Breaking free! Nytt kapitel…

{ Detta inlägget är INTE sponsrat, utan jag vill tipsa om en fantastiskt kvinna ✨. En Upcoming konstnärinnan med en unik historia och magiska händer 💖 }

Samt En kampanj på Odd Mollys träningskläder på 40% för alla er trämingsintresserade som vill passa på ☺️ }

Därför märker jag ändå detta med REKLAM! 

IMG_8188

”Breaking free”

Godkväll fina du💖

Klockan var strax innan midnatt…. Jag kunde inte sova. jag hade tagit en kvällste med min granne Marie, mysigt i våran trädgård💖.

Sen kröp jag ner i sängen och började skriva det här. (somnade mitt i inlägget) 

” Idag har varit en BRA dag. Jag har iof bara gjort två av fem punkter på min to-do-list. Snurrat runt i stan. Stort still i köer på Strandvägen i nästan 40 min (???)  Alltså det här med Stockholms köer…… det kommer jag INTE att sakna😂

idag har jag införskaffat mitt första konstverk. ”Breaking free”  

Gudomligt vackra målning som heter ”Breaking free”. Den känns SÅ jag! Jag är i en period då jag ”bryter mig loss”. Där jag ”städar upp” praktiska saker Men också mina känslor, Det är just det jag gör efter konkursen. Bryter mig fri. Fri från känslor och situationer där jag känner mig sviken. Sårad. Och där jag idag bearbetar en sorg.

Bryter mig loss från mitt gamla jag som gärna brydde mig om alla andra förutom just mig själv. (Enklas så). Bryter mig loss från allt som hänt, bearbetar och reser mig igen. Stark och skör på samma gång. ❤️

Denna vackra målning fångade min uppmärksamhet redan första gången jag såg den på Instagram. Den gör sig inte rättvist på bild, den är såååå vacker och levande i verkligheten, 

Jag är egentligen inte så duktig på konst. Har varit på några vernissager och intresset har vuxit sig fram sista åren.

Jag läste på om konstnärinnan Madeleine Santiago Elofsson. Vilken historia ✨🙏🏻

En kvinna som i sina bästa år, blev utbränd och hamnade i en depression. I samband med detta började hon måla. Omvandlade sina svåra känslor till dessa fantastiska målningar 🌟👌🏻 Denna kvinna är unik, både i sin personlighet, men framförallt i hennes skapande. Så vackert, naturligt och genuint. 

-Magiskt, inspirerande och väldigt personligt. 

IMG_8188

Här med fina kreativa kvinnor, Annelie, Madeleine  och jag… Dom har mycket spännande på gång inom kort🌟👌🏻 Stay tuned 😉

Madeleine har fått så otroligt positiv respons på sina målningar genom sin vernissage, att hon just nu målar för fullt och förbereder nästa som kommer i höst☺️

Jag känner inte Madeleine sedan innan. Men du vet den där känslan bär man bara klickar med någon direkt.  Hon är inte bara en fantastisk konstnär. Hon är genuin och varm som person ☺️

Det finns en målning hos Annelie just nu. ”Two Of us” du kan kika på den HÄR 

Det härliga är att det bara finns EN, målning av varje🌸

IMG_8191

IMG_8150

fina Lie 💖

Min älskade vän! Tack för att DU är, DU! 🙏🏻

IMG_8189

Närbild på ”Breaking free” Den gör sig inte rättvis på bild. Den är SÅ mycket vackra i verkligheten… Jag ÄLSKAR den! Kan lixom inte sluta ta på den.  Den ska få flytta med mig och Lilleman till Öland ❤️

Det känns väldigt ”vuxet” att ha en riktig målning. Namnet, alltså namnet på tavlan! SÅ jag! 🙏🏻

IMG_8198

Nu vaknade jag imorse, somnade mitt i inlägget igår. Fastän jag skrev att jag inte kunde sova 🙈 Därför jag skriver lite konstigt, godkvöll istället för godmorgon 😂

Nu sitter jag i trädgården.. Med Marie och hennes tjejer.

Alltså våran gemenskap mellan grannarna  ❤️ SOM jag kommer sakna den! Självklart kommer vi hålla kontakten, men det kommer aldrig bli som det är nu…

Smoothie bowl till frukost. 😍

IMG_8211

Jag ska ut till Annelie på Lidingö idag också. Men har några ärenden innan… Ska lämna in massa kläder till en secondhand butik. Posta bloppis kläder, hämta ut ett kvitto på Telenor (till försäkringen då mobilen blev stulen)  och fortsätta beta mig igenom min to-do-list.

IMG_8204

Annelie har idag lagt upp en kampanj där hon hur nu kör 40% på ALLA Odd Molly träningskläder!  😍

-Först till kvarn, du hittar dom HÄR

IMG_8205

Vi hörs senare….

 Stor kram /My Martens 

 

 

31 Komentarer

 1. Gillar din tavla jättemycket. Bra att du köpte den. Den ska påminna dig om ditt NYA liv. Det kommer att bli bra för dig My, bara du får landat på Öland. Från den platsen kan du sedan utgå med jobb, men hemma är där. Kram.

 2. Jättefin tavla! Så mycket inslag av min favorit färg oxå ?.
  Måste få säga en sak, jag tycker nämligen att din vän på inreda (kommer inte ihåg vad hon heter) verkar va så himla go och fin vän, bilderna på henne talar sitt språk oxå. vilket jag tycker visar en väldigt genuin och ärlig vän. Medan åza upplever jag som kanske lite sisådär om jag får uttrycka mig så. Känns som att hon hela tiden klankar på dig??
  Vet ej bara nåt jag märkt sen kan jag ha fel. Hur som helst ta hand om dig och ha det bra nu, kramar sara

  • Hej Sara! Ja, Annelie är fantastisk ☺️?? Vad det gäller Åza så är hon också en fin vän, vi har vara en annan jargong ☺️ Kram

 3. Gillar din tavla jättemycket. Bra att du köpte den. Den ska påminna dig om ditt NYA liv. Det kommer att bli bra för dig My, bara du får landat på Öland. Från den platsen kan du sedan utgå med jobb, men hemma är där. Kram.

 4. Jättefin tavla! Så mycket inslag av min favorit färg oxå 😍.
  Måste få säga en sak, jag tycker nämligen att din vän på inreda (kommer inte ihåg vad hon heter) verkar va så himla go och fin vän, bilderna på henne talar sitt språk oxå. vilket jag tycker visar en väldigt genuin och ärlig vän. Medan åza upplever jag som kanske lite sisådär om jag får uttrycka mig så. Känns som att hon hela tiden klankar på dig??
  Vet ej bara nåt jag märkt sen kan jag ha fel. Hur som helst ta hand om dig och ha det bra nu, kramar sara

  • Hej Sara! Ja, Annelie är fantastisk ☺️🌸💞 Vad det gäller Åza så är hon också en fin vän, vi har vara en annan jargong ☺️ Kram

 5. My, i ett tidigare inlägg skrev du om en smothy du gjort med kivi jordgubbar vattenmelon spenat lime och mandelmjölk. Skulke du kunna skriva ut måtten? Jag äter väldigt likt den kost du äter och använder ofta saker du lagt ut. Dock är det trist att du inte skriver måtten?Skulle du kunna börja med det??

 6. My, i ett tidigare inlägg skrev du om en smothy du gjort med kivi jordgubbar vattenmelon spenat lime och mandelmjölk. Skulke du kunna skriva ut måtten? Jag äter väldigt likt den kost du äter och använder ofta saker du lagt ut. Dock är det trist att du inte skriver måtten😔Skulle du kunna börja med det?😊

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...