Hur vackert?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ericera Beach! 

Alltså hur vackert? Miljön, lugnet, havet. Detta är ett riktigt surfparadis. Jag var lite skeptisk från början till själva surfing delen. Trodde nog aldrig att jag skulle ”våga” eller faktiskt engagera mig till 100% för att lära mig. Vi har gått surfskolanför lever 1. Det har överträffat alla mina förväntningar och lite till. Inte ”bara” surfingen utan hela resan.

Pischa är en vän och FANTASTISK coach! ✨🙌🏻 Du har kunnat följa våran resa härigenom bloggen, om du missat det kan du skroööa bakåt och se hur våra dagar har sett ut. En vecka fylld med glädje, skratt, utmaningar, vänskap och träningsvärk! Kommer sammanfatta  det i ett senare inlägg.

Ville bara in och säga hej innan vi ska flyga hem.

Imorgon börjar mamma-veckan ❤ längtar!

Stor kram /My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (7)
 • Helena

  Verkar som ni haft en jättehärlig vecka. Häftigt att våga gå ur sin komfortzon,det är ju verkligen något som gör att man växer som människa. Mysigt att komma hem till mammavecka igen.Tack för en ärlig och fin blogg.

 • Helena

  Verkar som ni haft en jättehärlig vecka. Häftigt att våga gå ur sin komfortzon,det är ju verkligen något som gör att man växer som människa. Mysigt att komma hem till mammavecka igen.Tack för en ärlig och fin blogg.

 • Lena

  Vilken vecka du har haft ? Tycker det är häftigt att se hur du utmanar dig själv hela tiden – ingenting är omöjligt ?

 • Lena

  Vilken vecka du har haft 😄 Tycker det är häftigt att se hur du utmanar dig själv hela tiden – ingenting är omöjligt 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.