Jag har fått testköra FIAT TIPO!

 { I samarbete med FIAT }

Godnorgon fina! Inatt gr jag sovit. Jag tog hjälp av insomningstabletter! SÅ skönt! Är fortfarande trött, men känner hur energin börjar komma tillbaka😊 Jag ska packa, städa, rensa, gå igenom mailen, adressändra och gå igenom en lååååång to-do-list ☺️

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men nu vill jag berätta …..

Jag har i samarbete med FIAT fått provköra deras Fiat Tipo.

Jag har genom åren haft ganska många bilar. Nya, begagnade, dyra, billiga, stora som små. Just nu kör jag en Mini. Men jag saknar bagageutrymme och måste planera mina inköp vilket kan vara lite jobbigt. (Typ när man komet ut med x-antal gro med flyttkartonger och det slutat med att jag fick Lomma in med svansen mellan benen och lämna tillbaka hälften 😝)

Jag har aldrig tidigare testat någon FIAT. När jag kikade närmare på denna blev jag POSITIVT överraskad!

-Vilket baggageutrymme! MYCKET större än vad det ser ut ☺️. Önskar nästan jag kunnat få behålla den under min flytt period🙈

Jag kände mig snabbt ”hemma” i bilen. Väldigt logisk och enkel att förstå. En touchscreen  där man ställer in radio, bluetooth,  navigering etc. Den har även en backkamera som filmar bakom bilen vilket gör det lättare att backa och hjälper till vid fickparkering. 

Komforten var UNDERBAR. Som sagt så har jag haft många olika bilar genom åren. Men med denna får man MYCKET bil för pengarna! Den är nämligen inte alls dyr att köpa – Bra kombo 🌟👌🏻 

Just nu finns det ett erbjudande på bilen, där du får den från 155.900 kr eller så kan du privatleasa den från 2.395 kr/månad.

Privat leasing är smidigt om man vill. ETA exakt hur mycket allting kostar. Man vet vad man ska betala varje månad inkl bil, skatt, försäkring osv..

Det är verkligen en perfekt familjebil, både till vardag, men också till storhandling och när man ska skjutsa/hämta i skolan, efter träning och hos kompisar osv… hade jag inte suttit fast med min bil så hade jag bytt direkt! Denna är både billigare att äga samt prisvärd med tanke på komfort, utrymme och kvalitet ☺️

  Superglad att jag fått testa denna…. Läs gärna mer om bilen HÄR!

Nu är jag nyfiken… vad kör DU för bil idag?

Vi hörs senare, önskar dig en skön dag 🌸

stor kram

\My Martens

IMG_6430

IMG_6445

bagage

my

IMG_6453

{ I samarbete med FIAT }

9 Komentarer

  1. Hej My! Både jag och min man kör varsin Fiat. Närmare bestämt Fiat 500X. Kan jag varmt rekommendera. Kanske inte ser så stor ut. Men vi som spelar golf får plats med både 2 vagnar, och bagar. Till dig och din pojk, är den perfekt. ??Lycka till med flytten! //Johanna

  2. Hej My! Både jag och min man kör varsin Fiat. Närmare bestämt Fiat 500X. Kan jag varmt rekommendera. Kanske inte ser så stor ut. Men vi som spelar golf får plats med både 2 vagnar, och bagar. Till dig och din pojk, är den perfekt. 👌🏻Lycka till med flytten! //Johanna

  3. Vi kör en Volvo V70 som börjar bli lite till åren. Har funderat på privatleasing men tror att det blir lite för dyrt. Vi behöver nämligen en bil med ett rejält lastutrymme. Både hundbur och hockeytrunk måste få plats. Lycka till med alla dina flyttbestyr och allt annat ??! Kram

  4. Vi kör en Volvo V70 som börjar bli lite till åren. Har funderat på privatleasing men tror att det blir lite för dyrt. Vi behöver nämligen en bil med ett rejält lastutrymme. Både hundbur och hockeytrunk måste få plats. Lycka till med alla dina flyttbestyr och allt annat 😰💞! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...