IMG_0467

Hej fina!

 Vet du vad som är så himla bra? När man som jag proffesionellt jobbar med socialmedier, blogg, podd, Instagram, fb osv…☺️ Då kan man ta med sig kontoret ut. Man kan vara online, Varsomhelst, närsomhelst 🌟👌🏻

Sitter just nu på Kallskänkens lilla uteservering. Valde den med omsorgs. Körde runt, runt, runt tills jag hittade en plats utan folk (är så sjukt folkskygg!!! )  Svensk sommar, ca 17 grader… men helt Okay.

Sitter i mina LdIR. Fick många frågor på Instagram typ “är inte dessa för varma” ?

Mitt svar:

-Neeeeeej!😂 Inte i vårat kyliga land. Som sagt 17-18 grader. För varma, nej. 😎

Dessutom använder jag dom låga i tex, Thailand i 40 grader värme. Dom är sköna, mjuka och andas ☺️ Svin dyra! Men håller i mååååånga år. Nu har jag 157 mail kvar att gå igenom….. Tur att natten är ung…..

-Tack för att DU finns 💖🙏🏻

Att du följer, stöttar i både med och mittgång betyder JÄTTE mycket! Varenda kommentar värmer och går rakt in i hjärtat 🙏🏻

Kram

/My Martens 

IMG_0466

Posted in: Allmänt
Kommentarer (4)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *