Hej fina!

IMG_8572

Från början så flyttade min vovve Tezz med oss upp till Sigtuna. men efter konkursen så tog det några veckor och jag påbörjade PT skolan. Då blev det ohållbart  Jag tyckte att det vore mer än egoistisk av mig att ta med min hund upp hit till Sigtuna för att placera henne på ett hunddagis 6 dagar i veckan, under utbildningen. Från tidig morgon till sen kväll. Så vi bilade ner till Öland och lämnade henne hemma hos våran älskade farbror Lothar. han har varit hennes reserv-husse under all år. Hos honom får hon springa lös på en stor gård. Han är pensionär och skämmer bort henne med kärlek och omtanke. Miljön är inte ny för henne utan hon är van och trygg vid den.. 

FullSizeRender

IMG_7813

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

imageOLYMPUS DIGITAL CAMERAimage

Jag skulle hämta hem henne efter utbildningen och PT skolan. Jag hade fått plats på ett hunddagis från och med den 6 jan. Men hamnade på sjukhus. precis innan.  

Var det meningen? var det ett tecken? Jag tog det som ett tecken…. Eller snarare ett wakeup call!

Då jag tvekat väldigt mycket kring denna frågan, och velat in i det sista. Min egoistiska sida vill ha henne här uppe hos mig, jag skulle kunna lämna och hämta henne på hunddagis. MEN, mitt matte hjärta sa något annat. Tezz är gammal, hon ska inte behöva vara instängd på ett hunddagis från tidiga morgon till sen kväll.

Det går bara inte! Hon har varit med mig 24/7 under alla min år med My’s Blommor. Alltid vid min sida ☺️🙏🏻❤️

När jag och farbror Lothar diskuterade detta så tog vi ett gemensam beslut om att hon tillsvidare får stanan kvar nere på Öland hos sin reserv-husse.

Det är ett av alla mina tuffas beslut detta året 💔 Du anar inte vad trött jag ibland blir på att behöva ta just stora beslut. Ibland önskar jag att man bara kunde göra som strutsen, sticka huvudet i sanden. Men det funkar ju inte…..

Så det är bara att förra sätta fördelar mot nackdelar och koppla bort min egocentriska känsla och tänka på vad som är bäst för Tezz. 

Hur mycket jag än gråtit över detta, så är det bästa jag kan ge henne just nu 💔😰

 Jag har blivit tjurig och tom snäst av några av er bloggläsare som ifrågasatt detta. ( Sorry, för det… känsligt ämne )

MEN, nu när vi kommer ner till Öland så blir vi en komplett familj igen❤️🙏🏻. Jag kommer att bo 3 min hemifrån reserv husse, så vi båda kommer att finnas där för henne!

LYCKA!

Så ni vet du vart Tezz är. Hon har det fantastiskt bra ❤️ Kram och godnatt…

/My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (36)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.