Flyttplanering….

IMG_6471

Godmorgon! 

Hej fina! Hoppas att du mår bra❤️

Igårkväll hämtade jag Lilleman, han kom upp på ”pappa veckan” då det är mini avslutning på förskolan… imorse vaknade jag med dessa tre intill mig ❤️ Mysigt! Jag mår sååååå bra när han är hos mig! Ovärdeligt! 

Nu har jag precis lämnat Lilleman som ska ha sånguppvisning för oss föräldrar kl 15:00 ☺️ Ska packa en fikakorg och möta upp barnen på en mysig äng. 

Idag har jag en liten svacka. Flytten närmare sig och jag ligger INTE i fas! Långt ifrån! Jag vet i hjärtat att det är rätt… men det är en STOR omställning och ett stort projekt! Idag ska jag föröka planera, och ta tag i vissa praktiska saker 😏 Jag får tillgång till lägenheten men måste lämnade den sista. Hmm..

-Det är bara att kavla upp ärmarna💪🏻

Kram /My Martens 

IMG_6466