INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Första natten ensam i lägenheten….. 1-0

IMG_0474

Första natten ensam i lägenheten! 

Det här med att sova ensam, första gången. I nya lägenheten. Det är en utmaning för mig……. jag satt på min balkong och drack te. Till strax efter midnatt… Jag är lixom inte ”hemma” än. Jag blängde på alla kartonger och temporära lösningar. (Förlängningsladdar pga av el fel, bl.a.) Jag var på ganska dåligt humör. Ludvig var inte hemma. Jag var trött men kunde ändå inte sova.

Sen gjorde jag mig en ny kopp te. Ingefära, och citron. ( Nya favvon, TACK Annelie 🙏🏻❤️)

Så med den nya koppen satt jag och funderade, reflekterade och tänkte mycket på vart jag står idag. Jag är trots ganska nöjd. Trots konkursen förra året, så står jag på fötterna och håller oss flyttande. Trasig det är jag, väldigt trasig. Men samtidigt så medveten om det. Jag accepterar det och jobbar med mig själv, på ett sätt jag aldrig gjort tidigare. Rädslan över att ”förlora” Ludvig, eller ta fel beslut…. den finns inte kvar.

Min lilla kille är Lycklig och stolt över våran flytt ❤️🙏🏻

Jag skulle kunna skriva hur låååååångt som helst. Men poängen är att när jag kände mig som ensammast och verkligen började känna av ångesten, så lyckades jag vända ”DEN” känslan till en känsla där jag ändå kunde vara tillfreds. Jag kunde fokusera på dom framsteg jag gjort, istället för tvärt om. 

Så jag somnade, men en BRA känsla i magen, ensam.. utan Lilleman, och vaknade ändå pigg & utvilad ☺️

-Såååå skönt!

Piggare än på länge faktiskt. Sen var jag ju inte helt ensam……… Stina & Sture kom och la sig i sängen❤️

Nu ska jag mot gymmet! Jag har x-antal extra kilon som jag ska få väck! Min kropp har vilat en period nu, men nu är jag på g igen 💪🏻👊🏻 

IMG_0483

59 Komentarer

 1. Lilleman är lycklig skriver du. Det är ju bra, men tänk på att hela första veckan på Öland har ni inte varit ”stilla” just nånting
  Det har varit aktiviteter och ni har umgåtts med Affe? och hans son.
  Hur blir det sen? När det blir dåligt väder t ex och ni inte kan vara ute? Har han nära till sina kompisar för om han har vänner han umgås med under pappa veckan då står det inte på förrän han vill umgås även när han är hos dig ? Kommer han att ha nära till förskola / skola i höst.
  Under pappaveckan, är han hemma då eller jobbar de så han behöver vara i barnomsorgen?
  Du får verkligen ursäkta, men jag tycker verkligen du gjort rätt men jag är krasst praktisk i mina funderingar.
  Är hans pappa mycket äldre än du är, eftersom Lilleman har en bror som är 18 år? Har pappan haft många ”familjer ”
  Ursäkta igen men man blir lite nyfiken ibland.
  Ha det!

  • Ta inte ut oro i förväg. Det kallas förväntansångest det du skriver. OM det uppstår situationer tas dom då.
   Bra kämpat My!
   Snyggt foto på dig och du är på g.
   Kram

  • Hej! Oj, många frågor ? Vi har varit ”stilla” utgått hemifrån och gjort dagliga utflykter i solen på platser där Lilleman känner sig hemma. Om det blir dåligt väder, alltså precis som i övriga Sverige så regnar det till och från, då anpassar man sig till det. Vi har egen balkong och nära till grönområden om det var det du syftade på? Pappa veckan, få fadern själv svara på om han vill. Dom bor i hus med stoooor trädgård och han har flera syskon. Just nu sommarlov. Hans pappa är 10 år äldre än mig, och har två äldre barn sedan tidigare som Lilleman lever med hos honom.. Med vänlig hälsning, My

 2. Men så underbart att allt känns bra My ??? å att lilleman är glad å lycklig ? allt annat är väl ointressant, åtminstonde för oss läsare ??? kram å önskar dig forsatt lycka å glädje ??☺

 3. Du är så stark ?minns själv första gången jag lyckades vända en kommande ångestattack. Det var en så skön känsla. Kram på dig ?

 4. Ja My härligt att läsa.
  Det är positivt och glädjande.
  Hmhm med den bilden så har du en härlig figur men du vet ju själv vilken vikt du vill ha.
  Kram L

 5. Så bra att du ”landar” i din tillfälliga ensamhet just nu istället för att försöka springa iväg från den. Det lönar sig aldrig att springa från jobbiga känslor för de har en tendens att dyka upp i nya situationer och i nya konstellationer. När man landar i känslorna och låter dem ta ont och sedan släppa dem är det bästa sättet att utvecklas och komma vidare. Du har helt klart gjort rätt val och vilken himla trygghet för Ludvig att veta att hans mamma har valt honom och hans mående före sina egna behov. Du kommer helt klart att ha igen det många gånger om i framtiden. Dessutom behövde du kanske återvända för att kunna gå vidare i framtiden. Lycka till med lägenheten! Kram ?

