Pizza i hummlan!

IMG_7235 IMG_7238

 

Sveriges nationaldag 🇸🇪✨

Hej fina! Hur firade du Sveriges nationaldag? Jag kände mig riktigt nöjd med min morgonträning. Lilleman och jag åt en riktig morgonfrulle i lugn och ro (kvalitetstid ✨👌🏻) Sesan åkte vi in till stan, gjorde några ärenden. Jag erbjöd Lilleman lunch på Grodan. (Ääälskar deras köttbullar) Men Lilleman envisades med att gå till Koe & the juice och köpa smoothie istället 😏 Jag sprang in i en underbar väninna från förr. Vi stirrade på varandra, länge, innan polletten trillade ner! Du vet, rätt person men på så fel plats. Vi var verkligen bästisar förr. 💖Väntade barn samtidigt, separerade samtidigt, firade första julen  tillsammans och har gått igenom en hel del! SÅ kul! Hon sitter typ i samma dilemma som jag, med pendling mellan två orter osv.. Så sjukt kul att ses, vi ska ta en cathup när vi flyttat ner ☺️

IMG_7240 eftersom att Lilleman bar ville ha smoothie till lunch, så köpte vi pizza på Vapiano och gick och satte oss i Hummlegårdsparken 😜🍕 När vi kom hem på eftermiddagen blev det kaos. Alla som köpt grejerna jag lagt ut på fb skulle komma och hämta🙈 Jag ringde min granne Julia i PANIK, hjäääälp, ja hittar inte Xxxxx sommjag sålt och dom är här om en kvart! Julia kom över och hjälpte mig,  plus att hon har en lugnande effekt på mig när jag stressar upp mig😏 Åhhhh! Jag vill INTE flytta!!!!!!!!!!! 

Rent praktisk så borde jag få en örfil för hur mycket jag lyckats samla på mig genom åren! 🙈 Vi har så sjukt mycket grejer! Men nu är startskottet igång! Mission rensa, sortera, slänga, ge bort är igång!

Jag åkte till Väsby center för att köpa flyttkartonger 🤣 Men seriöst! Jag fick inte in PLATTA flyttkartonger i min Minicooper?!  Fick gå in och lämna tillbaka hälften! SUCK!!!

Så vem vet,  det kanske dyker upp en ett år gammal minicooper kanske dyker upp på bloppis snart! 😂😝🙈 Den är söt, billig i drift och väldigt lätt att parkera med inne i stan. Men den är samtidigt sjukt osmidig! 

Flyttångeat deluxe!

Skulle kunna skriva SÅ mycket om detta. Men summerar det bara med att säga. Det svider,  gör ont och jag har JÄTTE svårt att förlika mig med detta! Nu håller jag tummar och tår att jag kommer in på skolan/utbildningen till hösten ✨🙏🏻

Nu ska jag rensa vidare……

lämnade Lilleman på förskolan tidigt idag. Dom ska på utflykt till Skansen och ska gemensamt åka pendeltåg och tunnelbana ☺️

Vi hörs senare! Kram /My Martens