gerderob, det är UTESLUTET! Det har jag varken råd, lust att göra!
  Jag ska INTE banta, svälta mig eller några andra dumheter. Men jag ska nu börja träna igen, och lägga upp ett kosteschema för mig själv. Äta REGELBUNDET och sunt!
  Missförstå mig rätt nu, jag ska INTE banta ner mig till något benrangel. Jag älskar mina kurvor, byar, breda häfter och min rumpa!
  -Häng på om du vill?
  Vi kan väl peppa, heja på och motivera varandra? ?
  Vad säger du 1 PW på 60min /dagen. På löpbandet eller utomhus. Välj själv. Två-Tre träningspass i veckan där det enda du behöver är din egen kroppsvikt?
  -Hänger du på?
  Jag personligen kommer att köra 30 dagar HELT sockerfritt (fruktsocker är Okay) men inget godis, inga kakor, bullar osv. I matväg kommer jag att undvika socker så mycket som det bara går.
  Vill du hänga på, Kommentera isåfall nedan, berätta kort om varför du vill kickstarta så KÖÖÖÖR vi???? Jag peppar DIG!
  Ta en morgonvikt på vågen, och GÄRNA mått över midja, lår och rumpa. Ta gärna en ”förebild” också framför spegeln. Denna info är bara för dig, men små verktyg för du kan färja resultatet. När du kört din PW/träningspass gå in och kommentera på bloggen och låt MIG följa DIN resa.
  Stor kram /My Martens
  PS: om Du tycker detta låter som en rolig grej DELA gärna detta inlägget på Facebook?? . Tipsa dina vänner och skaffa dig tränings och PW kompisar där ni kan stötta varandra. Ju fler vi är, ju roligare blir det ?
  My detta skrev du innan sommaren, hur gick det? Vi var många som hängde med dig men det var inte mkt tips vi fick. Själv kom jag igång hur gick det för dig?

 25. Under perioder i mitt liv har jag påbörjat träning men aldrig lyckats få till ngn kontinuitet. Nu är jag lite drygt 60 år, slutat arbeta p gr a sjukdom och har köpt ett årskort i den träningslokal som ska öppna strax intill där jag bor. Jag skulle vilja ha inlägg med träningstips, peppning och kost blandat med vardagliga tips.

 26. Håller med c s – vill se enkel träning i vardagen. Typ promenad ( längd, tempo ) o enkel träning med hantlar kanske. Kanske en stegräknare utmaning?!

 27. Lördags feeling! ☺️✨🙌🏻

  Fiiiiiii fanken vad bra det känns att vara igång med träningen igen efter ett längre uppehåll…. ✨

  Den bästa träningen är den som blir av!👊🏻 Glöm aldrig det!

  Vi lever ett samhälle där hälsotrenden växer sig allt starkare. Vi är generellt mer medvetna om vad som är bra och mindre bra. Hälsotrenden är dominant!💚

  Samtidigt så figurerar det fortfarande dåliga löpsedlar tex, ”så minskar du 10kg på tre veckor”

  Som pt, mamma OCH människa så finna det få saker som irriterar mig så mycket! 😤

  Vi är omringade av sociala medier, reklamkampanjer där man ser ”perfekta” kroppar och osunda ideal än idag. En vikthets jag kraftigt tar avstånd ifrån!

  Vi har kommit en bra bit påvägen mot sundare ideal! Vi uppskattar den kurviga mamma kroppen mer idag än bär size-zero trenden slog igenom. (TACK och LOV)

  Jämför dig inte med ”alla andra”. Fokusera på dig och dina mål….. Träna inte för någon annans skull! Träna för din skull, för att det får dig att må bra✨

  Ställ dig själv frågan, VAD får dig att må bra ?

  Jag själv har gått upp mycket i vikt sista året. Jag som PT och med tidigare erfarenheter VET hur man ska träna, äta osv för att både öka, minska eller hålla vikten. Min kropp slutade att svara på både kost och träning. SÅ frustrerande! Ju mer stressad jag blev av det… ju värre blev det! Nu har jag lyssnat på min läkare, på min kropp. Jag har haft ett träningsuppehåll. Ett ofrivilligt sådant!

  Nu har jag smugit igång igen. Jag börjar nu promenerar en timma VARJE dag. I ett raskt tempo. It’s me, myself & i!☺️ Det är min energikälla🌟👌🏻

  I lurarna lyssnar jag på en salig blandning. Både ny och gammal musik. Jag lyssnat på låtar som ger mig energi och där jag får en skön känsla. Jag föröker att få till min PW på morgonen. Trivs bäst med det.

  Jag kommer nu att schemalägga in det i min vardag. Jag investerar i mig själv. Jag kommer nu även att köra utomhus träning med egen kroppsvikt med hjälpa av vad naturen erbjuder. En mur, en backe, en parkbänk….. ja, jag tror du fattar. Kommer köra dessa pass 2-3 gg/veckan. Funkar här i sigtuna, funkat inne i city, och kommer funka på Öland.

