Tjuvtitt hemma hos mig… inredningstips, inreda.com.

{ R E K L A M }

just nu pågår inreda.com stora sommar REA! 30-70% på MASSA saker! 😍

784-rea-tips960 sommarrea2017

I detta inlägget kommer du att få se några av MINA favoriter ☺️ 

IMG_2899

Hej igen!

En tjuvtitt på min lilla lägenhet, som sakta men säkert börjar likna ett hem. Det är en gammal lägenhet, med äldre standard. Bruna (fula) fönsterkarmar. Gammal spis. Gammalt badrum. Slitna väggar, som jag snart ska måla om 🙋

Men det är HELT Okay, det duger åt oss☺️

Det får ta den tid det tar…. det är mitt & Lillemans Ölands-hem☺️

Lite suddiga bilder, men får duga just nu🙈

Min vackra tavla ifrån Madelena Santigo. (Fler tavlor hos inreda.com)

”Breaking free” heter denna. Den är SÅ vacker. Rogivande, samtidigt som den är energifylld, den är så JAG! Den påminner mig om att jag är påväg in i en ny ”era”. Konkurs, svek och annat tillhör set förflutna. Jag bearbetar fortfarande, men blrjar plocka ihop mig själv. Sömnen fungerar bättre, hälsan är med mig. Jag har en PLAN. En utstuderad genomtänkt plan för framtiden. Yrkesmässigt och tidsmässigt🙏🏻

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_2887

I soffan ligger mina favvo kuddar ifrån Odd Molly Home. Finns också en massa annat snyggt ifrån Odd Molly på rean HÄR 

Odd molly Home har ju även, Lakan, handdukar, morgonrock, prydnadskudsar, träningskläder m.m

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sture trivs i sin korta frisyr ☺️ 

IMG_2892

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt fina soffbord och drinkvagn fick jag expertis råd av annelie innan jag köpte in✨ Hon är en riktigt klippa både som vän, som intedarenoch stylist! ❤️

Denna otroligt snygga guldlampa är ifrån märke Tine K. Stilren, exklusiv och väldigt tidlös. 

Den finns just nu på rean för 950:- ord pris 1900:- Du hittar dom HÄR

(SÅ mycket snyggare i verkligheten, 🌟👌🏻fler bilder kommer senare) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zebrafatet är av märket Jonathan Adler 375:- Finns i svart/vit  HÄR 

(Dödskallen har jag fått i present, så ingen aning om vart den kommer ifrån 🙈) 

IMG_2829 IMG_2893

Glasunderlägg ifrån konstnärinnan Madeleine Santiago, 598:- för sex stycken. Dom säljs exklusivt bara hos Inreda.com ✨ Perfekt gå-bort present! 

-Jag fullkomligt  ÄLSKAR dom😍 Jag fick mina i inflyttningspresent av Annelie 🙏🏻

Du hittar dom HÄR

IMG_2897

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lite nya leksaker till Stina & Sture 😍

En Leo-tunnel (som prasslar) ifrån Ö&B ☺️

-Glada kissar🙏🏻 Glad matte…. 

IMG_2876 IMG_2904 IMG_2908 IMG_2909

Nu sitter jag i bilen påväg mot Stockholm. Lugn nu, jag skrivet inte samtidigt som jag kör. Jag skrev det innan jag åkte ☺️

Som jag skrev tidigare, en vecka full med möten, planering och mys med mina nära ❤️ Jag längtar verkligen upp just nu!!!!! 

Låååååång väg att köra. Men det kommer  bli en del av min nya vardag. Pendling verkar vara min lott i livet 😂 Fniss…. jag har pendlat sedan 13 är ålder. Det är Okay. Det får vara så just nu. Jag flyttade ner till Öland för Ludvigs skull❤️ Mitt jobb, mitt liv, min framtid finns i Stockholm. Men nu får det fungera såhär. Dom som verkligenbrys sig om mig, på RIKTIGT. Dom stöttar, och accepterar det 🙏🏻 

-Åhhhh! Nu glömde jag nästan att berätta. Lillemans uttryck igår när vi var hos våra kompisar och badade.

”mamma, jag simmar som en kung nu” ❤️

Ja älsking, det gör du…. #stoltmamma hihi!