 6. Lilleman är lycklig skriver du. Det är ju bra, men tänk på att hela första veckan på Öland har ni inte varit ”stilla” just nånting
  Det har varit aktiviteter och ni har umgåtts med Affe? och hans son.
  Hur blir det sen? När det blir dåligt väder t ex och ni inte kan vara ute? Har han nära till sina kompisar för om han har vänner han umgås med under pappa veckan då står det inte på förrän han vill umgås även när han är hos dig ? Kommer han att ha nära till förskola / skola i höst.
  Under pappaveckan, är han hemma då eller jobbar de så han behöver vara i barnomsorgen?
  Du får verkligen ursäkta, men jag tycker verkligen du gjort rätt men jag är krasst praktisk i mina funderingar.
  Är hans pappa mycket äldre än du är, eftersom Lilleman har en bror som är 18 år? Har pappan haft många ”familjer ”
  Ursäkta igen men man blir lite nyfiken ibland.
  Ha det!

  • Ta inte ut oro i förväg. Det kallas förväntansångest det du skriver. OM det uppstår situationer tas dom då.
   Bra kämpat My!
   Snyggt foto på dig och du är på g.
   Kram

  • Hej! Oj, många frågor 🙈 Vi har varit ”stilla” utgått hemifrån och gjort dagliga utflykter i solen på platser där Lilleman känner sig hemma. Om det blir dåligt väder, alltså precis som i övriga Sverige så regnar det till och från, då anpassar man sig till det. Vi har egen balkong och nära till grönområden om det var det du syftade på? Pappa veckan, få fadern själv svara på om han vill. Dom bor i hus med stoooor trädgård och han har flera syskon. Just nu sommarlov. Hans pappa är 10 år äldre än mig, och har två äldre barn sedan tidigare som Lilleman lever med hos honom.. Med vänlig hälsning, My

 7. Bra att du lärt dig att tänka positivt. För visst är det bättre att vara tacksam för det man har än att deppa över det som det inte är så bra. Du är en jätteduktig kvinna som kämpar för allt. Inte sitter du med armarna i kors inte. Heja dig mamma My. Kram ?

 8. Men så underbart att allt känns bra My 😁😀😊 å att lilleman är glad å lycklig 💖 allt annat är väl ointressant, åtminstonde för oss läsare 😁😀😊 kram å önskar dig forsatt lycka å glädje 😀😊☺

 9. Du är så stark 💪minns själv första gången jag lyckades vända en kommande ångestattack. Det var en så skön känsla. Kram på dig 💕

 10. Ja My härligt att läsa.
  Det är positivt och glädjande.
  Hmhm med den bilden så har du en härlig figur men du vet ju själv vilken vikt du vill ha.
  Kram L

 11. Skitsnygga träningskläder.
  Har oxå varit i jättejobbiga situationer, som nästan tog knäcken på mig. I omgångar faktiskt.
  Visst, man lär sig att hantera eländet. MEN i svåra situationer försöker själen försvara sig. Mann skjuter upp känslorna helt enkelt. Man tar itu med dem när lugnet infaller. En psykisk försvarsmekanism, som man oftast inte kommer undan. Förjäkligt, men sant. Bara man är medveten om detta, så känns det lite bättre. OCH DET BLIR BÄTTRE. Jag lovar.
  Du är verkligen en kämpehjälte.
  stora sommarkramar

 12. Så bra att du ”landar” i din tillfälliga ensamhet just nu istället för att försöka springa iväg från den. Det lönar sig aldrig att springa från jobbiga känslor för de har en tendens att dyka upp i nya situationer och i nya konstellationer. När man landar i känslorna och låter dem ta ont och sedan släppa dem är det bästa sättet att utvecklas och komma vidare. Du har helt klart gjort rätt val och vilken himla trygghet för Ludvig att veta att hans mamma har valt honom och hans mående före sina egna behov. Du kommer helt klart att ha igen det många gånger om i framtiden. Dessutom behövde du kanske återvända för att kunna gå vidare i framtiden. Lycka till med lägenheten! Kram 🙂

 13. Bra att du lärt dig att tänka positivt. För visst är det bättre att vara tacksam för det man har än att deppa över det som det inte är så bra. Du är en jätteduktig kvinna som kämpar för allt. Inte sitter du med armarna i kors inte. Heja dig mamma My. Kram 🙂

 14. Skitsnygga träningskläder.
  Har oxå varit i jättejobbiga situationer, som nästan tog knäcken på mig. I omgångar faktiskt.
  Visst, man lär sig att hantera eländet. MEN i svåra situationer försöker själen försvara sig. Mann skjuter upp känslorna helt enkelt. Man tar itu med dem när lugnet infaller. En psykisk försvarsmekanism, som man oftast inte kommer undan. Förjäkligt, men sant. Bara man är medveten om detta, så känns det lite bättre. OCH DET BLIR BÄTTRE. Jag lovar.
  Du är verkligen en kämpehjälte.
  stora sommarkramar

 15. Ååå nu hade jag mycket att ta igen kul, följer dig ju varje dag,men vi åkte hem till Norge igår å har haft fullt , men vet du My jag säger det igen du är verkligen en underbar mamma så imponerad av dig, och av allt du gör och hur du orkar, inte många skulle orka med allt du har varit med om… stor kram till dig och lilleman från Norge ❤️

 16. Ååå nu hade jag mycket att ta igen kul, följer dig ju varje dag,men vi åkte hem till Norge igår å har haft fullt , men vet du My jag säger det igen du är verkligen en underbar mamma så imponerad av dig, och av allt du gör och hur du orkar, inte många skulle orka med allt du har varit med om… stor kram till dig och lilleman från Norge ❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

10 + 3 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My