  Jag kommer inte börja köra tung styrketräning på några veckor. Jag ska hålla ett lugnt och försiktigt tempo i början. Jag undviker att ”stressa” kroppen. Jag vill gå ner i vikt, ja trivs inte i kroppen. För bövelen jag får inte på mig ett enda par jeans 😝

  MEN för mig handlar det inte så mycket om just siffran på vågen. Men att byta ut hela min gerderob, det är UTESLUTET! Det har jag varken råd, lust att göra!

  Jag ska INTE banta, svälta mig eller några andra dumheter. Men jag ska nu börja träna igen, och lägga upp ett kosteschema för mig själv. Äta REGELBUNDET och sunt!

  Missförstå mig rätt nu, jag ska INTE banta ner mig till något benrangel. Jag älskar mina kurvor, byar, breda häfter och min rumpa!

  -Häng på om du vill?

  Vi kan väl peppa, heja på och motivera varandra? 😊

  Vad säger du 1 PW på 60min /dagen. På löpbandet eller utomhus. Välj själv. Två-Tre träningspass i veckan där det enda du behöver är din egen kroppsvikt?

  -Hänger du på?

  Jag personligen kommer att köra 30 dagar HELT sockerfritt (fruktsocker är Okay) men inget godis, inga kakor, bullar osv. I matväg kommer jag att undvika socker så mycket som det bara går.

  Vill du hänga på, Kommentera isåfall nedan, berätta kort om varför du vill kickstarta så KÖÖÖÖR vi👊🏻💪🏻 Jag peppar DIG!

  Ta en morgonvikt på vågen, och GÄRNA mått över midja, lår och rumpa. Ta gärna en ”förebild” också framför spegeln. Denna info är bara för dig, men små verktyg för du kan färja resultatet. När du kört din PW/träningspass gå in och kommentera på bloggen och låt MIG följa DIN resa.

  Stor kram /My Martens

  PS: om Du tycker detta låter som en rolig grej DELA gärna detta inlägget på Facebook🙏🏻 . Tipsa dina vänner och skaffa dig tränings och PW kompisar där ni kan stötta varandra. Ju fler vi är, ju roligare blir det 😄

  My detta skrev du innan sommaren, hur gick det? Vi var många som hängde med dig men det var inte mkt tips vi fick. Själv kom jag igång hur gick det för dig?

 28. Under perioder i mitt liv har jag påbörjat träning men aldrig lyckats få till ngn kontinuitet. Nu är jag lite drygt 60 år, slutat arbeta p gr a sjukdom och har köpt ett årskort i den träningslokal som ska öppna strax intill där jag bor. Jag skulle vilja ha inlägg med träningstips, peppning och kost blandat med vardagliga tips.

 29. SATS är ett mycket dyrt gym i jämförelse med andra gym varför? För det skiljer ju sig inget åt på själva gymmet. Jag har alltid undrat om man får träna gratis där man jobbar som pt? Har man något diplom eller liknande att visa upp att man är en utbildad pt? Examinerad! Kan en pt verkligen så mkt mer om träning än en själv, det tror inte jag. I så fall vad?

  • ??? orkar inte Ann, dubbar då priset i alla lägen ?? Fina du! En brandman är spciecialicerad inom sitt område, en läkare lika så, en trädgårds skötare är specialiserad inom växtriket. En tandläkare på tänder, munvård och all vad det innebär… du skriver varje dag (??) påståenden, ifrågasättanden och väldigt sällan något positivt… orkar faktiskt inte svara mer. Nu kanske du blir ledsen, men många gånger uppfattar jag dina frågor som så självklara att jag inte vet om du driver med mig…. inget illa menat! Kram på dig ☺️

 30. SATS är ett mycket dyrt gym i jämförelse med andra gym varför? För det skiljer ju sig inget åt på själva gymmet. Jag har alltid undrat om man får träna gratis där man jobbar som pt? Har man något diplom eller liknande att visa upp att man är en utbildad pt? Examinerad! Kan en pt verkligen så mkt mer om träning än en själv, det tror inte jag. I så fall vad?

  • 😂😂😂 orkar inte Ann, dubbar då priset i alla lägen 😂🙈 Fina du! En brandman är spciecialicerad inom sitt område, en läkare lika så, en trädgårds skötare är specialiserad inom växtriket. En tandläkare på tänder, munvård och all vad det innebär… du skriver varje dag (??) påståenden, ifrågasättanden och väldigt sällan något positivt… orkar faktiskt inte svara mer. Nu kanske du blir ledsen, men många gånger uppfattar jag dina frågor som så självklara att jag inte vet om du driver med mig…. inget illa menat! Kram på dig ☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...