Vilken färg är du?

25% på Garden Glory trädgård

hej fina!

I samarbeta med inreda.com vill jag berätta att hon  just nu kör en kampanj på Carden Glory med 25% 

IMG_5297

For glamorous people with dirty nails✨

IMG_5308 IMG_5309

25% rabatt på Garden Glory lördag 13/5 till måndag 15/5
Snygga och häftiga trädgårdsslangar med attityd! Konceptet Garden Glory består av slangar, munstycken och väggfästen i färg i exklusivt utförande som kan kombineras och mixas i alla varianter efter tycke och smak.

IMG_5301 IMG_5302 IMG_5304 IMG_5305 IMG_5306 IMG_5307 IMG_5310 IMG_5311

Kombinera med snygga vattenkannor och planteringspadar😍

Allt i samma färg. Eller mixa & matcha ☺️ 

-vilka färger är du?

jag älskar den vita! Men Rosa är ju så härligt! Samtidigt så är Leo-mer än coolt! 😝

svårt att välja. Nu bor jag i lägenhet, så någon trädgårdslang behövs inte…  Spana in hela sortimentet HÄR och passa på att nyttja kampanjen som gäller tom imorgon ☺️

Nu ska jag Lilleman och kissarna mysa på soffan, härlig söndag ☺️

IMG_4998

Stor kram /My Martens 

5 Komentarer

  1. Men allvarligt, 1000 spänn för en blomsterspade, hade jag haft ett sådant överflöd av pengar att jag hade haft råd med det hade jag skänkt bort pengarna istället, det var faktiskt något av det löjligaste jag sett

    • Alla väljer vi att lägga pengarna på olika saker ☺️ 1000 spänn på en klippning, på en blomsterrabatt, på ett par jeans, på en middag på returang, påsen begagnad crosstrainer, på ett begagnat tv spel till barnen osv… men fint av dig att vilja skänka 1000 spänn till välgörenhet ☺️

  2. Men allvarligt, 1000 spänn för en blomsterspade, hade jag haft ett sådant överflöd av pengar att jag hade haft råd med det hade jag skänkt bort pengarna istället, det var faktiskt något av det löjligaste jag sett

    • Alla väljer vi att lägga pengarna på olika saker ☺️ 1000 spänn på en klippning, på en blomsterrabatt, på ett par jeans, på en middag på returang, påsen begagnad crosstrainer, på ett begagnat tv spel till barnen osv… men fint av dig att vilja skänka 1000 spänn till välgörenhet ☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...