-Vi hörs sen, fina du 💖

Stor kram

/My Martens 

IMG_2916

 

 

66 Komentarer

 1. Hej My!
  Så fint det har blivit och tavlan passar perfekt över soffan.
  Eftersom jag är en kattälskare så undrar jag vad dina gulliga katter är när du är i Stockholm och jobbar, har inte sett att du har skrivit om det. Önskar dig all lycka i framtiden. Kram

 2. Hej My!
  Så fint det har blivit och tavlan passar perfekt över soffan.
  Eftersom jag är en kattälskare så undrar jag vad dina gulliga katter är när du är i Stockholm och jobbar, har inte sett att du har skrivit om det. Önskar dig all lycka i framtiden. Kram

 3. Vad mysigt ni har det, hoppas du trivs.
  Måste bara säga att glasunderläggen är pangsnygga och ska nog köpa dom till mig själv. Men alltså, gå bort present för nästan 600kr låter helt jävla galet i min värld.
  Ta hand om dig och lilleman.
  Kram

  • Dom är underbara ? Ja, det beror väl iof på vad det är för tillfälle och vem det är till ☺️ Hihi! Men jag förstår din poäng! Kram

 4. Blev ju jättefint.Ja det är viktigt vilka man har omkring sig.Har hellre färre vänner som är äkta, än massor av vänner som bara är ytliga. Ha det gott. Kram

 5. Vad mysigt ni har det, hoppas du trivs.
  Måste bara säga att glasunderläggen är pangsnygga och ska nog köpa dom till mig själv. Men alltså, gå bort present för nästan 600kr låter helt jävla galet i min värld.
  Ta hand om dig och lilleman.
  Kram

  • Dom är underbara 😍 Ja, det beror väl iof på vad det är för tillfälle och vem det är till ☺️ Hihi! Men jag förstår din poäng! Kram

 6. Blev ju jättefint.Ja det är viktigt vilka man har omkring sig.Har hellre färre vänner som är äkta, än massor av vänner som bara är ytliga. Ha det gott. Kram

 7. Vet du.. jag har bott som du under många år. Inte lika långt mellan men 20 mil. Ett boende med min son i ena staden varannan vecka och andra veckan med min nuvarande man i andra staden. Det funkar. Slitigt o jobbigt ibland men det funkar, o när barnen behöver en som bäst får man liksom pausa sig själv.
  Nu är min son större o äntligen kan vi bosätta oss alla tillsammans i Kalmar (mittemellan), o sonen kan själv åka buss.
  Din tid kommer, precis som min gjorde! ?

 8. Hoppas ni kommer att trivas i ert nya hem. Din Lilleman ser så glad och nöjd ut. Hans trygghet är det viktigaste och det vet jag att du vet. Kör försiktigt och var rädd om dig! ❤️

 9. Vet du.. jag har bott som du under många år. Inte lika långt mellan men 20 mil. Ett boende med min son i ena staden varannan vecka och andra veckan med min nuvarande man i andra staden. Det funkar. Slitigt o jobbigt ibland men det funkar, o när barnen behöver en som bäst får man liksom pausa sig själv.
  Nu är min son större o äntligen kan vi bosätta oss alla tillsammans i Kalmar (mittemellan), o sonen kan själv åka buss.
  Din tid kommer, precis som min gjorde! 😊

 10. Hoppas ni kommer att trivas i ert nya hem. Din Lilleman ser så glad och nöjd ut. Hans trygghet är det viktigaste och det vet jag att du vet. Kör försiktigt och var rädd om dig! ❤️

 11. Jag tycker det är mysigt, du har gjort det du kan även om det kanske inte är drömlägenheten. Hyr man så vill man ju inte lägga ner en massa jobb som det är med att måla mörkbruna fönsterlister vita tex. Och det är nog snart modernt igen ?
  Ha en bra sthlms vecka, synd att det är så långt att pendla för dig, funkar det inte med tåg eller flyg? Eller det kanske blir mycket dyrare i alla fall att flyga.. Jaja det där löser du nog och om inte annat så går tiden så fort och då kommer det säkert en naturlig lösning växa fram.

 12. Jag tycker det är mysigt, du har gjort det du kan även om det kanske inte är drömlägenheten. Hyr man så vill man ju inte lägga ner en massa jobb som det är med att måla mörkbruna fönsterlister vita tex. Och det är nog snart modernt igen 😉
  Ha en bra sthlms vecka, synd att det är så långt att pendla för dig, funkar det inte med tåg eller flyg? Eller det kanske blir mycket dyrare i alla fall att flyga.. Jaja det där löser du nog och om inte annat så går tiden så fort och då kommer det säkert en naturlig lösning växa fram.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...