Min första egna bloppis på bloggen!

{ REKLAM? Ska jag reklam markera detta? En bloppis privat för mig själv? Hmm… måste plugga på men tar det säkra före det osäkra REKLAM }

IMG_5678Lyx blopppis! Flyttkaos och rensning!

IMG_7108

Hej fina! Jag har aldrig kört bloppis innan. Jag vet inte riktigt hur man smidigast gör🙈 Jag är mitt i ett föyttkaoa. Jag ska flytta in i en ännu mindre lägenhet nere på öland. (Hur det nu är möjligt 😂🙈😫) Så bu ska det rensas, slängas, säljas och sorteras… jag har börjat plåta upp lite och kommer att lägga upp lite då och då. Allt mellan himmel och jord. För dig som bor i Sigtuna / Stockholms området så säljer jag även grejer på Sigtuna anslagstavla, på Facebook. sådant som är lite svårare att skicka. 

Nu till reglerna. Varorna säljs i befintligt skick. Inga repliker eller kopior kommer att finnas här inne. Ingen bytes/retur rätt.

Priserna är dom som gäller!! 

Man maila mig vid intresse på mymartens@gmail.com

man svischar mig summan som jag säljer för plus porto beroende på om man vill komma hem till mig, mötas upp i Stockholm eller om jag ska skicka varan.

-Först till kvarn! ☺️

Just idag blir det lite dyrare grejer… det kommer variera såklart! Ny försöker vi oss på det här. Kom gärna med råd om du följer andra bloggare som kör bloppis ibland ☺️

Borde spana in Gynning… men hinner inte nu. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Michel kors väska med gulddetaljer.

SÅLD!

Nästan oanvänd. En klassisk snygg modell, som passar både till vardag och fest ⭐️👌🏻Nypris 3700:- Jag säljer den för 1600:- plus porto. Om du inte vill komma och hämta den i sigtuna ☺️

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Typiskt mig! När jag hittar något jag tycker om så köper jag det i olika färger🙈 Samma modell men i naturvit. ☺️ Ny pris 3700:- Jag säljer den för 1600:- plus porto om du inte vill hämta hemma hos mig i sigtuna som sagt…

SÅLD!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Michel kors sneakers. Beiga med guld detaljer. Endast Använda vid plåtning. Strl 38. Nypris 1400:- mitt pris 850:-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gucci sneakers!

Alltså dessa skor 😍 Jag hade suktat efter som länge när jag såg dom i Gucci butiken på Köpenhamns flygplats.

När jag väl skulle slå till så provade jag två olika. Gucci är ”made in italy” och speciella i str. Jag fick med mig FEL strl hem! 😫🙈Provade inte dessa förrän typ två månader efter att jag köpt dom och insåg det först då.. jag returnerade aldrig varan. Jag har försökt få på mig dom sååå många gånger! Men dom skaver! Dom är för små!!! Jag älskar dom och ska köpa mig ett nytt par en vacker dag☺️ 

Nypris 5500:- säljer dom för 2500:-

IMG_7281

Vit skinnjacka från Prime Boots. Äkta skinn, såklart.

-TOK snygg✨👌🏻

med gulddetaljer och coola detaljer! Jag har en sisådär 70 jackor och MÅSTE rensa ut. Denna har endast använts på plåtning… Den är som ny! Strl 36

 för snygg för att hänga i garderoben 🙈 Nypris 3699:- Jag säljer den för 2000:-

IMG_7144 IMG_7145

Klänning från Dry Lake.

Grön med snyggt mönster. Strl S

Pris: 300:- ☺️ 

SÅLD!

IMG_7140 IMG_7141 IMG_7146

Dome fitness träningstights. Strl S/36. Skön passform. Endast använd vid plåtning. 300:- ny pris 699:- SÅLD!

Det var allt för idag… vad det gäller ”bloppis” iallafall! ☺️☺️☺️☺️

Kram /My Martens 

22 Komentarer

  1. Men herregud……….. så mycket dyra saker du har. Hur i hela friden har du haft råd att köpa allt ? Förstår inte att man kan satsa så mycket pengar på sånt. Jag får snåla länge för att köpa nåt som kostar 1000 kr, kan ha ångest för att jag lagt ner så mkt på en klädtrasa.

    • Hej Lena! Alla prioriterar vi olika saker, och ser även olika på det☺️ Hur jag haft råd? Jag för det första så har jag ingen skyldighet att berätta det. Men jag har varit egen företaget i över tio år, och alltid haft 2-3 jobb inom mitt entrepenörskap. Både med och motgång, aktie utdelningar under vinst år, vissa månader har jag tagit ut låg lön, andra hög lön. Jag ser inte problem med det. Så länge man inte lever över sina tillgångar och gör det som man själv vill så tycker jag att man ska lyssna på sin egna känsla ☺️

  2. Men herregud……….. så mycket dyra saker du har. Hur i hela friden har du haft råd att köpa allt ? Förstår inte att man kan satsa så mycket pengar på sånt. Jag får snåla länge för att köpa nåt som kostar 1000 kr, kan ha ångest för att jag lagt ner så mkt på en klädtrasa.

    • Hej Lena! Alla prioriterar vi olika saker, och ser även olika på det☺️ Hur jag haft råd? Jag för det första så har jag ingen skyldighet att berätta det. Men jag har varit egen företaget i över tio år, och alltid haft 2-3 jobb inom mitt entrepenörskap. Både med och motgång, aktie utdelningar under vinst år, vissa månader har jag tagit ut låg lön, andra hög lön. Jag ser inte problem med det. Så länge man inte lever över sina tillgångar och gör det som man själv vill så tycker jag att man ska lyssna på sin egna känsla ☺️

  3. Strunta i o förklara My, hur du har haft råd?? Det han ingen människa med att göra. Inte f-n frågar de MG hur hon har råd? Vet hur du känner inför flytt o förstår att DET är fruktansvärt jobbigt. Så glad du var nu du fick lägenheten i Sigtuna, men men åren går fort och du kan ändra på det senare i livet. Styrkekramar❤️

  4. Strunta i o förklara My, hur du har haft råd?? Det han ingen människa med att göra. Inte f-n frågar de MG hur hon har råd? Vet hur du känner inför flytt o förstår att DET är fruktansvärt jobbigt. Så glad du var nu du fick lägenheten i Sigtuna, men men åren går fort och du kan ändra på det senare i livet. Styrkekramar❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...